• reginalove

  • Beküldte:
  • reginalove reagálása

    Szia Kedves:)

    Vettem már egy autót,de valóban pár hónapja Mindenkinek a "nyakába" akasztottam magam,ha az utolsó volt,és dolgom fele ment. Voltam motoros legénnyel is,tettünk egy jó nagy kitérőt,komótosan száguldoztunk:)

    Mindenkinek köszönöm az akkori kedvességet!

    Sok puszi Neked meg Kedves!!!

  • Egyeztetés:

    Telefonon többször is beszéltünk, könnyen elérhető
  • Megközelítés:

    Akinek Tbánya nincs messze annak no problem. A központban van a vasútállomás közelében. (sajna nekem kicsit távoli a helyszín, ezért csak a 6 pont)
  • Helyszín:

    Szocreál emeletes téglaház, a lakást sem lehet egy újépítésű lakóparkhoz hasonlítani, de a célnak megfelel. Fürdő ok, baszobában nagy ágy, falon tükör (ez jól jött késöbb) szekrénysor stb. semmi extra.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő, nem 20 éves de sok kortársa megirigyelhetné. Arca élőben kedvesebb mint a képeken. Bőre szolis és feszes. Tetkó a lapockán.
  • Action:

    Egyeztetés, zuhany majd irány az ágy. Közvetlen stílus, semmi mesterkéltség. Natúrban kezdi kényeztetni a brét, áll is mint a cövek. A bemelegítő francia után cserét ajánlok: hanyattfekszik én be a lábak közé és hajrá. Nyalom, szopogatom szívogatom a csiklóját, a lábakat néha a combjainál fogva megemelem, széthúzom. Nedvesedik rendesen. Mikor a nyelvem belefárad helycsere, hanyatt fekszem és ő elkezdi a FRANCIÁT így csupa nagybetűvel. Körbenyalja szívogatja szopogatja jó nyálasan és mélytorok! Eltünteti az egészet, benntartja... fincsi. A szájában lett végem gumi nélkül. Hasrafekszem, masszírozni kezd. Ezzel a lehetőséggel nem szoktam élni a hölgyeknél de most jól esik. Nem kell extra masszírozásra gondolni, inkább csak olyan krémes átsimogatás. Közben dumálás mindenféléről. A második menet natur szopogatás után egy jó kis hátsó támadás. Bepucsít rendesen, egynémely fiatal saját magától odalevő szolgáltatót beíratnék hozzá, hogy mi is az a pucsítás! A csípőjébe kapaszkodva tolom neki, cuppogunk, közben nézem magunkat a tükörben és durrr! Ez a randi már egy pár hónapja történt, de most is jó visszagondolni rá. Letisztogat, fürdés öltözködés, aztán kiderül én vagyok aznap az utolsó és egyfelé is megyünk úgyhogy elviszem egy darabon.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt. Amit a telefonban megbeszélünk az úgy is van. Szerintem nagyon jó ár érték arány. Az alapban natúr végig szájba benne van mi kell még? Popót is vállal de én ezt kihagytam. Majd legközelebb. Elsőre nem szoktam popóba tolni senkit csak ha szimpi a hölgy és visszamegyek hozzá. (ez meglesz!)
  • Összkép:

    Teste izgató, szexi igazi farokállító MILF. Nagyon jó francia, közvetlen stílus, nincs nyafogás, szájhuzogatás, korrekt ár! Visszamegyek még egyszer ha rászánom magam egy Tbányai kiruccanásra. Köszi Regina! (8-nál többet nem adhatok a rangom miatt)
    Igazából ez volt az első beszámolóm, de mindenképpen megérdemli a dicséretet a hölgy.
Happy Massage