• Ebi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Délelőtt hívtam, és akkor rugalmasan tudott fogadni, vele beszéltem telefonon, és nem csak a szemei, de a hangja és meggyőző volt.
     
     
     
  • Megközelítés:

    Az utca a körutat köti össze a Dráva utcával és utóbbihoz van közelebb, parkoló dögivel, metró kb 200 méterre.
     
     
     
  • Helyszín:

    A szokásos új építésű lakás, igényes tisztaság, és minden új. Fürdő tiszta törölköző és a tusfürdők száma kielégítő :))
     
     
     
  • Lány külseje:

    Ebi van a képeken ez nem vitás, magas nagyon szép lány nagyon sok kedvességgel, fiatalos bájjal.
     
     
     
  • Action:

    Szokásom szerint a telefonban kértem, hogy készen várjon és amikor beléptem már frissen zuhanyozva nyitott ajtót egy nagyon dögös szerelésben. Bekísért a szobába, és ott már elkezdtem simogatni mert nagyon nagyon kívánatosan mozgott. Gyors tusolásom után az ágyon fekve várt és a kezével intett, hogy. Gyere!! Hát mentem lassan végignyaltam a testét, a melleit a nyakát, majd a puncija következett. Mivel nagyon merev voltam gumit húztunk és úgy folytattam a puncinyalit, hogy ha elmegy csiklóval, rögtön befűzhessem. Eleinte nem reagált a nyelvemre, de egyszer csak éreztem, hogy nő a csiklója majd egyre jobban ellazult, és kész… Ö lepődött meg a legjobban J Én meg az általam bemelegített nedves punciba hatoltam és egy ütemes reszelgetés után ki is végződtem. Innen kezdve olyan érzésem volt mint aki fél éves ostrom után végre megkapott egy nőt és most a nő az elmúlt félévet akarja bepótolni. Bújt simogatott, masszírozott, szopogatott, csókolgatott, úgyhogy hamar harcrakész lettem. Amint érezte, hogy kezdek merevedni olyan mélyen szopogatott, hogy gumit kértem, és minden pozitúrában fűrészeltem. Lovaglóban szerintem élvezett még egyszer de ez nem biztos. A végén még hagyta, hogy feküdjek mellette, pedig már letelt az idő, és nagyon jót beszélgettünk.
     
  • Elszámolás:

    A végén letettem a szekrényre a telefonon megbeszélt összeget, nem nézegette amíg ott voltam.
     
     
     
  • Összkép:

    Egy statisztika szerint a német diplomás nők 32 %-a élt ebből az egyetemi vagy főiskolai évei alatt. Én az ilyen típusúakat keresem leginkább és most megtaláltam. Megyek még hozzá...
     
     
     
Happy Massage