• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Bejelentkezés egyszerűen ment, igaz egy nappal előre, hogy tuti legyen a dolog. Nem Jázmin, hanem a barátnője vette fel, tájékoztatott mindenről. Egy megerősítő sms-t kért a találka előtt pár órával. Korrekt, teljeskörű tájékoztatás.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem (taxi), ház előtt van parkoló hely, bkv is akad a közelben, nagyon egyszerű megközelíteni.
  • Helyszín:

    Lakás újépítésű, nem tűnt túl nagynak. Teljesen tiszta rendezett, fürdőszoba hibátlan, zuhanyzós. Tusfürdú is akad bőven, törölköző tiszta.
    A tett helyszíne egy hangulatos kis szoba, az ágy olyan kihajtható féle-forma de kényelmes és a célnak tökéletesen megfelel.
  • Lány külseje:

    Azt hittem összecsúszok az ajtóban, olyan hibátlan teste van, szexi fehérneműben fogadott. Képeket messze túlszárnyalja. Arca aranyos, szilikon száj, igazi ribis vonásokkal rendelkezik a hölgy. Hibátlan szilikonos cicik, vékony, hosszú lábak, egy deka felesleg nincs rajta, nagyon egybe van.
  • Action:

    Megbeszélteknél 5-10 perccel korábban érkeztem, odacsörögtem, megkértek hogy 5 percet várjak mert Jázmin éppen zuhanyozik, mondom persze rendben majd megérkeztem a tett színhelyére. Jázmin nyitott ajtót a már leírt testszerkezettel majd be a szobába ahol megbeszéltük a részleteket. Zuhanyoztam egyet, fürdőből visszaérve egyből leszedte rólam a törölközőt és fél perc múlva már el is tűntem a szájában. Finoman de lendületesen franciázott megfűszerezve némi farokköpködéssel, teljesen eltüntette a dákót, nagyon értette a dolgot. Majd rátértünk az actionre, na hát itt aztán volt minden, döngetés előlről, hátulról, alulról, felülről. Mindenben benne van, közben remek hangatásokkal érzékelteti, hogy jól dolgozol. Gondolom nem kell megint említenem, hogy a látvány sem mindennapi. Szóval egy jó félóra bitang jó szex után kaptam egy kellemes masszázst, közben jót beszélgettünk. Az időnk közben lejárt, én el zuhanyozni, öltözni és rendeztük a számlát, mindent  a megbszéltek szerint.
  • Elszámolás:

    Az órás verziót választottam, extrákról nem érdeklődtem, mert minden benne volt amit szerettem volna. Teljesen korrekt minden a megbeszéltek szerint.
  • Összkép:

    Az első perctől az utolsóig jól éreztem magam, maximális kedvesség semmi tp. 1 órára mentem szinte percre pontosan annyit is voltam. Nagyon jó kedvvel és fülig érő vigyorral távoztam. Nagyon kedves és odaadó szolgáltató......meghát az a test az valami eszméletlen, nem véletlen, hogy egy nappal előre érdemes egyeztetni. Maximálisan ajánlott, mondjuk inkább, hogy kötelező.
Happy Massage