• Ebi

  • Beküldte:
  • Ebi reagálása

    Kedves Buakaw!

    Örülök,hogy a végén kiderült,hogy ez a beszámoló nem rólam szól,hanem az Emi néven dolgozó lányról!

    Sokáig töprengtem felette,hogy mi lehet az oka,hogy valaki szerint nem én vagyok a képen,annyi sok-sok beszámoló írója nem tévedhetett:-)...de a leveled alapján megvilágosodtam...sajnos ezért nem jók az ilyen hasonló nevek,pláne,ha a két hölgy egy helyen dolgozik:-)

    Azért remélem valamikor hozzám is ellátogatsz majd!

    puszi

  • Egyeztetés:

    Semmi gond nem volt, egyből felvette, még aznapra kaptam időpontot. Normális volt a telefonba is.
  • Megközelítés:

    Bkv-ztam, egyszerűen odataláltam, a busz a ház előtt tett le.
  • Helyszín:

    Átlagos, semmi extra, nem volt az a fene nagy luxus de kosz vagy nagy negatívum sem.
  • Lány külseje:

    Mikor megláttam egy helyes lány állt előttem. A hirdetését azért választottam ki, mert látni a szemét és az ajkait, és ezek alapján egy hihetetlen szépségnek tűnt. Ehhez képest kicsit csalódtam, lehet, hogy az én képzelőerőmmel volt a gond, de kicsit olyan volt mintha nem ő lenne a képen. A szeme az kb valóban olyan szép volt mint a fotókon, ellenben az ajkai közel sem voltak olyan teltek és formásak, inkább egyenes vonalú volt, a haja teljesen egyenes volt a képen látható hullámos helyett, a cicik mintha nagyobbak lettek volna, és a combok és vádlik is vastagabbak voltak mint a fotókon. Úgyhogy ebből a szempontból kétségek között vagyok, de biztos jó volt a smink, a fotós, a fodrász...el tudom képzelni, de tényleg nem volt olyan mint a képeken.
  • Action:

    Mivel a fél óra leforgása alatt sem tudtam megállapítani a képek és a valóság közti differencia okát, így nyilván ez az ajtóban sem sikerült. És mivel nem nézett ki rosszul a hölgy, így maradtam. Elmentem füdreni, aztán ő is. Visszajött, és elkezdtünk ténykedni, a francia elég jó, a punci finom, a lány nagyon kedves és érzékeny, tényleg pozitív érzések szabadulnak fel az action közben. Egyetlen negatívum az én sajnálatosan nagy méretem miatt van, ugyanis a kis gumi nagyon kicsi volt, és a nagy is elég kicsi, így eléggé ellehetetlenült a normális szex, így franciával fejeztük be a fél órát.
  • Elszámolás:

    Nem hozta szóba egyszer sem a pénzt, de én előre gondoskodtam róla. árak átlagosak, annyit  amennyit előre megbeszéltünk.
  • Összkép:

    Nem éreztem magam rosszul, csak a hölgy külsejével kapcsolatos kétségek nyomták rá a bályegét egy kicsit a dologra. Félreértés ne essék, teljesen helyes és szép volt a leányzó, de egy picit jobbra számítottam a képek alapján. Ám ezt a negatívumot sztem elég jól kompenzálta a kedvességével.
Happy Massage