• Angi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    2 héttel ezelőtt szombaton online jelentkeztem be, kb 10 perc múlva már jött is a visszaigazolás az írt időpontra, hogy mehetek. Mindkettőnknek a késő este volt megfelelő, így ez rendben volt. Priviben megkérdeztem még, hogy mit vigyek inni, mihez lenne kedve, azt is megbeszéltük.
  • Megközelítés:

    Ismét kocsival mentem, nagyon egyszerű, de a BKV-t támogatóknak sem okozhat akadályt.
  • Helyszín:

    A már előző beszámolókban is megírtam, egyszerű kis lakás, tiszta, a célnak teljesen megfelel. A tárgyalószoba a szokott hangulatvilágításban úszott, szólta zene, füstölő stb. Az ágy hatalmas, rendesen ki lehet használni. :)
  • Lány külseje:

    Fantasztikus, a telefonban kértem, hogy valami szexi ruhában fogadjon, amit meg is tett. Tökéletes alakja van, meghalok érte... :)
  • Action:

    Sajnos a kért vörös bort nem tudtam felszolgálni, helyette egy különleges pezsgőt vittem, de amikor később megkóstolta, nagyon ízlett neki. Pezsi be a hűtőbe, aztán megint beszélgettünk kicsit, majd megkérdezte, hogy tetszik e a ruha, vagy vegyen fel valami őrjítőbbet. Igent mondtam mindkettőre, majd elővett néhányat és megkért válasszak ami nekem tetszik. Elmentünk egymás után fürdeni, majd visszajött abban a vadító és észt veszejtő piros ruciban. Ittunk pár pohárral, majd nekiestem, elkezdtem csókolgatni, simogatni, közben pedig beült az ölembe. Szépen lassan szembe fordult, közben folyamatosan egymást izgattuk és elcsattant néhány csók is. Kezemmel bekúsztam a bugyiba, majd a csiklóját elkezdtem finoman izgatni, amire nagyon érzékenyen reagált. Ez így ment egy darabig, majd letérdelt elém és kezelésbe vette a századost. A mennyekben éreztem magam, úgy franciázott, olyan finoman és olyan átélléssel, hogy majd eldurrantam, így  gyorsan le is állítottam. Nekiestem a testének, csókoltam, simogattam majd ledöntöttem az ágy mellé a szőnyegre (nevetve megjegyezte, hogy nekünk már snassz az ágy... ;) ) és testét végigcsókoltam, majd heves nyelvcsapásokba kezdtem a déli féltekén. Megint meglett az eredménye, nyögés és remegés közepette sikerült a csúcsra jutattnom. Meg is jegyezte, hogy nagyon rossz vagyok, de ezt szereti bennem. Jött egy kis franciázás megint, de ez már az ágyon, majd rohamsisakot kaptam és előlről támadtam. Nem bírtam sokáig, viszonylag hamar de egy óriásit élveztem. Megint magára húzott, nem engedett el, hagyta, hogy kilihegjem magam. Kis beszélgetéssel zártuk a találkozónkat, majd elszaladtam még fürdeni aztán fájó szívvel, de búcsút intettem.
  • Elszámolás:

    Előre, teljesen korrekt volt. Nem kérte előre, szavai szerint, lassan hivatalos törzsvendég státuszt kapok :) így megbízik bennem.
  • Összkép:

    Továbbra is fentartom, hogy aki nem csak egy gyors numerát szeretne, hanem egy kis beszélgetést, teljes odafigyelést és jó hangulatot és persze első osztályú szexet, akkor Angit nem szabad kihagyni. Mint visszatérő vendég örülök, hogy rátaláltam a hirdetésére és az egyből szimpatikus is volt. Valahogy gyorsan egymásra tudtunk hangolódni és azért jókat beszélgetünk is, a szex meg számomra egyenes fantasztikus. Kéretik nagyon vigyázni Angi drágára!
Happy Massage