• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nehéz vele időpontot egyeztetni, nyilvánvalóan azért mert méltán népszerű, de ettől még komplikált. Viszont amit megbeszéltük rendesen tartotta, majdnem akadt egy kis kavarodás, de ezt kifejezetten korrekt volt, köszönet érte, nem váratott meg vmi fal dumával, az adott helyzetben sokan ezt tették volna, ő fair volt, köszönöm!
  • Megközelítés:

    Hétvégén könnyű volt, hétköznap fizetős, egyszer ezt már nem vettem észre és beszívtam ugyanabban az épületben egy másik csajnál.
  • Helyszín:

    Új építése, kulturált, tiszta, ám de semmi különös, nem kifejezetten hangulatos lakás. Jó hogy van tükör a szobában, csak ezért a 8 pont (az erős közepes az 6 v 7 lenne, nemde? - bár itt az oldalon a többség túl nagyvonalú a pontozással......)
  • Lány külseje:

    Állat dögösek a képei, de élőben még jobb!! Ismertem már szilikon előtti időkből, a műanyag sokat dob rajta, bomba csaj! Az arcára nem azt mondanám hogy szép, inkább dögös, passzol ehhez a szakmához:) Amit történetesen neki teremtettek! 5 tetkót számoltam meg, pírszing a nyelvében és a puncijában is birizgálni tudja a dákód vagy a golyóid, szupi!
  • Action:

    Sok újat a korábban szólókéhoz nem tudok hozzátenni! Vad szemérmetlen francia, köpködős, szétszedlek mindjárt hozzáállás, nyaltam, 69-eztünk, egész soká bírtam így (onfegyelem, hiába:)), aztán sok pózban megraktam. A szokásosokon kívül említést érdemel kettő, mégpedig bekattant az agyamba hogy úgy dugom meg ahogy az egyik képen üldőgél az ágy karfáján a sarokban, készségesen felült, izgató volt ebben a pózban betolni a répát!!! Hátulróldettó állat látvány, ágyon, vagy ágy szélére térdepeltetve állva is! A befejezésre pedig azt eszeltem ki megkérem álljon fel, hajoljon a szobában lévő asztalra, hadd toljam meg állva hátulról, mindezt totálban látni a tükörben, ááááááááááááá, király volt, mintha valami híres pornócicát toltam volna, akkorát élveztem hogy tényleg majd elájultam, túlzás nélkül, gyorsan le kellett ülnöm utána mert megszédültem. Szuper volt!!
    Ha mindenáron kötözködni akarok, nekem már-már túl vadulós a csaj, nem gondolom hogy TP szándékkal, (engem amúgy se tud túl hamar kivégezni:)), hanem ilyen a stílusa, márpedig egy ennyire jó nőnél néha nem bánom a lassabb tempót amikor nyugodtan gyönyörködhetek, mozizhatok közben. De irányítható, készséges, szóval nyilván megbeszélhető vele ez is, én nem tököltem hanem toltam a tököm ahogy bírtam!
    Összességében 9, ami nagyon erős pontszám, anál nélkül 10 szökőévente egyszer jár.
  • Elszámolás:

    A csomagár kifejezetten jó deal!!
  • Összkép:

    Fantasztikus szolgáltatás, odaadó, dögös, abszolút téged kiszolgáló csaj, érted van, komolyan veszi a szakmáját, egy álom. Visszamegyek, ha beférek a naptárába!
Happy Massage