• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    többször kellett próbálkoznom, de végül sikerült elérnem, megbeszéltünk egy időpontot másnap délelőttre.
  • Megközelítés:

    bkv-val mentem. Jázmin előre elmondta, h mivel érdemes menni, pontosan útbaigazított, így azonnal megtaláltam a helyet.
  • Helyszín:

    egy újépítésű házban fogadott. a lakás belülről tiszta, a célnak megfelel. a szobában lévő ágy kinyithatós, igy elég nagy volt, nem nyikorgott, kényelmes volt... Jázmin halk zenét is kapcsolt. az ággyal szemben egy szekrény van, amin a cipői vannak kiállítva:) nekem tetszett a hely. a fürdő is tiszta, minden felújított, igényesen berendezve... a zuhanyzó tágas, többféle tusfürdő volt, a törölköző megfelelő. szval minden rendben volt
  • Lány külseje:

    ahogyan a képeken is látszik, a lány nagyon csinos. elég közhelyes, de élőben még jobb,mint a képeken. a feneke kisebb, és feszesebb élőben, mint amit a képen lehet látni(nem mintha a képeken nem lenne csillagos5ös a fenék:) )
    szolis bőr, feszes test, ápolt haj, köröm... nagyon szép szilikon mell, feltöltött száj(ami még szebb nf közben,amikor rámnéz...) a nyelvében és a punciban piercing, a punci és a popsi felett, valamint a lábán ízléses tetoválás...
    igazi bombázó, nagyon bejött a lány. a képek alapján kislányosabb arcot képzeltem el, de arcra is nagyon tetszett.
  • Action:

    szexi ruhában fogadott, azonnal keményedni kezdtem,amint megláttam:) itallal kinált, majd gyors zuhanyzás, és máris az ágyon voltunk. fél órára mentem, csókkal,simogatással kezdtünk, konkrétan letámadott, csókolta a nyakamat, fülemet, hasamat, mellemet, majd elkezdett franciázni. nagyon izgatóan helyezkedett közben, változatosan, néha lassan, néha gyorsabban csinálta, leköpte, nyögdécselt közben, mélytorok is volt, közben sokszor a szemembe nézett, felejthetetlen élmény volt. a szájába élveztem, majd kaptam egy masszirozást, közben beszélgettünk, majd ő kezdte a következő menetet, mert lett volna még kb 5 percem(ezért leginkább a 12 pont lenne jogos), mindent megtett, de végül nem volt elég idő, én pedig nem akartam visszaélni a jóságával:) , és megvárakoztatni a következő vendéget.
  • Elszámolás:

    korrekt ár, amit előre megbeszéltünk
  • Összkép:

    életem egyik legjobb fél órája volt, biztosan visszamegyek még. nagyon értelmes lány, könnyen lehet vele bármiről beszélgetni, ráadásul az alakja 10es skálán 25ös:) a hozzáállása is dícséretes, mindent megtesz, h jól érezzem magam. nemsokára biztosan visszamegyek, de akkor 1 órára.
Happy Massage