• Ebi

  • Beküldte:
  • Ebi reagálása

    Szia Zozo!

    Köszönöm a szép beszit aranyos vagy.

    Igaz Te voltál az első, akitől kaptam beszit, de biztos nem az utolsó hisz vagyok még:-)

    Remélem fogunk tudni még találkozni és boldog vagyok, hogy Velem kivételt tettél és eljöttél még egyszer.

    Csók Ebi

  • Egyeztetés:

    Visszatérő vendégként privát mailben, majd telefonon délután, és aznap este már ott is voltam.
  • Megközelítés:

    Ismerősként mentem a helyre, egyből odataláltam, de elfeledkeztem arról, hogy estére a lakótelepek lakói mind hazatérnek az autóikkal. Bő negyed órát kavartam, többszöri zsákutcából-kitolatással, mire olyan helyet találtam, ahol ott tudtam és ott mertem hagyni a kocsimat. BKV-val sem lehet gond, mert a ház előtt néhány méterrel troli jár.
  • Helyszín:

    Jól karbantartott panellakás. A fürdőben zuhanykabin, az ajtaja kicsit macerás és a tusolófej is leesik a végén nagy huppanással, de ezek nüansznyi részletek a pozitív összképben.
  • Lány külseje:

    Tudtam mire számíthatok, bár most kicsit szigorúbbnak tünt, mint első alkalommal. A képeknek teljesen megfelel, a szemei gyönyörűek.
  • Action:

    Gyors fürdés után csókkal indítottunk, amit első látogatásomkor kihagytam, ezért most mindenképpen be szerettem volna pótolni ezt a mulasztást. Igazi csók, olyan, amilyent ebben a műfajban csak ritkán kaphatsz. Ezután franciás játékokba kezdtünk, én indítottam, de úgy tűnt, hogy inkább csak elviseli, mint élvezi, ezért átengedtem neki a terepet. Ekkor ritka kellemes orális kényeztetést kaptam, amit elég hamar leállítottam, nehogy túlságosan korán a szájába robbanjak. Kellő előkészítés után néhány pozitúrát végigpróbáltunk, de elég nyúzott voltam, így visszatértünk az orális műfajba és NFVSZ lett a befejezés.
  • Elszámolás:

    Csókot kértem extraként, amit a csomagár mellett a végén rendeztem. Az elszámolás teljesen korrekt és a kapott szolgáltatáshoz képest kifejezetten baráti ár.
  • Összkép:

    Nagyon jó volt másodszor is. Alig esik meg velem az, hogy valakihez kétszer menjek, Ebi kivétel volt. Nem bántam meg, de mégis kicsit rosszkedvűen jöttem el. Egyrészt azért, mert ismerve az ő jövőbeni programját, és a magamét látva, szinte biztos, hogy most találkoztunk utoljára, másrészt pedig kicsit olyan volt, mint amikor egy nagyon jó filmre beülsz másodszor is, ... és ugyanazt, vagy többet vársz, mint az első élménykor. Pedig az soha nem lesz olyan élmény, mint először volt. Ebi már csak pár napig lesz. Én írtam az első beszámolót -- és talán az utolsót is?
Happy Massage