• Angi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Gyorsan és egyszerűen ment. Mivel emlékezett, hogy jártam már nála nem annyira régen. Rugalmas, egyeztettünk egy mindkettőnk számára megfelelő időpontot aznap estére.
  • Megközelítés:

    Nagyon egyszerű plázában szemben. Kocsival mentem, de BKV is egyszerű.
  • Helyszín:

    Nem először és nem olyan régen voltam a lakásban, így nagyon nagy meglepetés nem várt. A szokott hangulatvilágítás, zene. Lakás tiszta, egyszerű, de nem is lehet kívánni jobbat. A harcmező a máshol megszokott kis luknál lényegesebb nagyobb és kényelmesebb. Továbbra is tetszik a dekoráció és a világítás.
  • Lány külseje:

    A telefonban megígérte, hogy szexin fogad, úgy is lett. Egy egyszerű, szexi fehérneműben fogadott, ami viszont nagyon jól kiemelte gyönyörű alakját :) Továbbra is megveszek ezért a hölgyért...
  • Action:

    Ismét pezsgővel érkeztem, már mosolygott az ajtóban amikor meglátta a kezemben az üveget :) Gyors hűtés, addig beszélgettünk, mi történt a legutóbbi találkozásunk óta. Behozta közbe a pezsgőt és elkezdtünk iszogatni. Második alkalommal is sikerült a kedvében járnom, nagyon bejött neki a pezsgő. Ezt követően törülköző és elugrottam fürdeni, majd ő is. Visszajött, még ittunk 1-2 pohárral, aztán levette a törülközőjét és elkezdtem finoman végigcsókolni őt mindenhol ahol csak értem, eközben kibontott engem is a fölös textilből és elkezdett simogatni, csókolgatni, majd a százados urat finoman a kezével izgatni. Néha néha elkóborolt egészen lentig és bekta a századost, amitől a mennyekben éreztem magam... Szép lassan elindultunk így az ágy felé és ledőlt, aztán eljutottam a célomhoz. Finom nyelvmozgással elkezdtem kényeztetni, amit hangos sóhalyok követtek. Sikerült annyira felizgatnom, hogy elélvezett. Kis pihegés után az ágy szélén állva kezelésbe vette a századost, amitől majdnem a falat kapartam jó dolgomban. Teljesen megőrít, amikor NF-ik. Rohamsisakot húzott és előlről támadtam, majd a nyakát és szép melleit csókolgatva eljutottam a szájához és kölcsönösen megcsókoltuk egymást. Majd csók csókot követett, majd a finom mozdulatokat egy heves szeretkezés váltotta fel. Iszonyatosan egymásra hangolódtunk, ritkán vagyok egy hullámon és ennyire egy nővel. A végét az ágy szélén állva hátulról fejeztem be, majd a sortűz után lihegve hozzá dőltem.
    Néhány dolgot megtartok azért magamnak emlékül :) de aki nem megy el hozzá, soha nem tudja meg, mit hagy ki!
  • Elszámolás:

    Megkérdeztem, hogy ismét előre, vagy hogy gondolja. Azt válaszolta rám bízza, mert (még nem nagyon) ismer, illetve egy szimpatikus, megbízható pasit ismert meg bennem. Ez jól esett, és természetesen előre, de, ezt szeretném kiemelni, megfogta a pénzt és letette az orrom elé az asztalra, ami addig ott volt, amíg nem távoztam.
  • Összkép:

    Ismét nem csalódtam Angiban, én összességében egy nagyon szimpatikus, kedves hölgyet ismertem meg benne. Nagy hatással van az emberre, persze ha nem rohanunk, hanem van és szánunk is rá néhány perc beszélgetést, ismerkedést. Nagyon jól elcsevegtünk ismét, szeretem ha egy nőnek van önálló véleménye, értelmesen tud beszélni és odafigyel rám. Kéretik nagyon vigyázni a drágaságra! ;-)
    Soha nem lesi az órát és ha tovább maradsz kicsivel nem dob ki, hogy menjél már. Én mindig olyan feldobottam távozom és úgy gondolom sokkal többet ad. Nem tudom, hogy a kölcsönös szimpátia miatt, de annyira barátnősen viselkedik velem, egyszerűen alig bírok elmenni az időm lejárta után...
Happy Massage