• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elsőre felvette a kolléganője, aki rögtön elmondta, hogy ő kolléganő, de részletesen, nyíltan beszámolt a lehetséges szolgáltatásokról és árakról. Az általam kért időinterallumban tudott egyeztetni időpontot.
  • Megközelítés:

    Egyirányú utca, de nem vészes, jár BKV is, egy doréria parkolójában ingyenes a parkolás, másutt fizetős (erre a kolléganő nagyon korrektül felhívta a figyelmemet!)
  • Helyszín:

    Igazából meg sem figyeltem, minden rendben volt, a célnak megfelelt, megfelelő tisztaság stb stb.
  • Lány külseje:

    Kedves, mosolygós, közvetlen lány. Arca érdekes, helyeske. Cicik szilikonosak és tökéletes formájúak, már-már túl tökéletesek, jó kemények, nekem picit túl kemények is. Alak tökéletes, föntről keskenyedik, keskeny derék, szépen szélesedik a csípő felé: alakját úgy tudnám jellemezni, mint régen (30-40 éve...) a Lúdas Matyiban a bombanőket rajzolták így: nagy kerek keblek, darázsderék, szélesedő csipő. Lába is szép, punci kisajkak szpp nagyok, de nem túl nagyok, szóval teljesen OK! Kevés ilyen jó alakú lánnyal voltam eddig...
  • Action:

    Élvezi, amit csinál, jó szolgáltató. Francia kezezés nélküli, bólogatós - nekem kicsit erős, de tud váltani kérésre. Puncinyalit élvezi, erős hanghatásokkal, szexet élvezi, szintén erős hanghatásokkal, lovaglás, hátulról, papás-mamás, mind megy neki, jól csókol, valódian, nem ímmel-ámmal. Action vgén megkérdeztem, hova szeretné az élvezést, a puncijába (persze gumival), vagy a szájába (persze gumi nélkül). Nagyon jó választ adott, mert neki mindegy, szereti a szájába is, meg a puncijába is (ár ugyanaz), ezért aztán a szájacskájában végeztem - amikro érezte, hogy mindjárt lövök, szépen nyögdécselt teli szájjal, s ezzel jelentősen emelte az élvezeti értéket!
    Amúgy lehet, hogy többször ő is elment, de nem tudtam eldönteni, hogy nekem kedveskedik-e a hanghatásokkal, vagy tényleg. Nem baj, hadd maradjon titok!
  • Elszámolás:

    Pontosan minden ugyanannyiba került, ahogy a kolléganő tájékoztatott, meglehetősen jó ár/érték arány, teljesen OK.
  • Összkép:

    Közvetlen, mosolygós, tényleg szolgáltat, élvezi, amit csinál, plázacica kinézete ellenére nem fadarab, hanem odateszi magát, keresi a kedvedet. Bár én nem vagyok egy keménykedős típus, de nyafogás nem volt, készséges volt, finom a puncija, remek a teste, jó döngetni, jó a szájába élvezni, mindez egy jó ár/érték aránnyal... Bárcsak minden lány legalább ennyire lenne jó!
Happy Massage