• Enikő

  • Beküldte:
  • Enikő reagálása

    Szia  Drága!

    Nagyon szépen köszönöm a beszámolót.

    Én is bízom benne,hogy látjuk még egymást.

    Addig is puszi a nózidra:)

    Enikő.

  • Egyeztetés:

    Hosszan tanulmányoztam a beszamolok.hu oldalt míg úgy döntöttem, hogy Enikőt (nagyon szép név) fogom felhívni. Kb. két hete kerestem meg először telefonon néhány dolgot közöltem magamról, hogy azok ismeretében fogad e. Nagyon kedves volt és igennel válaszolt. A találka előtt agy nappal ismételten felhívtam és tulajdonképpen a  mindenről tájékoztatott, megadta  a pontos címet, körülményekről stb.
  • Megközelítés:

    Mint említettem a pontos címet megadta így nagyon egyszerű megtalálni bár én GPS-t használtam gyalogos funkcióval. A lakásba való bejutás is igen egyszerű, nincs semmilyen zavaró tényező. BKV-től 5 perc gyaloglás. Sajnos ez alatt az idő alatt jól meg áztam. Ha kocsival szeretne parkolni igen ügyesnek kell leni, hogy találjon szabad helyet, este ez könnyebb.
  • Helyszín:

    A lakás igényesen berendezett akár hosszabb együttlétre is tökéletes. A fényképek egy része is itt készültek. A fürdőszobában szép rend és tisztaság fogadja  a megfáradt utazót. Nagyon ügyel a tisztaságra. A kádnál elhúzható függöny és a két végénél számtalan női és férfi tusfürdő. A törölköző jó nagy és nem utolsósorban nedvszívó. A szoba szépen berendezve, hatalmas francia ágy ülőgarnitúra TV és Lajos mely lehet akár többfunkciós. Nekem egy kicsit melegem volt a megázás következtében és talán egy kicsit izgultam is.
  • Lány külseje:

    Mielőtt egy lányt felkeresnék, hosszan tanulmányozom a róla írt beszámolókat és a róla készült fényképeket  hogy milyen képeket szeretek néhány gondolat erejéig beszéltünk is.
    A képek a valóságnak megfelelnek, mindent megmutatnak a jó ízlés határain belül.  Az édes kis pofija nekem nagyon bejött különösen az édes kis szájacskája Teste arányos  szépen lebarnulva. Mellei tenyérbe illőek, mellbimbói finomak és szépek. Fenekét a szobrászok sem faraghatták szebbé. Szemérem ajkai gyönyörék hívogatóak, ami számomra igen fontos, hogy a popsija is gyönyörű. Amikor beléptem az ajtón  egy zöld fehérneműben fogadott és egy aranyos kiskutya.
  • Action:

    Megérkezésemkor beinvitált a szobába és üdítővel, csokival kínált. Néhány percet beszélgettünk, hogy mit szeretnék. Elmentem lezuhanyozni, ami nagyon jól esett a nagy eső után. Enikő is lezuhizott és egy törölközőben jött be a szobába. Az ágy szépen elő volt készítve. Elkezdtem simogatni, puszilgatni testét, amikor valahogy a masszázs szóba került. Én annyira nem vagyok a híve, de mondtam Őt szívesen megmasszírozom. Masszírozás közben gyönyörű fenekét puszilgattam. Számomra  a legnagyobb kielégülést az jelenti ha partnerem a csúcsra tudom jutatni. Amikor a hátára fordult elkezdtem testének részletesebb felfedezését. Melleit rövid ideig kényeztettem, mert alig vártam, hogy lábai között elhelyezkedhessek. Enikő lábait felhúzta és kitárta számomra a mennyek kapuját. A bevezetőben is említettem, hogy puncija nagyon szép és kívánatos. Az emberfia könnyen puncija függővé válhat. Hosszan és hol finoman illetve egy kicsit erőssebben csókolgattam, nyalogattam, szívogattam a kéj mámorától megittasulva. Éreztem, hogy egyre jobban nedvesedik ekkor ujjamat is finoman bevezettem és igyekeztem a G pontját is izgatni, aminek  hatása nem maradt el, és hamarosan elélvezett. Élvezése és kéjnedve nálam is megtették hatásukat.  Egy kis beszélgetés, majd popsiját kezdtem kényeztetni melyet szívesen felkínált. Amikor bepucsított, popsiját, punciját széttárta a világ legszebb pinaráma képe tárult elém. Oly szép a popsija, hogy nem tudtam ellenállni, hogy nyelvem ánuszába tövig ne nyomjam. Sajnos a rendelkezésemre álló időt jelentősen túlléptük és ideje volt szedelőzködnöm. Meg kell, mondjam nagyon nehéz volt ezt a gyönyörűséget otthagyni.
  • Elszámolás:

    A hálámat anyagiakban is kifejezésre jutattam egy picit megtoldva azt. Igazából az alapszolgáltatást vettem igénybe, ami első alkalommal tökéletesen kielégített.
  • Összkép:

    Előre feltérképeztem a lehetőséget ennek ellenére kellemesen csalódtam jóval többet kaptam Enikőtől, mint amit vártam. Személyében egy igen kellemes partner ismertem, meg akivel szívesen jóval több időt is eltöltenék. Enikő egy igen kedves szellemes és beszélgető partnernek sem utolsó. Ezt azért emelném ki mert beszélgetésünk tartalmas és nem az időhúzásra irányult. Enikő Drága mindent nagyon szépen köszönök és nagyon remélem alkalmunk lesz hamarosan újra találkozni.
Happy Massage