• Ebi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy darabig kerülgettük egymást, javarészt miattam nem bírtuk összehozni a randit, de aztán sikerült. Ebi nagyon rugalmasan alkalmazkodott az én időbeosztásomhoz.
  • Megközelítés:

    Őszintén szólva valamiért jobban szeretem, ha nem a belvárosba kell mennem, így a helyszín számomra semmi kivetnivalót nem hagy maga után. Ahogy a kedves MT-k korábban már megénekelték, Ebi nem messze az Örstől rendel, egy lakótelepi házban. A GPS frankón odatalál, a bejutás egyszerű, de a parkolással már akadhatnak gondok (nagyobb autó esetén), mert igen szűken mért helyek vannak. Valahogy azért sikerült, bár utána szakadó esőben a kocsisorban vagy 100m-t tolatva távozam... :) Nem volt hely megfordulni.
  • Helyszín:

    A lakás rendben van, tiszta és hangulatos. Zuhanyfülke van , szép nagy törülközővel és méretes ággyal.
  • Lány külseje:

    Ebi döbbenetesen csinos, nagyon szexi lány. Mondhatom, hogy fel voltam készülve, mert szorgalmasan elolvastam a többi beszámolót, mégis koppant az állam, amikor ott állt előttem az ajtóban. Magas, kecses, nőies és nagyon bájos. Az arca gyönyörű, van benne valami megmagyarázhatatlan arisztokratikus kellem, nagyon erős szexuális kisugárzással. A kémiánk nagyon egyezett, éreztem azonnal, hogy kell nekem. :)
    Maximálisan egyetértek az előttem szólókkal, óriási mázlija lesz annak az ifjú titánnak, aki mellett Ebi egyszer lehorgonyoz. Ezúton is üzenem az ismetlennek, hogy életem végéig sárgulni fogok az irigységtől, ha csak rágondolok. :)
    Szexi fekete ruciban fogadott, a látványtól pillanatok alatt végem lett, mint a botnak.
  • Action:

    Ebi tökéletes szerető. Minden mozdulata, rezzenése nőiességéből, nagyon vonzó lényéből fakad. Pontosan úgy történt minden, ahogy annak történnie kellett, nem éreztem semmit műnek, vagy mesterkéltnek, sokkal inkább olyannak, mintha ezer meg egy éve vártam volna azokra a pillanatokra, azokra az érintésekre, azokra az illatokra.
    Az intim részleteket megtartom magamnak, vagy inkább magunknak. Bocs, srácok. :)
    Azt gondolom, hogy elég sok pozitív beszámoló született már róla, melyek alapján dönthet ki-ki a saját belátása szerint. Sok időtök már nincs rá... Ráadásul én is csak rabolni fogom a helyet előletek. :)
  • Elszámolás:

    Maximálisan korrekt. Utólag adtam át az ajándékot, mert annyira természetes volt minden, hogy elfelejtettem előre adni, pedig úgy szeretem.
    Nagy elégedettségemnek jelét is adtam, mert megérdemli. :)
  • Összkép:

    Ebi egy kincs, egy igazgyöngy, egy látomás amit felragyogott itt néhányunknak, és rövidesen már csak a legendák maradnak, hogy itt volt, hogy néhány kiválasztottat a mennyekbe repítsen néhány lopott órán.
    Köszönöm, Drága!
Happy Massage