• Ebi

  • Beküldte:
  • Ebi reagálása

    Drága Teebee_No1!

     

    Jó volt Téged újra látni és remélem lesz még alkalmunk találkozni.

    Köszönöm szépen a szép beszit.

    Millió csók Ebi

    UI: hétőn érdemes lesz az üzenőre nézni:-)))

  • Egyeztetés:

    Amikor hívtam mindig elsőre elértem, úgy gondolom nagyon nagy szerencsém volt, sőt az általam preferált időponttal sem volt gond (habár én napokkal előre szoktam tervezni....:) )
  • Megközelítés:

    Szokásomhoz híven BKV, nekem nagyon ok. Örstől kb 5 perc (piros lámpákkal együtt:) )
  • Helyszín:

    A lakás még mindig hangulatos, ízlésesen berendezve, és úgy ahogy van teljesen ok.
  • Lány külseje:

    Továbbra is gyönyörű... áomnő... ISTENNŐ! Vagy azt is mondhatnám, hogy elbűvölő, csodálatos, lenyűgöző, káprázatos, elragadó, bűbájos, lélegzetelállító, magával ragadó... és a szinoníma szótár többi hasonló bejegyzése.... Újfent egy nagyon csini kis ruciban fogadott, amiben rendkívül szexy volt.
  • Action:

    Amikor beléptem az ajtón, megismert (vagy mert kellemes benyomást tettem rá előző ottjártamkor, vagy talán kellemetlent és ezért, vagy csak mert alig egy hete voltam utoljára), de jól esett. Azért remélem mégiscsak inkább a kellemes emlékek miatt.. .:)Teljesen hasonló koreográfia mint korábban. Nem tudtam és nem is akartam lemondani a csókjáról (nemhogy vétek de egyenesen büntetendő lett volna). A csókja, ahogyan ő maga is lágy, érzéki barátnős és már ezzel a mennybe repít (kíváncsi lennék, hogyan tudná ezt még fokozni, ha tényleg elengedné magát...) Fogalmam sincs, hogy mennyivel később, de nagy nehezen valahogy lefeszítettem magam ajkairól, hogy lejjebb is kényeztethessem és bár megint nem tudtam a csúcsra juttatni, azért bízom benne, hogy szereztem neki néhány kellemes percet. Állítása szerint neki ehhez több idő kellene, hát szívesen megpróbáltam volna... :) Ezután Ő vett engem kezelésbe és néha ijedten nézett rám, hogy nem hall semmi reakciót, dehát mit is mondhattam volna amikor a szám fültől fülig ért...Végül elérkezett a fő attrakkció, ami alatt végig ölelt és húzott magához. Ennek néha ellen kellett állnom, mert aufióvizuális típus lévén, nekem szükségem volt arra, hogy láthassam Őt, gyönyörködhessek benne. Nem is bírtam sokáig... Ő azonnal magához szorított, mint aki el sem akar engedni. Hát mit nem mondjak, nem nagyon ellenkeztem, még órákig tudtam volna így feküdni, de közben attól féltem, hogy összenyomom szegényt.Ebivel kapcsolatban furcsa helyzetben vagyok: általában elememben vagyok női társaságban. Nos ha a közelében vagyok nehezen találom a szavakat (nemhogy még értelmes sorrendbe is tegyem őket..:) ). Csak nézem Őt, csodálom, gyönyörködök benne (ezt nyilván Ő is tudja) és amikor rámnéz, egyenesen bele a szemembe, hiába vagyok én az idősebb komolyan mondom én jövök zavarba! Olyasmi érzés lehet, mint amikor egy kiskamasz az első szexuális élményét éli át....Mivel már voltam nála, így tudtam, hogy mire számíthatok, de mégis annál sokkal többet kaptam és sokkal csodálatosabb volt. Aki járt már nál, az tudja miről beszélek, aki meg nem, nos... az képzelje el az eddigi legjobb szeretkezését... és szorozza meg kb 100-zal...
  • Elszámolás:

    Minden változatlan, a program is ugyanaz volt. Ahhoz a csodához képest, amit nyújt, semmiség amit kér. Már a kabátomat vettem, amikor eszembe jutott, hogy van még adósságom... nem tudom mikor szólt volna... :)
  • Összkép:

    Az Ebivel töltött együttléteket a részemről tökéletesen barátnős szeretkezésként éltem meg. Ha vele vagyok megszűnik a világ minden zavaró tényezővel együtt és csak Ő van és én. Olyan szinten kapcsolódom ki mellette, hogy olyat még nem tapasztaltam. Nagyon sajnálom, hogy csak ilyen későn találkoztam vele... :(Ebi! Köszönöm az együtt töltött időt és mindent amit kaptam tőled és kívánok neked a jövődben minden szépet és jót, mert megérdemled!
Happy Massage