• Lia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Lia reagálása

    Számomra ez a beszámoló kicsit viccesre és ellentmondásosra sikeredett.Először is:azt írtad nem tudok a vendéggel foglalkozni,sokat kell még fejlődnöm..Ez elég érdekes..Kérdezem én akkor,hogy miért maradtál nálam egy órán keresztül??Miért töltötted ki at időt,ha ez valóban így van??Én ha valahol nem érzem jól magam,nem maradok ott végig..Simán megtehetted volna,hogy felállsz és elmész..Semmi probléma..Felnőtt emberek vagyunk..MERJÜK már vállalni a véleményünket!Persze könnyebb így,egy álnév mögé bújva..A másik dolog ami elég érdekes számomra:azt írtad a franciára,hogy felejthető élmény volt..Amivel szintén nincs semmi gond,nem tetszhet mindenkinek!Bár,hozzátenném:te vagy az első akinek nem tetszett,na mindegy..Másodszorra azonban ismét franciát kértél!Akkor,hogy is van ez?!Ha valami nekem nem tetszik,én nem kérek belőle másodszorra is!Lehet,hogy annyira azért mégsem volt rossz?!Na mindegy,erre már csak annyit,hogy:no comment!!!De ez már a múlt,szerencsére(rajtad kívül)csak pozitív visszajelzést kapok a munkámról,a külsőmről és a hozzáállásomról,ami különösen fontos számomra,mert,mint mindenhol az életben,itt is maximalista vagyok!Nem engedem(engedhetem)meg magamnak,hogy a vendég elégedetlenül távozzon tőlem!Jól esett leírni e szavakat és örülök,hogy mi(lányok)is elmondhatjuk a véleményünket!

  • Egyeztetés:

    Egyeztetés telefonon , minden flottul ment 9körül hivtam 12kor benne voltam.
  • Megközelítés:

    Nagyon jó helyen van a keco minden szempontból ,parkolni a ház elött és környékén is lehet megközelités egyszerű.
  • Helyszín:

    A keco egész rendezett van lift meg minden, nem aza nagyon kis lakás talán azért mert ketten dolgoznak benne fürdö rendben ágy stb minden ok
  • Lány külseje:

    A képeken ő van de szerintem deréktól lefelé retusálva van. A lány nagyon szép ,szinte tökéletes legalábis szerinte ,nekem a feneke és a lábai picit nem de az öszes tobbi nagyon bejött.
  • Action:

    Az ajtót ő nyitotta ki egy fekete bugyi melltartó kombinációban.Bementünk a szobába és megbeszéltük mit szeretnék , FULLT kértem Mig én öltöztem ő hozott nekem törcsit és egy üditőt.Közösen mentünk tusolni ,na ez kicsit csalodás volt , semmi axtra én magamnak ő meg magának mosta.VOLT már jobb is.A szobába csókólózni keztünk ez finom volt, a szája .......franciával folytatta ami már felejthetö élmény volt.Két pozban csináltuk majd újra franciázott amig végem nem lett ,kicsi maszir aztán mellém bújva dumcsiztunk. A második menet natur francia és pont.
  • Elszámolás:

    Normál csomag és fullos csomag van . Én a fullt kértem ,de normálnál is gyengébet kaptam .Bár ha jobban belegondolok háromszor is zuhanyozhattam.
  • Összkép:

    Vegyes érzelmekkel távoztam ,a nő nagyon jó de sokat kell még fejlődnie. nem igazán tud a vendéggel foglalkozni.
Happy Massage