• Ebi

  • Beküldte:
  • Ebi reagálása

    Drága Gyula!

    A beszámolód bizonyos részleteiben enyhe cinizmust érzek.

    Lehet,hogy ezt annak kellene betudnom,hogy nemet mondtam a külföldi meghívásodra? Valamelyikünk memóriájával gondok lehetnek,szerintem a mélytorok tökéletesen sikerült,hisz,ahogyan te is írtad nincsenek "feka"méreteid.:-)

    Nem szeretem az ilyen rosszindulatú megjegyzéseket(pl.70-es mellbőség),más vendégek eddig tökéletesen meg voltak elégedve a szolgáltatásommal és a megjelenésemmel.

    Legközelebb személyesen is mondd el a problémáidat,ne a beszámolóból kelljen értesülnöm róla,hogy mégsem érezted jól magad!

    puszi:Ebi

     

  • Egyeztetés:

    Már korábban is voltam nála, és mivel tudtam, hogy rövidesen befejezi, így igyekeztem ismételni. SMS-ben kértem időpontot, amire egyből válaszolt, hogy vár.
  • Megközelítés:

    Nagyon könnyű megtalálni, jó helyen van, parkolás ingyenes. Akár kocsival, akár BKV-val közlekedünk szuper.
  • Helyszín:

    Régi panellakás, de belül nagyon szépen felújítva. Amerikai konyhás nappali, amiben egy fenyőbútor jellegű franciaágy és néhány fotel. Nagyon hangulatos. A zuhanyzó szép, tusfürdő bőven, tiszta türcsi.
  • Lány külseje:

    Az eltelt két hét alatt semmit sem változott, továbbra is gyönyörű. A magassága most még szembetűnőbb volt, bár lehet, hogy a magassarkú cipő miatt. A cickók, ahogy már én is és más is szóvátette: nem 90-esek. Ahogy megbeszéltük Ebivel, mivel széles a háta, így nem valótlan, de valójában amolyan normál 70-esnek felel meg, és igazi kislányos forma. De nagyon illik hozzá.
  • Action:

    Az action most is csodálatos volt. Ami hiba volt, az miattam. Nagyon készültem a találkára, jobban, mint átlagosan szoktam. És elég fáradt is voltam a kora reggeli kelés és autózás miatt. Szóval. A csókja most is feledhetetlen. Ezt az extrát nem szabad kihagyni. Utána fantasztikus KF. Előbb én, nagyon élvezte úgy láttam, de a csúcsig nem sikerült eljuttatnom. Utána ő jött. Ez is tökéletes, és a múltkori kérésemnek megfelelően az enyhe fogazást is csinálja, és nagyon kellemesen. A DP sajnos most sem ment, pedig nem vagyok egy feka típus (méretileg). De intelligensen átugrottuk a témát. Én a felfokozott állapotom miatt egy pillanat alatt elmentem, majd utódok a Szilviába. Utána egymáshoz bújva pihentünk kicsit. Annyira kellemes volt a közelsége, hogy nem igazán vártam ki a regenerálódásomat, és elkezdtem ismét kényeztetni. Mikor már kicsit bekeményedtem, kértem a VV-t. Sajna itt csődöt mondta. És ez nem Ebi hibája, hanem az első mondatokban leírtak miatt történt. Ebi szegénykém mindent megtett, de sehogy nem sikerült olyan pózt találni, ahol használható állapotba kerülhetett volna a tizedes. Ahogy Ebi aranyosan lereagálta: elfogyott a bátorsága. Nyilván nem az én döngetésemre várt Ebi hetek óta, de mégis azt kell mondjam, hogy sajnálom…
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszéltek szerint pontosan. Most is, mint elsőre előre kérte, amit én nem szeretek. Igaz, hogy először azt mondta, hogy csak elsőre kéri, de állítólag volt közben egy rossz tapasztalata. Hát makktársak vagy legyünk jobban korrektek, vagy Ebi nem bízott meg bennem?
     
     
     
     
  • Összkép:

    Tökéletes szolgáltató, maximálisan igyekszik a vendég kedvében járni. Figyel rád, tökéletesen irányítható. Sajna 1-2 napig tart már csak ez a fajta tevékenysége.
Happy Massage