• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elsőre elértem, épp elcsíptem még mielőtt a vendége odaért volna (aki épp kaputelefonozott mikőzben beszéltünk). Egy és negyed - másfél óra múlva körülre adott időpontot. Én ennek ellenére azonnal indultam, mivel nem tudtam, mekkora lesz a forgalom a városban. Fél óra múlva rámcsörrentett. Nem sokkal később odaértem és felhívtam, hogy miért keresett. Szólt, hogy tudok hamarabb menni, mivel fél órás volt a vendége. Mikor megtudta, hogy már ott vagyok, kért még 5 percet fürdésre, öltözködésre. Mikor elkészült, rámcsörrentett, visszahívtam, és mehettem.
  • Megközelítés:

    Bár a környék fizetős, a telefonos instrukciókat követve megoldható volt az ingyenes parkolás. Autóval a környék jól megközelíthető, BKVvel szerintem pár perc gyaloglás lehet.
  • Helyszín:

    Új házban, jól kinéző lakás minden felszereltséggel, amire szükség van (zuhanykabin ajtóval, kilépő szőnyeg, stb). A lakás tiszta. A fürdőban több (4) tusfürdő közül lehet választani. A törülköző jó állapotú, megfelelő méretű. Az egyetlen kicsit zavaró dolog, hogy a szobában nem ágy, hanem kihúzott kanapé található, viszont az jó állapotú, nem recseg.
  • Lány külseje:

    Abszolút felső kategória. Nagyon szépen megcsinált lány, feltöltött ajkak, cicik. Szép fehérneműben fogadott, ami annyira megragadta a tetszésemet, hogy csak sokára került le. Beszélgetni is lehet vele, bár nem ezért mentem.
  • Action:

    Míg zuhanyoztam, ő barátnővel beszélgetett a másik szobában (aki diszkrét volt, nem találkoztam vele, hangot is csak egyszer hallottam a szobán kintről). Majd szobába visszatérve neki is állt franciázni. érkezéstől számított 7. percben szájába lőttem a muníciót. Míg a gyerekek diszkréten távoztak, kifejeztem csodálkozásomat, mivel ilyen gyorsan nem szokott menni. A franciáját abszolút kiválónak kell értékelnem. Szóltam is, hogy második menet nem biztos, hogy menni fog, így levezetésként kaptam egy kis masszázst. Hamarosan nekikezdtünk a második fordulónak. Franciázás, vetkőzés, lovaglás, elölről, franciázás - sajnos másodszorra nem sikerült lőnöm (bár végig nagyon kellemes volt, és az érdeklődésem sem lankadt egy pillanatra sem). inkább irányíthatónak, nem kezdeményező típusnak tapasztaltam meg őt. Viszont amit épp csinált, azt lankadatlanul, panasz (jajj, elfáradtam, váltsunk) nélkül csinálta.
    Bár a második menet nem fejeződött be, maximális pontszámot kell adjak neki, hiszen nem vagyok két menetre hitelesítve, és ahhoz képest nem sokon múlt.
  • Elszámolás:

    Utólag akarta az elszámolást, de mivel ezt nem szeretem, ezért előre letettem az asztalra a pénzt. Azt az összeget fizettem, amit már telefonban is említett, és ami mellesleg nagyon olcsó kategória, különösen ilyen kellemes szolgáltatásért.
  • Összkép:

    Abszolút elégedetten és kielégülve távoztam. Egyáltalán nem hiányzott, hogy a második alkalom nem fejeződött be (gyakorlatilag kielégültem, orgazmus nélkül). A szexuális energiáimat teljesen kiszívta. Bár ritkán járok vissza ugyanoda többször, felmerült bennem, hogy itt esetleg kivételt fogok tenni.
Happy Massage