• Enikő

  • Beküldte:
  • Enikő reagálása

    Szia Thomas Kedves!

    Nagyon szépen köszönöm a beszámolódat.

    A kanapé is mint a lakás minden más zuga is bevethető,szeretek vándorolni szex közben,fő a változatosság.

    Kevés volt a fény,béby te hol voltál,felkapcsoltad az ágy melletti lámpát is a homlokom kiverte a nagy fény…lehet,hogy nagyon el voltál varázsolva…:-).??

    A fogalmazásod nagyon találó volt a részemről is olyan hű azt a mindenit……volt,eszméletlenül jó partner voltál,megtaláltam benned azt amit mindig is keresek egy ágypartnerben,láttam,hallottam és éreztem,hogy valóban szereted a szexet és gazdagon is adtál…hmm

    Hogy jól csináltál e valamit,mindent:-)

    A korrektség jegyében megjegyzésedhez pedig csak annyit,hogy nem fogok senkivel kifizettetni olyan dolgot,amit nem vesz igénybe,ennyi,ez így tisztességes!

    Ha ismételten csak egy jó kis hű a mindenit szeretnél,bátran hívj,én boldogan benne leszek:-).

    Nagyon nagy élmény voltál.

    Pusza,

    Enikő.

  • Egyeztetés:

    én azt hittem, nehezebb lesz. itt írtam neki privát üzit, ahol megállapodtunk az árban és az időpontban (igaz, majd egy héttel előre). azt kérte, hogy egy nappal az akció előtt csörögjek rá a címért, meg egy megerősítésért. ja, és a rendelési idő előttre is tudtam foglalni nála.
  • Megközelítés:

    BKV teljesen jó. metrótól 3 perc gyalog.könnyen megtalálálható a ház.
  • Helyszín:

    egyedül van, ez jó. nem lakótelepi, de panel jellegű, jó tágas lépcsőházzal. egy jó nagy szoba van + járulékos helységek. a fürdőszoba nagy plusszpont: tiszta, nem kell várni a melegvízre és (vééégre ilyet is látok) van zuhanyfüggöny, szóval nem kell óvatoskodni. a szobában kanapé meg egy hatalmas ágy, szóval akár még válogatni is lehet a helyszínek közt (igaz ezt csak tippelem, mi az ágyban voltunk). tisztaság mindenütt, stílusos berendezés, hangulatvilágítás (bár kicsit mintha kevés lett volna így a fény, de majd legközelebb korrigálunk).
  • Lány külseje:

    A képek teljesen jól visszaadják, nincs semmi susmus bennük. szép barna bőre van, formás cicik, nincs sehol felesleg. a feneke is nagyon kézreáll. legközelebb vetetek fel vele magassarkút, hogy a vádlakt is le tudjam memózni.
  • Action:

    na ez ilyen hűaztamindenit dugás volt :) úgy minden a helyén volt. kezdtük egy ráhangoló beszélgetéssel, rajta egy szál köntös volt. szeretn nagyon csacsogni, de tudja azt is, mikor kell abbahagyni. elmentem fürdeni, majd ő is rendbe szedte magát és ledőltünk az ágyra. simogatás, beszélgetés, egymás testének fölfedezése. jól reagál mindenre és elég bújós tud lenni. szájjal indított, jó volt :) nem mélytorok, de kinek kell az amúgy is? aztán átvettem a kezdeményezést és elkezdtem a feneke körül matatni, érdekes módon hagyta, hogy ujjazzam. ez után nem kellett már sok és a popóban kötöttem ki. na az nem volt semmi. több pózban is csináltuk, lágyan, keményen, itt is lett vége az első körnek. aztán jött egy hosszabb beszélgetős kör, ami szintén nagyot dobott az összpontszámon. közben bújás, simi, stb. a násodik menet kicsit lassabban indult be, de  rendesen franciázott. majd lovaglás szemből háttal egy jó darabig végül megint ujjammal a fenekében, most punciban durrantam el. kikészített.
    nem akarok hülyeséget mondani, de szerintem majdnem két órát voltam nála és egyszer sem tette szóvá. biztos valamit jól csináltam :)
  • Elszámolás:

    abszolút korrekt. a csomagára nagyon jó (főleg, hogy popó is van benne) és még volt valami, ami nagyon pozitívan érintett (a korrektség jegyében), de ezt nem fogom leírni :) mindenesetre nagyon jó az ár-érték arány.
  • Összkép:

    fullos program, rengeteg idő, nagyon jó hangulat és a beszélgetésekkel együtt lett teljes az egész. sokkal intimebb lett tőle minden. adnék 10 pontot is, de még nem tudok.
Happy Massage