• Ebi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Ebi reagálása

    Drága Svensk!

    köszönöm az újabb beszámolót,kedves Tőled!

    nagyon sok szeretetel várlak a jövő héten,addig is minden jót!

    pusszantás

  • Egyeztetés:

    Mivel augusztus közepén már megismerkedtem Ebivel, ezúttal még könnyedebben ment az egyeztetés. Tegnap hívtam és ma délutánra találtunk is közös időpontot.
  • Megközelítés:

    Az Örs vezér tere közelében található lakótelep, kocsival kifejezetten kényelmes a sok parkoló miatt, de a BKV sincs messze.
  • Helyszín:

    A múltkori beszámolóban is leírtak szerint változatlan tisztaság, többféle tusfürdő. A lakás szépen felújítva, a bútorok is abszolút rendben.
  • Lány külseje:

    Ebi a hirdetésében is látható fekete fehérneműben fogadott, így belépésemet követően máris megalapozta a hangulatomat :-)! A magukért beszélő képeknek 100%-ban megfelelő hölgy fogadja azon szerencséseket, akik bejutnak hozzá.
  • Action:

    Mivel másodszor voltam Ebinél már ismerősként üdvözöltük egymást. Gyors zuhanyozást követően máris egymás mellett találtuk magunkat és kezdetét vette egy nagyon kellemes ölelkezés. Gyönyörű teste köré csavart törülközőtől nagyon hamar megszabadítottam és felfedezőútra indultam ajkaimmal e fantasztikus tájakon...Bőre puha, selymes és illatos, mellbimbói halvány rózsaszínben játszanak kellő hatást gyakorolva reám. Majd Ebi határozott kérésének -miszerint kellemes emlékeket őriz a két héttel korábbi franciás kényeztetésről, amit örömmel újrázna...-szívesen tettem eleget :-)!!! Kényelmesen elhelyezkedtünk és a belső combok felületétől az intimebb hajlatok felé haladva, ajkaim lehellet finom érintésével megkezdtük a fantasztikus közös utazást. Először gyengéden, éppen hogy érintve, majd fokozatosan erősítve kényeztettem nyelvemmel szeméremajkait, majd amikor már éreztem a befogadókészséget nagyon gyengéden az ujjammal is rásegítettem. Ekkor már valóban elérkezett az idő a legérzékenyebb pont izgatásának is, amit Ebi érezhetően jóleső érzéssel fogadott. Nem kell mondjam, hogy már én is a fantasztikus érzés hatása alá kerültem-talán túlságosan is- ezért inkább a franciás befejezést választottam. Ebi nagyon érzékien, a legapróbb rezdüléseimre is odafigyelve kényeztette legféltettebb testrészemet, aminek viszonylag hamar meg is lett az eredménye és hatalmasat élveztem kedvesem szájába. Jó értelemben vett tapasztalatát dicséri, hogy egy cseppnyi letörölni valót sem hagyott rajtam...! Ezt követően már nem is vágytam másra, minthogy Ebi hozzám bújjon, így szorosan összeölelkeztünk és egymást cirógatva pihentünk a még rendelkezésre álló 15-20 percben, ami legalább olyan jól esett nekem -és bízom benne, hogy Ebinek is-, mintha kértem volna egy második menetet.
  • Elszámolás:

    Anyagiakról így második alkalommal szó sem esett..., változatlanul korrekt csomagáron volt alkalmam részesülni az előző pontban leírt szép élményben.
  • Összkép:

    Ritkán szoktam második alkalommal is beszámolót írni, de ezúttal kivételt kellett tennem... Ebi szépsége, kedves, figyelmes egyénisége most is elvarázsolt, fantasztikus volt a vele eltöltött bő egy óra. Sajnos csak rövid ideig lesz még elérhető, így aki a nyomdokaimba szeretne lépni javaslom, hogy siessen...!
Happy Massage