• Ebi

  • Beküldte:
  • Ebi reagálása

    Szia Zsindely!

    Köszönöm a beszámolódat,nagyon kedves dolgokat írtál.

    Nagyon jól éreztem magam veled,remélem még találkozunk!

    puszillak:Ebi

  • Egyeztetés:

    Reggeli órákban hívtam, eredetileg csak délutánra ígért időpontot, de egy elmaradt vendégre tekintettel még délelőtt bejutottam. Köszönöm!
    A telefont egyébként maga kezeli, a telefonban hallható kellemes hang élőben is élvezhető később :-)
  • Megközelítés:

    Zugló egyik lakótelepi része, kocsival a ház előtt lehet parkolni. Parkolóhely bőséggel. Tömegközlekedéstől egyébként néhány perc gyaloglás.
  • Helyszín:

    A lakás korrekt állapotban van, nem túl nagy de komfortosan berendezett. Az ágy nagy és kényelmes, a fürdőszoba kicsit szűkös, de a korrektül záródó zuhanyfülke megakadályozza hogy zuhanyzás közepette eláztassam az egész helyiséget. Mindenütt rend és kifogástalan tisztaság fogad.
  • Lány külseje:

    A hölgy egyszerűen GYÖNYÖRŰ. Az arca elképesztően szép, alakja és bőre is kifogástalan. Magas, de rendkívül arányos testalkatú. Intelligens, kiemelkedően kultúrált lány, hihetetlen kisugárzással. Akkor sem múlik el a varázs, ha megszólal: kellemes a hangja és barátságos, intelligens beszélgetőpartner.
  • Action:

    Az eseményről technikai részleteket nem írnék (azt hiszem ennek nincs is kimondott jelentősége) viszont elmondanám, hogy Ebi mindvégig maximálisan gyengéd és kedves volt, amit megbeszéltünk azt kifogástalanul nyújtotta, nem észleltem részéről az időhúzásnak nyomát sem (pl. a második menetet ő kezdeményezte). Javaslom, hogy akinek van kedve hozzá, vegye igénybe az első menet után felajánlott masszázst: Ebi nem szakképzett masszőr ugyan, de határozottan van érzéke hozzá, és gyakorlata is, a hátam letapadt izmait igen határozottan és erőteljesen, de azért érzéssel dolgozta át.
  • Elszámolás:

    Az egyébként nagyon bőséges alapcsomagon kívül egyetlen extrát vettem igénybe, a csókot. Ezt saját bevallása alapján szimpátia alapon vállalja csak be, némi felár ellenében. De takintettel Ebi csodálatos arcára, inkább mondtam volna le a szeretkezésről, mint a csókolózásról vele :-) Az ár-érték arány így szerintem kiváló, a prémium szegmensben szinte ajándéknak minősíthető.
  • Összkép:

    Álomszép a lány, és nagyon kedves. Ez hihetetlen benyomást tett rám, amikor először összebújtunk, percekig nem is tudtam az akcióra gondolni, mert csak gyönyörködtem a csodálatosan szép szemeiben. Később sem tört meg a varázs, egy óra múltával még mindig elvarázsolva távoztam.
Happy Massage