• Angi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    2 csöngetés után egy bájos hang azonnal felvette. Bemutatkozás, majd megbeszéltük előzetesbe a lehetőségeket és vasárnap délutánról lévén szó estére egyeztettünk időpontot. A hangja megfogott, így döntöttem este megyek.
  • Megközelítés:

    Gyors és egyszerű. Kocsival voltam, de BKV-val is egyszerű, lévén ott a metró.
  • Helyszín:

    A célnak megfelelő, tiszta, hangulatos lakás. A nagy szobát különböző kiegészítőkkel tette hangulatosabbá (gyertyák, füstölő stb.) ami nagyon tetszett, szeretem az ilyen apróságokat, nem csak a 4 fehérre meszelt falat 1db fali képpel. Mikor bementem már szólt a zene is, így a kedvem egyre nőtt... :-)
  • Lány külseje:

    Egy egyszerű, mégis szexi ruhában fogadott, nagyon jól látszott, hogy mennyire formásan vékony a hölgy. Alapvetően pont az Angi alkatú nőket szeretem, így nagyon ott volt a toppon nálam. Amikor pedig lekerült a ruha.... az a gyönyörű, hamvas test és hát azok a cicik, majdnem meghaltam ;-)
  • Action:

    Megérkezésemkor pezsgővel érkeztem, gondoltam adunk egy kis alaphangot a dolognak. Gyorsan fagyasztóba vele (hogy ne veszítsünk időt...), aztán leültünk beszélgetni. Olyan 5 perc után behozta a pezsgőt 2 pohárral és elkezdtünk iszogatni és tovább beszélgetni, így elment olyan 10-15 perc, mert valahogy gyorsan közös témát találtunk. Későn lévén szó a pezsi gyorsan hatott mindkettőnknél, gyors fürdés egymás után aztán újabb pohár pezsgő. Mindkettőnket kibontott a törülközőből és elkezdtem felfedezni a testét, végigcsókolgattam, majd ő kezdett el barangolni és végől a századosnál kötött ki. Lefektetett az ágyra és úgy kezdett el életet lehelni bele, bár nagyon nem volt probléma a gyöngyörű látványtól... Ezután megfordítottam őt és én kényeztettem odalent, amit erős csípő mozgás és egyre hangosabb sóhajtozásokkal hálált meg. Nagyon finom volt nyalni őt és egy hangos nyögés és (be)remegés azt jelezte felém, hogy siker koronázta munkámat. Megint ittunk, közbe folyamatosan ment a flörtölés, nevetés, majd leültetett az ágy szélére és elkezdett franciázni. Mintha a barátnőm kapta volna be a századost, annyira jó volt, hogy egész éjjel elviseltem volna. :-) Feladta a védősisakot és támadásba lendültem előről. Elég kemény menet volt amit nem is bírtam sokáig, így jött az utolsó roham és végem lett. Amikor elmentem megragadott a vállamnál és magához húzott, hogy kilihegjem magam. Hát elég durva volt, ritkán jut az ember ilyen élvezetes és jó szexhez. Megittuk a maradék pezsgőt, beszélgettünk még és megkérdezte, hogy mi legyen a 2. támadással. Kizárt, úgy kikészítettél - mondtam én, erre: Majd a következőnél bepótoljuk - felelte nevetve. Így a 2. harcot kénytelen kellett legközelebbre halasztottuk, mert lesz legközelebb! ;-)
  • Elszámolás:

    Korrekt, előre történt (amit jobban szeretek én is letudni) de a telefonban megbeszéltektől semmi eltérés nem volt. 1 órás programban egyeztünk meg. Az árak szerintem teljesen elfogadhatóak, sőt...
  • Összkép:

    Nagyon szexi nő, a képek megfelelnek a valóságnak és az elszámolás is teljesen korrekt volt. Igazából én többet kaptam, mint amire számítottam, hiszen nem: oda, fizet, fürdik, szex történt, hanem valóban egy nagyon kellemes órát töltöttem el Angival. Odafigyelt rám, folyamatosan flörtöltünk, és maximálisan velem foglalkozott. Fontosnak tartom, hogy sem telefon, sem semmi más nem zavart meg bennünket az ottlétem alatt, és az órát sem lesegetni.
Happy Massage