• Ebi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Amikor megláttam az oldalon egyből belezúgtam, később láttam, hogy on-line van, hát felhívtam. Néhány csengés után felvette és kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről és meg is beszéltünk egy másnapi randevút. A találkozó előtt egy órával hívtam, egyből fel is vette és megadta a címet.
  • Megközelítés:

    Az Örs Vezér tértől induló troli (5 perc) majdnem a ház előtt tesz le. Autóval érkezők a ház előtt parkolhatnak.
  • Helyszín:

    A környéken szokásos panelház, amit speciel könnyű megtalálni. Megérkezéskor hívtam, hívtam, majd beengedett – várt rám. Kedvesen mosolyogva fogadott, a lakás nem túl nagy, de a légyott szoba elég nagy és az ágy is teljesen rendben van elég kemény, amit szeretek ti. nem nyeli az energiát, mint a ruganyos. Fürdőben kisebb kabin, kilépőnek egy törülköző van leterítve. A törülköző picit szöszöz, de elég nagy, a tusfürdő választék nem túl nagy, de ez engem nem is érdekel különösebben. Szerencsére nincs nagyon besötétítve a szoba, így kellemesebb a vizuális élmény, ami erőteljesen meg is van. (lásd: lány külseje) Van ventillátor is, ami nagy a melegben jó szolgálatot tehet.
  • Lány külseje:

    Most itt írhatnék annyit, hogy a lány a képeknek megfelel, de csak ezzel nem lennétek megelégedve. A hölgy BOMBÁZÓ, és tényleg olyan, mint a képeken. Sudár gyönyörű arcú, szép bőrű, szép hosszú hajú húszas évei elején lévő mosolygós leányzó.
    Modell alkat, de nem vézna szerintem, pont tökéletes, bár elmondása szerint van rajta pici felesleg, de a lányok már csak ilyenek. A cicik nem túl nagyok, de szerintem szépek, a puncija nagyon finom illatos, a kisajkak kifejezetten szépek finoman teltek. Ami még veszélyesebbé teszi a hölgyet, hogy a szépsége mellett okos, értelmes, kedves és nagyon kifinomult a stílusa. (10 pont)
  • Action:

    Hát, amikor ajtót nyitott, bár utcai ruhában volt majdnem beájultam, gondoltam, hogy jó nő, de erre nem számítottam. Itallal kínált, ami jól is esett a melegben, majd iszogatás és beszélgetés közben szépen megszabadultam a ruháimtól és gyorsan elillantam a fürdőbe. A cerkám már zuhany közben állt, elég volt rá gondolni, hogy mi vár rám.
    Miután visszatértem, mondta, hogy Ő is felfrissítené magát, bár előtte már zuhanyozott. Nagyon hamar jött is törülközőbe csavarva. Az ágy mellett állva magamhoz húztam és elkezdtem csókolgatni a vállát, nyakát, arcát és Ő is viszont csókolgatott. Kisvártatva összetalálkozott a szánk is, csókja nagyon finom mézédes igazi csók. Nagyon szép telt ajkai vannak, a csókot nem szabad kihagyni, bár ez extra, plusz szimpátiafüggő – talán ezért is ilyen jó. Majd lekerült a törülköző és kicsit kóstolgattam a ciciket is. Magamhoz húztam, de a távtartóval kellett valamit kezdeni, ügyesen abszolválva problémát behelyezte a combok közé a puncihoz. Csókolóztunk még így kicsit, majd az ágyon folytattuk.
    Elkezdett franciázni, amit, jól csinál, finoman cuppogósan, ha kéred, kívánság szerint csinálja. Szerettem volna látni az arcát közben ekkor megfordult és így folytatta. Kértem nyálasabban csinálja, akkor rendese köpködve, cuppogva csinálta. Nagyon tetszett. Majd fölém kerekedett csókolgatta a mellemet, meg ahol ért, aztán fordultunk én csókolgattam, ahol értem, de egyre lejjebb kerültem és belekóstoltam a puncijába - no, itt le is ragadtam egy ideig, mert eszméletlen jó volt, a végén már két újam tüntettem el a szűk punciban és nyaltam tovább, míg Ő halkan nyögdécselt. Úgy tűnt, ez neki is jó volt, de már nagyon szerettem volna, ha az ujjaim helyet cserélnének a farkincámmal, ezért gumit húztunk, pontosabban én gyorsan felcuppantottam majd face to face folytattuk. Fú, nagyon jó volt így közben magamhoz szorítottam csodás testét, csókolgattam arcát, mellecskéit, kicsit csiklandós, de imádtam, ahogy nevetgél közben – gyönyörű volt ilyenkor. Időnként édes ajkára tapasztottam a szám, illetve a nyakát csókolva szívtam be finom illatát. Aztán oldalról támadtam, közben simogattam fenekét, combját, punciját és melleit. Hátulról is gyönyörű látvány, ahogy mélyen behajol, én meg jól belekapaszkodok a popsijába. Muszáj volt még egy ideig újra szemből is csinálni, a végére nagyon belelendültem és ez nagyon tetszett neki, bár ekkora már eléggé folyt rólam a víz és vágytam is a végére, ami nem lehetett más csak a kedvencem az NFVSZ.
    Itt úgy érzem egy kicsit hibáztam, mert hagytam, hogy úgy helyezkedjen el, hogy nem láthattam közben az arcát, de azzal kárpótoltam magam, hogy így simogathattam a popsiját és a hátát és haját közben, de nemsokára jött is a bumm, majd az összes nedvem kiszívogatta belőlem. Picit megtörölte a száját, majd engem is aztán megcsókoltam az enyhén sós ajkait és eldőltem. Némi pihegés után elvonultam fürödni. Majd, amíg felöltöztem végig dumáltunk erről, arról, nagyon jól lehet vele beszélgetni, de mivel már bőven lejárt az órám nem akartam feltartani. Aztán puszi, és távozás, ami úgy ment csak könnyen, hogy már ekkor tudtam visszatérek hamarosan. (10 pont)
  • Elszámolás:

    Korrektül előre. Közepes árak, sok minden az alapban, extrákat nem forszírozza, bár a csókot érdemes kérni. Tp nem volt.
  • Összkép:

    Csodálatos a lány, érezni, picit ugyan, hogy kezdő szolgáltató, de korántsem kezdő a szex terén, jól irányítható és nagyon igyekszik, hogy neked maximálisan jó legyen. Érdekes nem éreztem igazán se szolgáltató, se barátnő feelinget, inkább valami olyasmit, mint amikor először szeretkezel egy nemrég megismert lánnyal és igyekeztek egymásnak megfelelni. Nagyon intelligens finom lány, bele tudnék szeretni. Kedves MT-ak kérlek, benneteket nagyon vigyázzatok rá.
Happy Massage