• reginalove

  • Beküldte:
  • reginalove reagálása

    Szia Luci:) Ugye nem felejtettelek el,egyem a kukid:))

  • Egyeztetés:

    Pénteki napon délután hívva elsőre felvette a telefont. Tájékoztatása után megbeszéltünk egy vasárnap délelőtti időpontot, azzal a feltétellel, hogy Pestről való indulásomkor megcsörgöm. A hölgyet egyébként előszőr egy másik oldalon láttam. Aztán miután itt megjelent hirdetése, gondoltam most már én is letesztelem. A telefont ő kezeli, könnyű elérni, ha nincs vendég nála, akkor biztos felveszi minden esetben.
  • Megközelítés:

    Előljáróban az 1 pont levonást azért adom csak, mert nekem át kell mennem a fővároson és még onnan vidékig. Ha nem kellett volna a közelbe mennem, akkor most biztosan nem írnék róla beszámolót. Pontos címet a vasárnapi indulásomkor kaptam. GPS pontosan a ház elé navigál. Parkolás free és ingyenes a 4 emeletes panelek közt. BKV természetesen nincs, a helyi és helyközi járatokat pedig nem ismerem.
  • Helyszín:

    A lákás egy 4 emeltesben van. Meglehetősen rendben tartja. A z előszobán és a baszobán kívül a többi helyiséget nem láttam, mivel otthonról fitten, frissen, fürödve jöttem hozzá látogatóba. A baszoba hangulatosan berendezve, kellő félhomályba burkolva és zeneládával ellátva rendelkezik.
  • Lány külseje:

    Regina maximálisan a képeknek fele meg, sőt... Amikor a maga valójában szexi ruhácskájában ajtót nyitott még jobban nézett ki mint a képeken. A korához képest igen jól tartja magát, sportos alkat, barna szolizott bőr, igényes frizura és ápolt kezek.
  • Action:

    Nos. Rövid egyeztetés után megbeszéltük, hogy mit kérek. ez igazából egyszerű, mert csak csomag ár van 1/2 órás vagy órás. Én az órás csomag árát adtam Neki oda előre, bár nem kérte előre. Ez után ruháinkból kibújva egy lazító, ismerkedő masszázst kértem előszőr. Ezt meztelenül a hátamra ülve kezdte finoman krémezve testem úgy, hogy közben szemérem ajkaival dörgölődzött hozzám. Miután így mindenhol bekrémezett kérte, hogy forduljak meg, előről is megmaszíroz. No itt aztán elvesztettük a fonalat... Sem én sem ő nem bírta ezt így  sokáig. A masszír átment kölcsönös kényeztetésbe, ami előszőr kézzel majd szájjal történt. Az öcskös úgy tünt el a szájában, hogy azt hittem megy utánna a zacsi is. Igazi mélytorkost adott elő az ágyon, kis zacsi és popókényeztetéssel. Fordulás után én nyalakodtam, sajnos kevés sikerrel. Mikor már nagyon vágytam rá kértem, hogy lovagoljon meg. Na ez aztán nem semmi volt. Beleguggolve lovagol, hosszan csúszkálva a szerszámon úgy hogy közben lásd, hogy mi történik. Igazi perverz kis pornó. Közben az ágy fejtámlájánál lévő tükörből is lehet követni az eseményeket. Én melleinek ringásában gyönyörködve végeztem be a vv-be. Ez után levezetésként beszélgetés és simi-simi. Az élet dolgairól lehet vele kellemesen és értelmesen beszélgetni. Mindeközben készültem a második menetre, az előre megbeszélt csodás popójának bevételére. Sajnos közben rajtam kívül álló okoból fél óra elteltével a távozás mezejére kellett lépnem. Így a további folytatás elmaradt. A pénzből vissza akart adni, de megbeszéltük, hogy inkább jövök még és akkor beszámítoljuk. (Remélem nem felejtette el!) A két pont levonást azért adom, mert elfelejtette lenémítani a talafonját, és aktion közben ez bizony nagyon zavaró!
  • Elszámolás:

    Az elszámolás teljesen korekkt. Én ragaszkodtam az előre történő rendezéshez és ahhoz, hogy végül is ne adjon vissza, hanem majd legközelebb. Szinte mindent vállal normál keretek közt, azt adja amit ígér és igen normális piaci áron. Csomagár van, így sok variálási lehetőség nincs, s ez szerintem így rendjén is van.
  • Összkép:

    Majdnem a maximumot érdemelte ki tőlem. Egy jó alakú, kedves, és barátságos hölgy, aki tudja, hogy mi kell a férfiembernek. Jó áron szinte mindent meg lehet itt kapni, amire szem, száj és f... vágyik. Az élvezeti értékéből tényleg csak az a fránya telefoncsörgés von le. Egy  hangyányival több odafigyelés és minden tétel max pontos lesz. Biztos visszajáró vendége leszek, ha arra járok! Bátran ajánlom minden MT-nek!
Happy Massage