• Enikő

  • Beküldte:
  • Enikő reagálása

    Szia Drága!

    Nagyon szépen köszönöm a beszámolót.

    Remélem,hogy még látlak és akkor egyikünk sem lesz olyan fáradt és elgyötört a rossz időjárás miatt.

    Meleg szívvel és jó érzéssel várlak vissza.

    Pusza,Enikő.

  • Egyeztetés:

    Könnyedén, online módon, hamar elfogadta a bejelentkezést. Nagyon rugalmas volt,mert a megbeszélt időpont előtt is hajlandó volt fogadni; közbejött elintézni valóm miatt kellett előbb,de persze elsőbbséget élvezett volna mindenképpen Enikő ha nem sikerül módosítani akkor is, de így aztán tényleg nagyon jól jött a változtatás.
  • Megközelítés:

    2. kerület, könnyen megközelíthető része. Én  ha csak lehet BKV-zok a dugók miatt, most is így volt. a piros metrótól pár perc séta gyalog.
  • Helyszín:

    Igazán fullos, igényes minden zegzuga. A szoba tágas, ízléses bútorokkal, egyebekkel szépen berendezve. Az ágy nagy, magas, kényelmes,bár bizonyos pozícióknál nyikorog ami engem cseppet sem zavart, Enikőt egy picit igen. :) Fürdő szintén igényes, mint a lakás többi része ez is makulátlan tiszta. Tusfürdő bőven van. Tiszta törülköző mellé előttem feldobott új lepedő is jár külön külön minden együttlét alkalmával. A szobában van még egy bőr sarokbútor is amit szerintem szintén be lehet vonni akciók alkalmával. A lakás tartozéka még egy aranyos kutyus és cicus is. :) Bár mindketten a szobában tartózkodtak action alatt is,de nem,h hallani még látni sem lehetett őket; gondolom már megszokhatták a vendégeket, nem izgatja fel őket holmi jövés-menés. :)
  • Lány külseje:

    Nagyon csinos, vonzó érettebb hölgy aki nagyon rendben van. Látszik,h nagyon igényes a külsejére is. A kor persze nem múlik el nyomtalanul,de Enikő igencsak sikeresen harcol az idő múlása ellen, nekem bejött. Szép formás lábai, formás popsija van, úgy ahogy van kívánatos nőszemély. Finom, puha a bőre, jóleső érzés simogatni mindenhol.
  • Action:

    Majd félórás verbális előjáték után kaptam egy törülközőt és irány a fürdő. Utána Enikő is letusolt. És combfixet húzott! A felkiáltójel azért van,mert csak az online bejelentésben említettem eme kiegészítőt, de Enikő simán emlékezett erre. Ezután mindketten a nagyon kényelmes franciaágyra heveredtünk. Tovább folytattuk a csevegést, közben simogattuk egymást. Kis idő elteltével VV fel és kaptam egy kis franciát. Ami nagyon jó volt, de ennél kicsit most több kellett,h igazából begerjedjek- hiába ez a nyomasztó időjárás megviseli az embert. Nos, Enikő nagyszerűen ráérzett,h mire lenne esetleg szükségem; elkezdte magát simogatni, ujjazni.Ez nagyon bejött, vadító volt, ahogyan élvezkedett. nem is kellett sok idő s már álltam is mint a cövek.Nem sokat teketóriáztam hátulról betámadtam, aztán hajrá mindent bele! Rendkívül izgató volt hátulról döngetni egy ilyen szuper testű csajszit, a popóját nagy élvezettel masszírozgattam közben. Majd a popója bejáratát is kezelésbe vettem egyik ujjammal, ami mindkettőnknek tetszett; Enikő meg is jegyezte a menet végeztével,h olyan voltam az ujjammal mint a kis ánuszvibrije bevetéskor ,- amit egyébként nagyon szeret. :) Nos a popsi izgatása közben sikerült a csúcsra jutnom, méghozzá meglehetősen nagy élvezet közepette. Elégedetten dőltem hanyatt a remek ágyon.Törülgetés után még dumcsi- majd egy óra eltelte után tipli.
  • Elszámolás:

    A legkorrektebb elszámolás ever. Szóba sem került, én rendeztem utólag, kis híján el is felejtettem. Mivel csak alapoztam eleve kedvező volt az ajándék mértéke, a cserébe nyújtott románc minősége pedig szinte lenullázta a souvenir értékét, kicsit meg is toldottam, mert úgy éreztem muszáj vmit cserébe adnom, legalább gesztusképpen. A TP fogalmát sztem nem is ismeri, de azért kéretik nem visszaélni Enikő vendégszeretetével.. :)
  • Összkép:

    Ritkán járok érettebb hölgynél, de nem azért mert nem szeretek menni, hanem mert szerintem kicsit kevesen vannak a tinikhez képest, legalábbis én így látom. Nos, nagyon nem bántam meg,h ismét ilyen csajszit választottam. Ugyanis Enikő személyében egy nagyon kedves, belevaló dögös nőt ismertem meg, akivel élmény együtt múlatni az időt.Kifogástalan helyszínen, igazi, minőségi együttlét. Szolgáltatást akartam írni,de nem fedné a valóságot mert sokkal inkább egy baráti, barátnői időtöltés volt, aminek elteltével kielégülten, jóleső érzéssel távoztam.
Happy Massage