• Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap hívtam, ő vette fel, flottul ment. Már a telefonban nagyon kedves. Nekem kicsit elakadt a szavam, mert a hangja és a beszédmódja nagyon hasonlít egy hölgyismerősömére (akivel, most jöttem rá, szívesen kerülnék egyszer ilyesmi kapcsolatba). Megnéztem, nem nyomtam-e félre, de Andreával beszéltem, úgyhogy megegyeztünk egy másnapi időpontban.
  • Megközelítés:

    A belváros szívében van. Akinek annyi esze van, hogy ezen a környéken is kocsival jár, annak eltart egy darabig a parkolás. Andi a hirdetésében javasol egy parkolót egy utcával arrébb, onnan 2 perc séta. Gyalog, BKV-val ideális.
  • Helyszín:

    Tökéletes. Tizest adnék, ha adhatnék. Már belépéskor ráérezhetsz, hogy itt csúcsszolgáltatást fogsz kapni. Gyönyörű, szépen berendezett lakás, csodálatos fürdő, mint egy jóféle szálloda. Három különböző törölköző volt előkészítve, millió tusfürdő, stb.
    A lakás hangulata lakásnak kicsit sok lenne, a céljának viszont tökéletesen megfelel. Az egész hangulat, a tapétától a függönyökig egy Emanuelle epizódot, vagy hasonló erotikus filmet idéz.
    A nappaliból Andrea átkísér egy hangulatos szobába, ahol a masszír-ágy van, halk zene szól, és a sarokban ott a híres trónszerű, faragott, vörössel borított fotel.
  • Lány külseje:

    Imádom a csinos érett nőket. Utcai ruhában fogadott, de ne farmert és póló képzeljetek el, hanem egy rövid nyári ruhát magassarkúval: megfordultam volna az utcán. Így is forgolódtam utána, amíg kínálgatott, nagyon csinos. Kedves arca van, sportos, szép a lába, karcsú a dereka. Egyből elkezdtem sajnálni hogy csak annyi a szolgálatás, amennyi. Nekiestem volna. Ahogy a kollégák is írták, a cicik dícséretet érdemelnek. Csináltatottak, de nem természetellenes lufik, szépek és kedvesek voltak hozzám.
    MILF a javából.
  • Erotikus masszázs:

    Szuper. A masszázs finom, profi, közben beszélgettünk. Jól át lettem gyúrva. Nagyon finom, ahogy a lábmasszázsnnál rámhajol és a mellek végigsimítják a vádlim. Másfél órát kértem, és utólag belegondolva, a szokásos egy óra tevékenységeit (masszázs és action) egyenlő arányban hosszabbította meg. Alapos, hosszas masszázst kaptam, nem volt benne szándékos izgatás, már legalábbis a mozdulatokban. Ott van persze a tükör, meg hogy a masszőz egy szál bugyiban van. Ez nekem elég is. Szeretek masszíroztatni, megtenném uszodában is, de egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy egy férfi masszírozzon, amikor elmehetek egy ilyen nőhöz is. Aranyos, kedvesen beszélgetünk mindenféléről, a combom masszázsától és a ciciktől bizsergek, már ez is mennyei.
    De aztán még jön a műsor. Leveszi a bugyit, beolajozza magát és a hátamat már a testével is masszírozza, és itt már van izgatás is. Sose értem, ezeken a masszágyakon miért csak a fejrésznél van lyuk. Csókokat kapok a fülembe, nyakamra, a hátamat gyúrja is, simogatja is. Aztán a fordulás, és az olajos test elindul az olajos testemen. Annál a résznél, amikor a meleg olajtól síkos punci a farkamon jár (behatolás nélkül) és közben a két kezem szabadon jár a testén, többször meg kellett állítanom. Jó sokáig játszott velem, felejthetetlen. Egy feszült hét után, ez jár, na. Aztán, mivel a beszámolókban már olvastam róla, megkérdeztem, hogy átüljek-e a fotelbe. Nagyon izgató. Egyrészt, mert a NFVSZ tökéletes, másrészt mert a látvány nagyon izgató, és mert abban a karosszékben csak úgy tudtam ülni, mint valami trónuson, ami valahogy izgató. Egy kamaszkori fantáziában találtam magam. Az NFVSZ után visszafektetett a masszágyra, simogatott, letörölgette a talpamról és a testem más tájairól az olajat, hogy ne haljak Darwin-díjas halált a fürdőjében, majd megkínált egy kávéval, amit megcsinált volna amíg zuhanyzom, de nem kértem, találkozóra indultam egy kávézóba.
     
     
  • Elszámolás:

    Annyit adtam, amennyit a telefonba megbeszéltünk, ami abszolút a szokásos összeg és benne volt minden. Tökéletesen megéri.
  • Összkép:

    Elégedetten, lelazultan, kisimultan távoztam. Andrea közvetlen volt, kedves és leste a kívánságaimat. Kiváltom a törzskártyát.
Happy Massage