• Andrea01

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefon, megbeszélés, randi 3/4 óra múlva. Ő beszél.
  • Megközelítés:

    A nyugati és a deák között van, elég könnyű megtalálni.
  • Helyszín:

    A lakás az egyik legtökéletesebb, amiben valaha voltam hasonló ügyben. Jó ízléssel van berendezve, a fürdőszoba is, rengeteg tusfürdő, hatalmas törülköző, gyertyák a szobában, halk zene stb stb
  • Lány külseje:

    Andi egy 165 centi körüli nő, szerintem 40 körül járhat. Nagyon szép arca van, de az apró ráncok mutatják a korát. Ez természetesen ugyaúgy izgató is lehet, hiszen több tapasztalatot képzelünk mögé. A teste a korához képest kiváló, teljesen szőrtelen, szzolizott, a csúszkás résznél, amikor megfogdostam éreztem csak a kort egy picit, látszani ez azonban nem látszik. A mellei orbitálisan jók, a széttett tenyérbe pont beleillenek. Nem figyeltem, hogy csináltatott-e, de ha igen is, a végeredményen ez nem látszik.
  • Erotikus masszázs:

    Zuhanyzás után meztelenül felfeküdtem az ágyra, Andi pedig bugyiban nekilátott a masszázsnak. A fejemmel szemben van egy tükör, amiben közben látni lehet, ahogy körülötted serénykedik, ez jó ötlet. A masszírozás kifejezetten jó volt. Felhívtam a figyelmét a becsomósodott részekre, erre helyezte a hangsúlyt és keményen árgyúrt ott, miközben pompásan beszélgettünk. Kedves, vicces nő enyhe arisztokratikus raccsolással, amiről nem lehet eldönteni, hogy felvett vagy saját, mindenesetre izgató, hogy egy bárónő a punciját a lábad nagyujjához nyomja :)A kínzás után jött a kényeztetés, tehát átfordultam. Nem emlékszem minden részletre, de Andi valahogy felkeveredett az ágyra, addigra már össze voltunk mindketten kenve olajjal. Itt izgatott többféle módon is. Volt, hogy felült rajtam a farkam leszorítva imitáltuk a szexet, volt hogy lement kicsit cumizni, miután elmondattam vele a répa retek mogyorót, volt hogy a fülemet nyalva rámfeküdt miközben a kezét hátracsavarva verte a farkamat. Ha lehetett közben erős szemkontakt volt én pedig szenvedélyesen fogdostam a combját, mellét, hasát, nyakát.Aztán megkérdeztem tőle, hogy mire való az a karosszék. Válasz: arrha, hogy te kényelmesen beleüljél, én elédtérdeljek és franciázzak a farhkaddal. Hát legyen :) Andi elémtérdelt és kellemes közepes tempóban bólogatni kezdett bő nyállal. Néha ki kellett vennem a szájából és áttennem a pici kezébe, ilyenkor gyengéden ráfogott, kinyújtotta a nyelvét és az erős, kíváncsi, belémbújó szemkontaktot megtartva rázni kezdte. Ez ment felváltva még kb. 5 percig, majd az egyik kézimunka résznél robbantam. Itt írom le az egyetlen negatívumot: ahogy spriccelni kezdtem, ő ijedten egy kicsit elkapta a fejét. Egy pici így is beleugrott a szájába, azt gyorsan a kezére köpte és a combomba törölte. Andi, ezt nem így kell :) Ennél a résznél nagyon jól esett volna egy kicsit több beleélés, ezt most nem részletezem.
  • Elszámolás:

    Azt adtam, amit megbeszéltünk. Háromféle lehetőség van: masszáz+kézi, masszázs+orál, masszázs+csúszkás+bármilyen befejezés. Már fentebb elmondtam, hogy az orális befejezést én egy kicsit extatikusabban szeretem.
  • Összkép:

    Andrea egy gyönyörű, belevaló nő. Sajnos nincsen szex :) Mondjuk ez egy jó csúszkás massszázs után mindenhol elmondható. Én olyanoknak ajánlom, akik megbecsülik a jó szexet, az élményt és nem csak egy gyors ürítésre vágynak.
Happy Massage