• Alexandra

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A telefont ő veszi fel. Elsőre elértem, és egy fél órával későbbre egyeztettünk is időpontot.
  • Megközelítés:

    A 11. Kerület  van a panel. Jó környék, könnyen megközelíthető helyen. Parkolás ingyenes, parkoló a ház előtt és mögött is van dögivel. A ház előtt villamos is jár. Nagyon könnyű odatalálni, és igen jó helyen van minden szempontból.
  • Helyszín:

    A Panel átlagosnál jobb állapotú. A lakás nagyon csinos, és rendkívül tiszta. Megérkezés után cipő le, be a szobába. Közben senkivel nem találkoztam csak Alexandrával. A diszkréció maximális. Kaptam egy kellő képen nagy, száraz és tiszta törölközőt. A szobába szobainas, ruhákat könnyen le tudtam venni, és felakasztani. A fürdő kicsi, de tiszta és világos. Egy tusfördő volt, de nem túl erős illatú, márkás. A szoba tiszta, rendezett, a masszázs masszázságyon történik, ami le van takarva lepedővel. Ez szintén tiszta volt.
    A helyszínen ketten dolgoznak, a másik szobát is láttam, mellette mentünk el, az ajtó nyitva volt, mivel üres volt. Nem láttam, vagy hallottam senkit. Mielőtt kiléptem volna bárhova, Szandra előre ment, így nem fordulhat elő, hogy szembe találkozzak a szomszéddal, még véletlenül sem! A diszkrécióra 10 pontot adnék!!! Nekem ez nagyon fontos a teljes ellazuláshoz!
  • Lány külseje:

    A képeken 100%-ban a hölgy van. Magas, vékony, helyes csajszi :) Formás cicikkel!
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs egy kellemes lazító, frissítő masszázs. Nem csinálja erősen, talán nem is tudná, nem az az alkat. De a mozdulatok gyakorlott amatőrrel vallanak. Az újai helyett a tenyerét használja, így kellemes kőrkörös mozdulatokkal maszírozza át az embert. Tényleg nagyon felfrissít. Már nagyon lestrapálva mentem el hozzá, és mondhatom, igazán felfrissülve keltem fel.
    A masszázshoz választhatsz krémet vagy olajat. Én a krémet választottam. Az ágy végében van egy nagy tükör, így ha valaki kíváncsi, akkor nézegetheti is az igen formás és szexi Szandit az action közben!
    Masszázs közben elbeszélgettünk. Kedves, aranyos lány, nagyon nyitott, lehet vele dumálni.
    Fordulás után lecsapott a velem egykorúra. Bár a masszázst nem volt az a brutális erős, amit szeretek, itt aztán olyat kaptam, hogy a fülem is ketté állt! 1 órás masszázst kértem, NF levezetéssel. Itt jegyezném meg, hogy az NF nála NFVSZ :) Volt itt minden! Zacsinyali, farokköpködés, kézimunka, és tucatnyi módszer, ütem és gyorsaság! Én szeretem a mélytorkos actiont, de annyira jól csinálta amit csinált, hogy eszembe se jutott közbevágni, és irányítani. Csak feküdtem és élveztem! NAGYON! :) Közben lehet simogatni, ha valamit már nem akar, akkor elhúzódik. Nekem erre nem volt példa, igaz nem is nyúlkáltam nagyon. Tudtam, hogy miért megyek, és azt is kaptam.
  • Elszámolás:

    Telefonon egyeztettünk, elmondta az árakat, és hogy mit vállal. A helyszínen nem volt trükközés, vagy varjálás. Érkezés után megbeszéltük mégegyszer, hogy mit szeretnék, és lefixáltuk az árat.  Action után szépen lezuhanyoztam, és két puszi után távoztam. Ár/érték arányban szerintem abszolut korrekt, sőt! Az NF pedig életeme egyik legjobbja volt.
  • Összkép:

    Összegezve: a helyszín tökéletes. A fürdő kicsi, lehetne kicsivel több fajta tusfürdő, de nagyon tiszta! A szoba a célnak megfelel, sőt annál kicsit jobb is. A törölköző nagy tiszta friss és ropogós, nem a szárítóról lakapom fajta! A lány csinos és kedves, a masszázs kellemes. A levezetés fantasztikus. A hölgy valódi hivatásának tekinti amit csinál, és jól csinálja! Szuperül éreztem magam, tuti, hogy még fogok menni!
Happy Massage