• Andrea01

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nálunk hirdet, jó referenciákkal, gondoltam én sem vagyok semmi jónak elrontója. Elsőre felvette (mint kiderült, épp elment a vendége), kedvesen beszélt, ismertette az opciókat, én mondtam, hogy rendben, a helyszínen majd a részleteket megbeszéljük. Másfél órával későbbre mentem is.
  • Megközelítés:

    Jól elmondta a belvárosi címet, de nem is kell nagy tehetség a megtalálásához, annál nagyobb viszont parkolóhelyhez, ami a legdrágább kategória. (Hacsak nem egyeztetsz előre vele az ingynes parkoláshoz.) BKV-val BMV. A kapuban megkapom a kódot, megnyitom a rácsot, aztán usgyi!
  • Helyszín:

    A ház békebeli bér, belső udvaros, széles lépcsőházas. A laká,s több szobás hatalmas belmagassággal, szépen felújított, polgári nyugalmat árasztó, ízléssel berendezett. A fürdőszoba nagy, sarokkádas, otthonos, tiszta, a törülköző előmelegített, a kádkilépő is frissen mosott, tusfürdőből nincs hiány. A baszoba enteriőrje nemes, mélybarna és arany színek dominálnak. A függyönyök, a fal, a tükör keretei, a mécsestartók, az ízléssel összeválogatott színű és formájú berendezések között is látszik, hogy a masszázspad a legfontosabb eleme a helyiségnek. Összehangolt fények, illat, és zene.
  • Lány külseje:

    Az érett nő, aki hódít. A fényképeken sokat sejtető, a valóságban még többet. Buja, cicás tekintet, szinte odabújó kedveskedés. Ruganyos test, karcsú lábak, edzett fenék, darázs derék. Szemei igézőek, huncutok, mélységük rabul ejtő. A mellek külön fejezetet érdemelnek, mégha ruganyosságuk mesterséges is, és én a természetesért jobban rajongok.
  • Erotikus masszázs:

    Szakértő módon kezd foglalkozni velem, szinte meztelenül. Ez így merénylet egy hasra fekvő férfiember ellen, de most már tudom, hogy megéri az 1 órás szenvedés. Masszázsa jó, aprólékos, és elég erős, ha érzi, hogy van mit kimasszíroznia belőlem. Ugyanakkor megteremti az érintés intim varázsát is és táplálja misztériumát. Kezei mágikusan mozognak bőrömön, mintha lesöpörné rólam a feszültséget, görcsöket és helyettük bizsergető érzéki réteget tapasztana rám. Alkarjával selymes sávokat símogat belém, kézfejét puha mozsártörőként használja combomon. Sima körmeivel nagy becsben tartva gereblyézi az érzékeny helyeket, és ébresztgeti az alvó oroszlánt. A fenekem hajlatai közé marka szelíd tarantella-pókként mászik be, és a szűk helyen fegyver-markolatig hatoló ujjbegy-tarantellát táncol el. A tükörben figyelem ügyködését és azt látom, hogy ő is figyeli a reakcióimat, hozzám igazítja a varázslatot. Melleit csókolnivaló csemegének látom, meztelen hajlongása többször is meggondolatlan cselekedetekre csábít, de türtőztetem magam, várva a fordulást, amikor közvetlenebb lehet a kapcsolatunk. Mikor ez megtörténik, már jól látható és kézelfogható jelei vannak az izgalmamnak, amit Andrea nem hagy szó és tett nélkül. Egyébként is beszélget, aranyosan évődik, dicsér, becézget. Selymező bújás, körbetáncolás után a lábam közé telepszik, s a fegyvert kézzel-lábbal becézgeti tovább. Azután a hasamra ül, maga mögé nyúl s a megvadult húsdarabot a feneke gerezdjei közé szorítva vad csípőmozgással gerjeszt, majd a csípőjét és a tétet emelve csupasz, bibés ölével csúszkál a ceruzán. És ez a bevezetés a kéjbirodalomba, ahol Ő az uralkodó, a szájával uralkodik. Felkönyökölve nézem az ajkak táncát, a szájharangot, a torkoskodást, s ahogy kacéran szemembe néz és érzem a nyálban-olvadást, a fogakhoz feszülést, a nyelvcsapásokat. Azután visszahanyatlok, mert ennek a vége nem lehet más, mint egy hatalmas durranás.
  • Elszámolás:

    Igaz mindent rábíztam, s nem egyeztünk meg előre semmiben, azt éreztem, hogy becsületes kiszolgálást és elszámolást kaptam. Ebben a műfajban nem lehet többet nyújtani. Azt kérte, hogy annyit adjak, amit szerintem megért. Adtam, s ő egyetértett vele.
  • Összkép:

    Végig figyeli hogyan reagálok s visszajelzést vár, hogyan jó nekem. Az igényes környezethez igényes együttlétet teremt, a legjobb értelembe véve kiszolgál. Szenvedélyes, készséges, vendégszerető. Erősen ajánlott minden ínyenc MT-nak.
Happy Massage