• Jazmin

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Barátnőjéhez Veronikához jelentkeztem be-lásd a beszámolót Veronikánál- és Jázmin kellemes meglepetés volt, hiszen mindketten ráértek így dupláztam az élvezeteket.
  • Megközelítés:

    Zugló egyik forgalmas főútjához közeli helyszín, kocsival teljesen rendben és könnyű parkolni is, BKV-val nem próbáltam.
  • Helyszín:

    Új építésű lakóparkban található lakás ennek megfelelően kitünő állapotban. Higiénia is teljesen OK.
  • Lány külseje:

    Gyönyörű alakja és fantasztikusan formás popsija azonnal magával ragadott ahogy megláttam Jázmint :-), mindehhez csinos pofi és gyönyörű szemek párosulnak.  Mellei kicsik és kézbeillők, de alakjához nem is illene nagyobb méret (én pedig amúgy sem vagyok cici mániás). Természete egy kicsit visszafogottabb, mint Veronikáé, de ez nem a szexben nyilvánult meg, hiszen fantasztikus élményben részesített.
  • Action:

    Mivel nincs közös hirdetésük Veronikával így mindkét lánynál megfogalmazom az általuk nyújtott fantasztikus élményt, amiben részem lehetett. A fürdést követően hasonló fehérneműben vártak rám a lányok..., Jázmin kéjesen nyújtózott a franciaágyon, Veronika pedig rögtön hozzám simult és finom csókkal köszöntött. Hamarosan megszabadultunk minden felesleges ruhadarabtól és egy kis éles leszbi bemutató kíséretében-ami az én kérésemre történt mivel két lánnyal már voltam korábban is, de igazi leszbiben még nem volt részem...-de az én intenzív részvételemmel megkezdtük a bemelegítő ismerkedést. Miután egymásra hangolódtunk elkezdtük először Jázminnal közösen Veronikát, majd felváltva Veronikával közösen Jázmint kényeztetni... Fantasztikus élmény volt számomra is Jázminnal csókolózni és szinte egyszerre élvezni Veronika puncijának kellemes ízét:-), majd váltva Veronika nyelvével közös összhangban kényeztetni Jázmin finom puncikáját! A lányokat hamarosan én követtem és kényelmesen hátradőlve élveztem, ahogy Jázmin fantasztikus orális élménnyel ajándékoz meg-már előre jelezte, hogy imád franciázni- miközben elmerülhetek Veronika terpeszállásban arcomhoz tartott ízletes puncikájában. Jázmin magasszintű technikai tudásának és persze felfokozott izgalmamnak köszönhetően nem is bírtam sokáig és hatalmasat élveztem a szájába :-)!!! Ezt követően muszáj volt egy kicsit lazítani, de ez is a lányok intenzív részvételével, kellemes masszázzsal telt. Nevetgéltünk is egy kicsit, majd az élmény hatása alatt indítványoztam egy kis repetát. Jázmin hihetetlenül formás fenekével- amire igazán büszke lehet- kezdtem foglalatoskodni, puszilgattam, nyalogattam minden finom kis porcikáját. Talán túlságosan is belemerülhettem, mert Veronika kérte, hogy vele is foglalkozzak, amit nekem sem kellett kétszer mondani..., Jázmint is bevonva elkezdtük simogatni, puszilgatni, kényeztetni Veronika gyönyörű fiatal testét. Sikerült is alaposan felhúznunk, mert bejelentette, hogy azonnal szeretne meglovagolni :-). Észrevételemre, miszerint második alkalommal már kissé munkás lesz a történet annyit mondott, hogy bízzam csak rá magam és valóban csodálatos lelkesedéssel látott neki az ezredes talpra állításához. El is érte a hatását, mert számomra is meglepetésszerűen nagyon gyors merevedést produkáltam, sajna egy óvatlan pillanatban túlságosan is...(még szerencse, hogy az első alkalomnál Jázmin megjegyezte, hogy sokáig bírtam a franciáját).
  • Elszámolás:

    Nagyon színvonalas szolgáltatást kaptam Jázmintól és Veronikától teljesen korrekt, elérhető áron. Ráadásul összességében másfél aktív órát töltöttem a lányoknál, így nagyon is rendben volt az ár-érték arány.
  • Összkép:

    Fantasztikus másfél órát töltöttem két gyönyörű, a szexben kifejezetten aktív lánnyal. Jázmin meg is jegyezte, hogy tőle még senki nem távozott csalódottan, amit én is megerősíthetek (legszívesebben azóta is velük tölteném az időt...)!!!
Happy Massage