• TantraGabi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    saját honlapja van, ott találtam rá, telefont ő kezeli, egyből felvette, időpont egyeztetés rugalmas.
  • Megközelítés:

    pár kör után sikerült majdnem a kapuban parkolni, a közelben metró, villamos, busz!
  • Helyszín:

    lakótelepi lakás,  masszázságyon dolgozik és/vagy ágyon. fürdő egyszerű lakotelepi, kád, és nincs függöny, így vagy gugol az ember, vagy fröcsköl, 4-5 féle tusfürdő, de tökéletes a Baba tusfürdő. Higiénikus.
  • Lány külseje:

    Ő van a fotón, bár csak egy kis képet találtam róla. 40 elmúlt, de egy kedves, érett, készséges hölgy! lenge - áttetsző felsőben, és mini tangában fogad.
  • Erotikus masszázs:

    Tantra és lingam masszázsra mentem, 70 perces! Aki szereti ha ennyi ideig simogatják, kényeztetik melegen ajánlom! A masszázshoz megszabadul még a legkissebb ruhadarabjától is!Ágyon, hason fekve kezdődik, jól beolajjozzta a hátam, fenekem, lábam, maj csúszkált, bimbója szinte karcolta a hátam, nem úgy mint a frissen serkenő szőre vénusz-dombján, de jól esett, mert tudtam mindent bevet! Fordulás után ismét simi, olajozás, jóleső felsőtest simi, majd ismerkedik a cerkával, zacsival, külső prosztatával. Jó alaposan beolajozott előmelegített babaolajjal, csak úgy cuppogtam, már azt hittem máshol járok! Elölről is kaptam egy kis csúszkát, hallottam szuszogását, melleivel élesítette a cerkám! Simogatni lehet közben. Majd rátért a lényegre, a kézi levezetésre, ami igazi ESZO volt, vagy 10-szer voltam a csúcson, de mindig vissza hozott, majd a végén szólt, hogy jöhetek, multiorgazmusom volt ez nem vitás, ha nem vigyáz még az ablakot is kilőttem volna! Szilviával áttöröl, megnyugtatóan símogat! Majd irány a fürdő. Ha tudnék 100 pontot adnék, amit kértem, megkaptam! Ajánlom nektek!
  • Elszámolás:

    teljesen korrekten a telefonban említett díjat kérte,nincs semmi extra, de nekem nincs rá szükségem ilyen csodás szolgáltatásnál!
  • Összkép:

    szinte szárnyalva távoztam, de gyorsan megtöltöttem a tüdőmet egy kis nikotinnal, mert ugye a szex cigi nélkül nem esik olyan jól, de tréfa nélkül, végre találtam egy szolgáltatót, aki egy órán keresztül csak simogatja az erogén zónákat, tökéletes ESZO-t alkalmaz, és még szereti is amit csinál! zseniális, nem szabad kihagyni!
Happy Massage