• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ma délelőtt, az oldalon kiírt rendelési idő kezdete előtt öt perccel hívtam, rögtön felkapta és tuti, hogy nem telefonossal beszéltem. Sokat nem faggatództam,  röviden elmondta a lehetőségeket, majd elsőre megtaláltuk a mindkettőnknek megfelelő ma délutáni időpontot. A hangja már akkor nagyon bájosnak tűnt, már akkor éreztem, hogy  itt nem lehet galiba. Kérte, hogy egy órával a megbeszélt időpont előtt hívjam, akkor megkapom a címet. Hát így is lett. . .
  • Megközelítés:

    A cím felkutatása igényel némi odafigyelést és kétségtelen, hogy a konkrét kapualj megtalálásához nem elegendő a számokat ismerni, tisztában kell lenni a betűkkel  is (-)). Ráadásul a GPS-em sem enged hexadecimális kódot a házszám helyére beírni, így hát magad uram, ha szolgád nincs . (szerintem, aki nem képes odatalálni, nem is érdemli meg Jázmin kegyeit) Cca. 5 perccel értem oda  előbb, a megbeszéltek szerint a kapuból felhívtam, gondoltam nem várok ott  topogva. Meglepődött, hogy már ott vagyok és kért, hogy várjak néhány percet, mert épp most érkezett Ő is. Hát abból a néhány percből lett 10 is (ezért 6 pont), de mikor bejutottam végre, megígérte, hogy kárpótlást fogok kapni ezért a kis várakozásért (és így is lett).
  • Helyszín:

    A célnak maximálisan megfelelő panel, megfelelő színvonalon felújítva.  Fürdőszoba szűkös, de tiszta, tusfürdővel  törölközővel számomra megfelelő színvonalon el van látva. Baszoba szintén o.k., asztalon gyertya világítás, függöny behúzva, halk zene és hatalmas-kemény, célnak kiválóan megfelelő franciaágy.
  • Lány külseje:

    Tüneményes kiscsaj. A hangja már szimpi volt a telefonban, de élőben teljes az összhang a megjelenésével. A képeken is látható hosszú szőke haj, bronzbarna selymes tapintású bőr, apró-vékony termet, pofi részemről rendben. Egy kis topban és miniszoknyában fogadott, ami alatt már csak helyes bugyi rejtegette a lényeget. . A leány  közvetlen, csicsereg, repdes a szobában és közben érezteti, hogy minden teérted van.
  • Action:

    Mikor végeztem a fürdéssel,  bekísért a szobába. No, ezután nem sokat laca-facázott ám! Lerántotta rólam a törölközőt, egy kis ölelés és csók és mielőtt még elértem volna az ágyat, a farkam már a szájában volt. (ezt nevezik ráhangolódás-nak, Jázmin módra. Félreértés ne essék, ennél jobbat el sem tudok képzelni.) Azért csak eljutottunk az ágyig valahogy, ahol meg egyszerűen hanyatlökött, hogy ott folytassa, ahol abbahagyta. De hogyan. Amit produkál, az nem orális szex, vagy franciázás. Az maga a csupa nagybetűs SZ. . . .ÁS! Beleéli magát, a tekintete az enyémbe fúródik és váltott ritmussal , kiváló szívó és szorító erővel  hergel-hergel-hergel. No, de –mondom- álljunk meg egy szóra, azért azt a puncit én még erejem teljében kóstolnám meg. Ő hanyatt, én pedig kiépítettem altájánál pozíciómat, hogy elmerüljek ízletes mélységeiben. Serénykedésemet hang effektekkel jutalmazta, majd magához húzott most én jövök felkiáltással! . Nekem sem kellett több! Az arcához térdeltem és átadtam magam (és az ezredest) a szenvedélyes kényeztetés gyönyörének. Hamar világos lett számomra, hogy ebből a pozícióból már nem fogok váltani, a végnek így (a szájában) kell utolérnie. Nem is bántam ezt meg. Miután lenyugodtam, törlés és ezután jól átmasszírozott és közben bájosan szórakoztatott a csacsogásával. Éreztem is, hogy az egy órás gyönyör hamar elrepült így. (tényleg, vajon miért nem tudok én még mindig 8 pontnál többet adni? A 9-es lett volna reális!)
  • Elszámolás:

    Fullos csomagot váltottam, igényeimnek megfelelő tartalommal, jó ár/érték aránnyal. KF, NFVSZ, masszírozás, csók inclusive.
  • Összkép:

    Nagyon rendben van a leányzó, élvezi amit csinál és ezzel maximális élvezetet képes nyújtani. Bár arra gyanakszom, hogy a szimpátia mintha kölcsönös lett volna és talán ennek a hozadékát is élvezhettem, de lehet, hogy ez már nem derül ki soha. Kedves, aranyos, szép, filigrán, cserfes, jókedvű fiatal lány, akivel úgy éreztem összepasszoltunk.  Mindenkinek ajánlom és köszönöm Jázmin!
Happy Massage