• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap megbeszélve.Akció előtt 1 órával kért megerősítést.

    Az adott időben hívtam egy párszor,és mivel nem vette fel, rácsörögtem a barátnőjére is.Aztán ő megnyugtatott hogy Jázmin éppen a zujanyzóból jön ki,így már felveszi ha megint próbálom.
  • Megközelítés:

    Elsőre bonyolult lehet megtalálni.Lényeg hogyha nem akar elveszni az ember a házszámok között, akkor ne kövesd a házszámokat, mert csak mégjobban elveszel. No ezt jól megmondtam.:)

    Amúgy újabb kiadású térképeken (miniatűr számokkal) rajta van a házszám, így nekem is csak azt kellett volna lecsekkolnom,és akkor nem bolyongok 15 perccel tovább.Késni nem késtem,mert belekalkuláltam az extra keresési időt.
  • Helyszín:

    A lakás szépen berendezett. Fürdő szép igényes,törülköző tusfürdők teljesen rendben vannak.

    Szobában Kellemes sötétítés,gyergyákkal kivilágítva. Örömmel konstatáltam hogy egy fotel is szerepel a bútorok között van. Mellette egy jó nagy üvegasztal.Ágy mellett cd lejátszó.
  • Lány külseje:

    Egy nagyon aranyos tünemény nyitott ajtót. Olyan kis vadmacskaszemei vannak. Ruha nem sok volt rajta. Szerencsére, mert már ekkor megpillanthattam a formás popóját, és csípőjét.

    Haja összefogva egy hajcsattal. Szolizott vékony, sportos test.Nagyon az esetem.
  • Action:

    Zuhany után picit dumcsiztunk,megbeszéltük a programot. Bár sok megbeszélni való nem volt rajta. 1 órás, amiben nekem minden benne van.

    Megkérdezte milyen zenét szeretek.Lágyabb vagy pörgősebb? Terveimben egy lassabb muzsika szerepelt, de a cd lejátszó megmakacsolta magát, és csak az elektronikus zene jött össze. Miközben a cd vel szorgoskodott és a popsit csókoltam és simogattam.

    Aztán megfordult, és fantasztikus csókokkal árasztott el. Mellbimbó, fülek és persze nagyon kellemes francia. Élveztem egy darabig finom kényeztetését, majd rávetettem magam a puncira. Nyaltam, szívtam a punciját, néha megbolondítva a piercinggel is. Éreztem, neki is nagyon jó volt. Megint fordultunk, és most ő csókolt. Ekkor már kértem a védőkupakot, és lovaglással kezdtünk. Micsoda popó. Aztán miközben nekem háttal lovagolt megfogtam a derekát, és most én adtam a ritmust. Pár perc után oldalra fektettem és ebben a pózban szeretkeztünk.

    Egy éber pillanatomban eszembe jutott a fotel.Próbáljuk csak azt is ki. Apró rendezkedés után(Az asztal túl közel volt) először hátulról, majd előről lovagolt az ölemben, miközben a fotelben ültem.

    Vissza az ágy közelébe. Kicsit felkeményíti a farkam a szájával,bőnyálas nyagyon élvezetes francia. Biztatom, és ő sem sajnálja a nyálát. Leköpi, szívja . Isteni.

    Sokáig itt sem maradunk és megyünk tovább mint két tornádó.

    Kérdem mit szólna ha állva csinálnánk miközben én megtartom. Első szóra benne volt. Nekem se kellett kétszer mondani, felkaptam és felhúztam a farkamra. Közben ölelt csókolt, fülembe lihegett.Én szintúgy. Aztán vittem magammal, megtámasztottam a falnál a hátát, és ritmikusan toltam neki. Mikor már fáradóban voltam leraktam a földre és hátulról folytattuk doggyban. Egyik kezem a vállán a másik pedig a popsiján. Jázmin sikongatva is kinyilvánítja élvezetét. Remélem a falak nem a vékonyabb fajtából valók voltak.

    Az izzadságcseppek elkezdtek gyülekezni a homlokomon, néhány rácsöppent a popsijára, egy adagot meg a szememből kellett törölgetnem. Hát ez jó hosszú első menetnek sikerül. :) Vissza az ágyra és befejezésként francia.Végén egy nagyot élvezek a szájában.
  • Elszámolás:

    Fantasztikus ár/teljesítmény. Mindent kapsz. Gyengéd szeretőt, és - vagy egy szőke ciklont.
  • Összkép:

    Egy újabb gyémánt.Pontosan ilyen lányokat keresek, mikor elindulok a városban. Tökéletes szerető.
Happy Massage