• Jazmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hirdetését látva telefont ragadtam. Elsőre felvette, megbeszéltünk mindent, az általam kért időpontot elfogadta.
  • Megközelítés:

    Nos, autóval és BKV-val is megközelíthető a cím - vagyis a környék. Aztán az egyedi, logikátlan számozás miatt 25 percet sétáltam az esőben. Telefonon próbáltam segítséget kérni, de nem sokat segített a navigáció. Mentségére legyen mondva, hogy az ott lakó bennszülöttek sem tudtak segíteni, a 2 házzal arrébb lakók sem tudták megmondani, melyik az a tömb. 4 embert kérdeztem - míg végül egy Szalacsi Sándor kinézetű egyén, a helyszíntől elég messze pontos útbaigazítást adott.
  • Helyszín:

    A lakás fullos, tiszta törcsi, többféle tusfürdő. Ketten rendelnek, de a másik lányt nem láttam/hallottam. A szobában nagy, kényelmes, erős franciaágy van a normál berendezés részeként (szekrény, fotel, dohányzóasztal...), nem csak a célszerűség vezérelte a lakberendezőt. Kellemes zene szólt CD-ről, választék itt is volt bőven.

    Tiszta lepedőt is kaptam, akció után az én általam összegyűrtet is cserélte, miközben öltöztem.
  • Lány külseje:

    A képeken látható lány fogadott kék bikiniben. Csinos, bár nem feltűnően szép, kicsi, tenyérbemászó mellekkel - tehát majdnem tökéletes alakkal. Nagyon kedves, cserfes, mosolygós, a feszültséget jól tudja oldani.
  • Action:

    Majdnem maximum.

    Nagyon jó francia mélytorokkal (tetszett, mikor az orra maszírozta a hasamat). Bár már kaptam nekem jobban bejövős NF-et, az ő technikája mindenképp átlag feletti, dobogós helyen van.

    Jól csókol, aktus közben is simogat, puszil. Első menet NFVSZ, majd kis simogatós masszír és beszélgetés után NF, lovaglás, majd kutyus után zárt lábakkal hasra fektetve hátulról adtam neki. Itt ért egy kis meglepetés: a kis 50 kilós hölgy úgy mozgott ebben a pózban is - minden lökésemre ő is emelkedett- hogy a 90+ kilómat megemelte. Fenomenális volt. Mondtam is neki, hogy nem néztem volna ki belőle az ő súlyával - biztos elrejtettek egy bobcat-et benne.

    TP nem volt, a második menetet már eléggé az óra vége felé kezdtük, úgy hogy az óra a késésem miatt 20 perccel később kezdődött.
  • Elszámolás:

    Csomagár, ami átlagos, ehhez most 1 extrát lehet kérni ajándékként.
  • Összkép:

    A lány csinos, kedves, jól szolgáltat. Mindenképp dobogós kategória.
Happy Massage