• Brenda

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Másodszorra sikerült elérnem. A telefonban picit kedvetlennek tűnt, amiért később nem győzött szabadkozni.
  • Megközelítés:

    Az útbaigazítás pontos, többlépcsős, és teljesen hülyebiztos. Ezen a környéken azt hiszem nehéz eltévedni, aminél talán csak a parkolás lehet nehezebb.
  • Helyszín:

    Újépítésű ház, szép lakás, amin látszik, hogy tényleg szeret ott élni. Nagyon igényes. A higiéniáról csak azért nem zengek ódákat, mert annál sokkal jobb dolgok is történtek, viszont sok mindenen meg szokott akadni a szemem, de itt a legapróbb részletig minden tökéletes. Egyetlen apró negatívum: az ágy hangos mozgás közben.
  • Lány külseje:

    Az adhatónál messze sokkal több. Szeretek nőknek bókolni, ha van miért, de nála egész egyszerűen a belépéskor rámtört egy bókroham, amit távozásig nem tudtam abbahagyni. Legnagyobb meglepetésemre el is pirult, nagyon helyes volt. Csodálatos vékony alakja van, de nem az a törékeny fajta. Nagyon vékony szép láb, csodálatos kerek popsi, szép nagy (és természetes) mellek, gyönyörű bőr, és nagyon szép arc, valami csodálatos mosollyal. Ha ez nem lenne elég, még van egy nagyon erős személyes kisugárzása, ami azonnal megragad, ahogy meglátod. Egy tünemény.
  • Action:

    Rövid bevezető beszélgetés, üditő, és a beszélgetés közben az is kiderül mi legyen. Közben folyamatosan simogat, ami nagyon jó érzés. Míg én tusolok (ő tusolás, és hajmosásután volt mire odaértem) ő gyertyákat gyújt. Bemegyünk a szobába és elkezd hozzám simulni, finoman ráhangolni, majd csók közben az ágyra húz.Nagyon finoman, érzékien, és puhán csókol. Ő kezdi a franciát, ami nagyon jól esik, de mégis azon veszem észre magam, hogy rövid időn belül cseréltünk, nem tudok betelni a testével. Nemsokára páncélt öltök és előről közelítem meg, mindenféle szögben, és lábtartással. Később többszöri fordulás után azon kapom magam, hogy nem akarom, hogy vége legyen. Ömlik rólam a víz, alig kapok levegőt, de tartom magam, annyira jó érzés benne lenni. Aminek meglett a hátulütője, mert elfáradtam, a srácok maradtak benn, ő is nagyon pihegett már. Kicsit sokáig tartott. Az aktus közben végig sóhajtozott, nyögdécselt, és folyamatosan karmolt (finoman!), simogatott, magához húzott, egyszóval zseniális volt. A végén neki volt lelkiismeretfurdalása, pedig ejakuláció nélkül is hihetetlen jó volt a szex, az utolsó perceket végig orgazmusközelben élveztem. Utána kis beszélgetés, gyors tus, üdítő, kedves búcsúzás, és balra el. Az idő nagyon gyorsan eltelt, pedig nem is sokat beszélgettünk :)
  • Elszámolás:

    Az üzleti rész az elején, de mondta, hogy csak azért mert először megyek, és kicsit szabadkozott is miatta. Csókot kértem, és vegyvédelmi mentes franciát, végig franciát nem vállal. Nagyon korrekt elszámolásban is.
  • Összkép:

    Nagyon jól érezteti, hogy mit lehet és meddig úgy, hogy közben azt érzed, te vagy a király. Végig éreztem, hogy rám figyel, mindent megtesz, hogy a lehető legjobb legyen nekem, és természetesen, hogy visszamenjek még hozzá. Azt hiszem ettől igazán profi, amit sajnos néhányan félre is értenek. Nem tudom, hogy azok a kis hangok, arckifejezések, mozdulatok mennyire voltak őszinték, amitől a fellegekben éreztem magam, de tulajdonképpen nem is érdekel, mert jó érzést okoztak, és ezért mentem oda. Viszont figyelembe véve hihetetlen kedvességét, közvetlenségét, akár még igaziak is lehetnek. Mindenre odafigyel, és nagyon ügyesen éreztet dolgokat. Vigyázat, nagyon addiktív! :) Én pl. máris tudom, hogy vissza fogok menni. Egy csoda.
Happy Massage