• Enikő

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Online /Telcsi 2-3 próba.Beszámolók.Igen rugalmas 15percel hamarabb érkeztem, azonnal tudott fogadni!!!
  • Megközelítés:

    ??~A Bem rakparton ingyenes, 6-7 kör megtétele után találtam helyet!! Aki autóval megy ne pont számolja ki az időt. Fizetős parkoló elméletileg van. BKV jó a cím pontof ennél egyszerűb dolgom ritkán akad . aki ismeri tudja mire gondolok!! Igo8 tudja a címet. Nagyon jó - és biztonságos a környék !!
  • Helyszín:

    A Ház-és a Lakás Kifogástalan aki itt bele tud kötni valamibe az nemnormális!!! A meleg vízröl annyit kicsit tovább kell engedni a vizet !(olvastam eggy ijen kifogást) Igen a szoba izléses-tökéletes Látszik hogy Enikő szive-lelke benne van. Ijen EXTRA ágy még othon sincs pedig adok a kényelemre ! Ide kb 20+pontot kellene adni !!!!
  • Lány külseje:

    Teljes mértékben ö-van a képeken ( biztos voltam benne !!) Nem a beszámolók miatt mentem hozzá!! Igen a vélemény szubjektív (Elég ha annyit mondok-írok a hátralevő életemet le tudnám vele élni!!! És ezek után a többi magátol érthetö !!
  • Action:

    Megérkeztem a neki szánt ajándékaimat átadtam ((A virág sárga orhidea)) Puszi~ csak az arcra ~ (( Ha valaki szereti a csókot akkor én igen de sajnos nálla nincs !! Meg ismerkedtünk-elbeszélgettünk kávéval üdítővel kínált!!((járt a szám mint a kacsa popója )) A drága figyelmeztetett hogy reméli nem csak beszélgetni jöttem. Turcsit kaptam el zuhanyozni, utánnam ö-is szál türcsiben libbent mellém a nagy franciára!! Csábosan elfordult és leengedte magárol a türcsit simogatásom közben hanyat dőlt az ágyra és itt már nem gondolkozik az ember ! Már csak azon kaptam magam hogy a lábai között csókolgatom-nyalogatom finom érzéki ajkait ~gyönyörü látvány ~ és nagyon finom. Indítványozott 69-es pozitúrában fojtattuk .~(( Nincs nyafogás hogy ezt ne, ugydongolom ha elég finoman nyúl a hölgy kincsetérő testrészeihez az ember nincs tabu !! ((Ápoltnak kell lenni enyi a varázslat )) Nem tudom milyen gumit használ, de nekem is sikerült ebben a sex-és a várva várt popó közben elmennem.IGEN popóban mentem el hosszú idő után végre van aki igazán szereti !!! Nem csak beválalja mert a vendég kéri.! Pihegés a részemről-tisztogatás !! Csevegés ahogyan szeretem,! A második próba előtt cigi kint a konyhában pár korty pezgő mellet. Felfrisülés a másogik felvonás ö kezdte franciásan majd megkérdezet-föléd mehetek ~ minden vágyam ez volt !! Imádom a 69 pozitúrát főleg kézhasználattal mindenhova !! Mivel az általam kedvelt NFVSZ nálla nem választ ható,megkértem hogy használja többet a kacsóját.!! Ki is ....... végzett rendesen csk úgy kapkodtan a levegőt.Jóvolt demég mijen jó !! Az idó úgy elszaladt velünk hogy csak egy gyors fürdés és már köszöntem is szerintem nem tudta hogy mire ez a nagy sietség mint aki menekül !! Késésbe voltam ..
  • Elszámolás:

    Minden extát igénybe vettem és tuti !! Előre minden levolt beszélve !!
  • Összkép:

    Csodálatosan éreztem magam !! Törzsvendége leszek !! Remélem engedi ~~!!
Happy Massage