• Enikő

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már korábban levelezgettem itt vele az oldalon és ő előtte jártam Dórinál aki jókat és szépeket mondott róla. Már sokszor nézegettem a hirdetését, végül beadtam a derekamat, hívni próbáltam, ami sajna harmadszorra sem sikerült, végül SMS-ben jelzett vissza (ekkor már ismerte a számomat). Hívtam, felvette, időpont egyeztetés megvolt könnyen.
  • Megközelítés:

    Nagyon egyszerű. A troli kivételével az összes tömegközlekedési eszköz a közelben. Két villamos, a HÉV, piros hernyó, vagy fél tucat busz a közelben. Parkoló volt mint a rohadalom de fizetős, 1 óra majd 400 forint (mire?), igaz legalább árnyékos. Pár utca a közelben ha jól láttam viszont kiesik ebből a zónából, de ott telt ház volt. A Katonai Ügyészség a közelben, így a közbiztonság igen nagy, tele van rendőrrel a környék.. :))))
  • Helyszín:

    Régi stílusú, szocreálos magas épület (nem panel), a jobbik fajtából. A lépcsőházban tisztaság van (meglepetésemre) és a lift sincs összebarmolva. Az egyik legjobb kecó ahol leányzónál voltam. Hangulatos, nagyon jól berendezett, a bútorok illenek a környezetbe, modern szélesvásznú TV van és növények a sarokban. Csak benéztem a műveleti területre, de már vonzott az ágy olyan szép nagy és tiszta. Nem kell semmi túlzóra gondolni, de nekem nagyon tetszik. Oda költöznék! Légkondi beépítve, kellemes hőfokot létrehozva, így már csak nekünk kellett forróságot kialakítani! Fürdő tiszta, szép és világos. Tusfürdő ahogy az ember ilyenkor reméli, magas darabszámmal.
  • Lány külseje:

    Enikő a képeknek megfelel, de talán egy picit hosszabb a haja. A hangja és az arca nem adja vissza a korát, ami sajna picit öregbíti, de a teste teljesen korrekt, selymes, és látszik, hogy napoztatja (nem szolizott), maximálisan oda vagyok a selymes bőréért. Nagyon szeret beszélgetni, amit más lányoknál nem tapasztaltam, mert általában mindig én vagyok ebben a kezdeményező. Teával, kávéval, vízzel kínál. Teát választottam. Szexi fehérneműben fogadott, plusz egy csábos nyakpánt. Tökéletes.
  • Action:

    Popsit és óvszer nélküli franciát kértem, amit előre had jegyezzek meg tökéletesen meg is kaptam. Én el zuhanyozni, aztán ő is el. A kellemes hangulatvilágítás fényében az ágyon vártam. Mellém bújt és megint csak beszédes kedve volt, de sebaj, amíg őt hallgattam én szépen elkezdtem felfedezni a testét, mellém feküdt a lábait átveti rajtam. Majd amikor már érzi, hogy harcra készen állok és a kezem is közép tájékon kutakodik, szétnyitja a lábát nekem, én meg Uri Geller szerűen, kézrátétellel kezdtem felfedezni a kis rózsácskáját.

    Ő persze nem hagyott engem kibontakozni, mert rábukott a célszerszámra és belekezdett a franciába. Itt lepődtem meg egy kicsit, mert eléggé lágyan kezdte el a dolgokat, 2-3 perc francia és részemről az ő teste simogatása után, már majdnem szóltam neki a jobb tempóra kapcsolás ügyén, amikor is felállt és fölém ült. A puncija és a szép formás popója tárult elém, elkezdeném simogatni, de ismét folytatja a franciát rajtam, de ezúttal oda is adja nekem a punciát, hogy 69-ben fojtassuk a dolgokat. Engedte, hogy a popsiját is nyalogassam, ő pedig mint egy gondolatolvasó, belekezd a dolgokba. Beindul a porszívó, és a kezével is simogatja a lábam, meg a golyóimat. Olykor az egész testével elkezd simogatni, ilyenkor a mellével rám nyomakszik és érinti a farkamat a melleivel. Majd vissza és ekkor leszorítja a lábamat, és belekezd az igazi vad franciába. Én ekkor a punciját kezdem el ujjazni, de egy ujjam is bekerül a popsijába, kellő síkosítással előtte. Ő ennek örül mert a kellő lazító munkát is elvégzem helyette. És itt biztos eljuttattam a csúcsra, mert elkezdett zihálni, nyögésekbe kezdet, felhúzta a fejét és 69-es pózban, egy-egy ujjal a puncijába és a popsijába, megremegett és az egész teste összerezzent. 1:0, ez biztos.

    Ezek után óvszer és támadás, nem részemről, hanem részéről, mert ő ült bele a puncijával és elkezdett fordított lovagló pózban megülni, háttal nekem, majd nemsokkal már a popsijában voltam, ő tette át ami szuperül becsusszant, nyögött, levegőért kapkodott, a melleit próbáltam elérni, amikor ismét csúcsra járattam. Kicsúszott a farkamból de nem engedtem el, hagytam hogy rám feküdjön a hátával és elkezdtem a puncijánál izgatni. Itt már szerintem 2:0 volt oda. Kutyapózban fejeztük be végül a dolgot, csodás nyögéseivel felizgatott, és végül a popsijában mentem el, a két mellét megmarkoltam és magamhoz húztam, a hátát csókokkal leptem el. 2:1.

    A végén az ágyon beszélgetünk még egy jót. Enikő elfeküdve mellettem, kellemesen ellazulva pihen vagy éppen töltődik fel. :))))
  • Elszámolás:

    Popsi és natúr francia volt az extra, ilyen árak mint amivel ő dolgozik, teljesen megfelel. Itt kellett volna kezdeni anno!
  • Összkép:

    Semmi TP, elég csak annyit írnom több mint 60 percet voltam. Dóri ajánlatát nem bántam meg, örülök hogy elmentem Enikőhöz. Innen is köszönöm neki. A helyszín nagyot dob az egészen, csodálkozom, hogy ilyen árakkal dolgozik, nekem nagyon megérte. Enikőt (a hiúzt!!!!!) sikerült felébresztenem, mert amilyen kis negatív előjellel indult a dolog, olyan fergeteges lett a vége.
Happy Massage