• Kitty

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Július utolsó napjaiban próbáltam elérni Cintiát. Kétszeri sikertelen próbálkozás után küldtem egy üzenetet: ha lesz 1 szabad perce csörögjön rám, visszahívom. Mindez 22:00 tájékán. Másnap kora este jelentkezett, lefixáltuk az időpontot.
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető, Duna Plázától pár perc séta.
  • Helyszín:

    A lakás modern, hangulatos és tisztaság uralkodik. A fürdő szintén igényes, jó minőségű törülközők, többféle tusfürdő. A baszoba mérete megfelelő ( egy térben a konyha és nappali jellegű helyiség ) ágy kényelmes.
  • Lány külseje:

    Szinte biztos voltam a képek alapján, hogy Cintia puszta látványa is igen ösztönzőleg hat majd rám. Nem is csalódtam. Bár első benyomásra kicsit karakteresebbnek tűnt az arca, mint amire számítottam, a lány összességében nekem nagyon bejött!Hosszú szőke haja, telt ajkai, kacéran villogó szemei,erotikával világítják meg a félhomályban tengődő teret! A cickók mérete, alakja,tapintása, az egész ahogy van bombasztikus!Popsi szintén remek!Szolizott finom bőr, melynek illata nagyon kellemes, izgató! Azt kell mondjam Cintia külseje számomra zsáner gyanús. Aki szereti a nagy, formás és természetes ciciket, valamint a gömbölyded, markolászni való formákat, mindenképpen ajánlott!
  • Action:

    Érkezésemet követően leültünk és megbeszéltük a részleteket. Szexi kis ruhácskában fogadott, majd irány a fürdő.Végezve a zuhanyzással egyből az ágyra heveredtem és a bestia támadásba lendült.Hatalmas kebleit az arcomba tolva kezdődött az együttlét.A cickókat és felső testének egyéb tájait csókokkal borítottam el, amit ő látszólag egészen élvezett. A látvány és a kéjtől fülledt sóhajok hatására teljes nagyságában pompázott az ezredes, Cintia elkezdett szájjal kényeztetni.Nagyon finom, cuppogós francia vette kezdetét! Külön élmény volt számomra a mellszex, melyet ilyen profi módon még nem csináltak nekem:ő háton, én fölötte, krém a cicikre és a szerszámra, majd hol gyorsabb, hol lassabb mozgással döfködtem mámorító keblei közé a farkamat. Mindezt folyamatos szemkontaktus és olyan hangok kísérik, akár a punciját kényeztetném. Végül vissza az eredeti pozitúrákba, az első felvonás a szájában ért véget.Szünetben laza csevegés, Cintia kedvessége és közvetlensége feloldotta gátlásaimat. A második felvonás is franciával indult, majd gumi fel és lovaglás. Kis idő után ő kér meg hogy elölről folytassuk, ami nincs ellenemre.Majd ő ajánlja fel hogy ismét szájjal végezzen ki. Így folytatjuk, én pedig a változatosság igényét fenntartva hátulról támadnék. Fájdalomra hivatkozva finoman elutasítja kérésemet, amit utólag nem bántam meg! Cintia áttelepedve a kanapéra, ülő helyzetben várta hogy matériámat a keblekre csepegtessem . Ám előtte még némi szopi és igen dinamikus kézimunka.Végül beteljesedés, az anyagot még finoman szétkentem farkam hegyével az egyik cickón. Mindketten lezuhanyoztunk, majd együtt hagytuk el a lakást. Cintia felajánlotta hogy eldob a metróhoz kocsival, amit el is fogadtam és mint gesztus nagyon jól esett.
  • Elszámolás:

    Bár nem kérte előre fizettem, első alkalommal voltam nála. Egy órát voltam NFVSZ és csók voltak az extrák. Amit itt sajnos meg kell jegyezzek hogy a csók nem igen valósult meg részéről, action közben többször elfordította az arcát. Talán érdekes lehet a prosztata masszázs, amiből csekély ízelítőt is kaptam! Ha rászánom magam a témára, tőle fogom kérni.
  • Összkép:

    Összességében nagyon jó érzésekkel távoztam tőle! Az ár szerintem szinkronban van az élmény minőségével. A lány szép, kedves, jó vele lenni. De a csók extra szinte teljes hiánya, annak ellenére hogy a megbeszélt összeg 10%-át még pluszba rádobtam, ront az összképen. Elég valószínű hogy megfogom még látogatni!
Happy Massage