• Kitty

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Cintiát régóta vágyakozva figyelem,de kicsit tartottam attól,hogy a még épülő lakóparkban nem lesz könnyű odatalálni,de aggodalmam feleslegesnek bizonyult. Telefont elsőre felvette,időpontot is találtunk. du. 2-kor ott leszek, szuper!
  • Megközelítés:

    Új építésű lakópark (ill. még részben épülő)sorompón gond nélkül átérve leparkolok, s hívom a pontos cím kapukód stb. ügyében. Hozzáteszem 20 perccel előbb érkeztem, de talán tud fogadni. Szabadkozik, vizes még a haja, nincs készen. Semmi gond, én jöttem korán, sétálok egy kicsit a parton, majd újabb hívás .00-kor, még öt percet kér kicsit több lesz belőle, de végül hív, kapukód, lift, fel..
  • Helyszín:

    A kégli szuper! Minden tökéletes, tágas tiszta. Konyha-nappali egyúttal szerelmi fészek, széles, jó minőségű ágy, zene, TV. Van egy másik szoba is; az tabu,gondolom privát. Fürdőszoba kellemes, törülköző nagy és puha, melegvíz szinte varázsszóra megjelenik
  • Lány külseje:

    A lány szép. Nem úgy, mint egy modell, vagy filmsztár, de arca tökéletesen szabályos (kérésemre még szemüvegét is felveszi, persze nincs szüksége rá,de engem vonzanak a tanárnénis típusok) bőre finom és ápolt, és azok a cicik!!!Esztendők óta nem találkoztam hasonló keblekkel, nagy, telt, formás, ruganyos mellek, már megérte idejönnöm.Teste arányos, kicsit telt,talán hangsúlyos erősségű combokösszességében mégis 1st. class.Kicsit dumcsizunk.Mindenről. Könnyen megnyílik és őszinte érdeklődést mutat, már majdnem elfelejtem miért is jöttem.De azok a cicik!Ásványvíz friss, jólesik, még egy cigi belefér(ráadásul az övé elfogyott, így azt hiszem jókor érkeztem) majd fürcsi és vissza. Az előzményekből következik, hogy Ő már készen volt, amit én mindig nagyon pozitívan értékelek.
  • Action:

    Felsorolja a lehetőségeket, de kérem, hogy majd utólag rendezzük, mit tudom én mi jut közben eszembe.Kis gondolkodás után belemegy, gondolom elhitte, hogy nem akarok lelépni.Fraciája profi, talán túlságosan is. Valahogy nem éreztem azt a kis pluszt, ami igazán feldob, amitől úgy érzem itt van a legjobb helye a világnak. Puncira viszont kellemesen érzékeny, nyalakodás közben nem egyszer volt alkalmam finom remegéseket, kéjes vonaglást élvezetes nyögdécselést tapasztalni.Jó hosszú előjáték után meglehetősen rövid vegyvédelmi gyakorlat következett. Miután hátulról behatóan tanulmányoztam csodás popóját, elölről nem kis részben az izgató mellek látványa és miatt sorsom hamar bevégeztetett. Szünet.. A második felvonásban titkos vágyam teljesült: olyan francia leckét kaptam egy konyhai szék előtt állva, hogy úgy érezhettem magam, mint egy Kovi produkció főhőse. Hamar meg is szabadultam fehérje feleslegemtől, igen csinosan mutatott a már megénekelt kebleken.
  • Elszámolás:

    Tulajdonképpen majdnem minden extrát kimerítettem, igaz ezek valóban menet közben kerültek a repertoárba. Ennek megfelelően csinos kis summa kerekedett, az én bajom. Félreértés ne essék, semmit nem tukmált rám, fizettem, mint a katonatiszt.
  • Összkép:

    Távozás előtt jöttem rá, hogy az ajándék desszertet elfelejtettem felhozni, ragaszkodom hozzá, hogy a postaládájába bedobhassam. Remélem megkaptad Édes!Összességében elégedetten távozom,ha még jobb franciát kapok biztos sokszor visszatérek.És azok a cicik!!
Happy Massage