• Zoé♡

  • Beküldte:
  • Zoé♡ reagálása

    Drága Aytron S 🫣❤️❤️
    Köszönöm szépen a dicsérő szavakat és ezt a gyönyörű beszit❤️❤️❤️
    Remélem szebbé tettem a szülinapod ❤️❤️
    Imadlak❤️

  • Egyeztetés:

    Az oldalon egyeztettük le az időpontot nagyon könnyedén. Vtr-en is bejelentkeztem hozzá, amelyet a randit megelőző napon igazolt vissza.
  • Megközelítés:

    Szűk két óra nekem autóval vidéki lévén. Tömegközlekedéssel még egyszer sem mentem hozzá, de szerintem azzal sem lehet bonyolult eljutni a megadott címre. Parkolni nagyon könnyedén tudtam a helyszín közelében.
  • Helyszín:

    Otthonos, modern lakás. Rend és tisztaság mindenhol. Fürdőben kád, sok tusfürdővel. Hálóban matrac volt elhelyezve. Falon kisebb tükör.
  • Lány külseje:

    Zoé gyönyörű fiatal lány. Haja most barna, ami neki szerintem jobban áll mint a fekete szín. Teste mint egy gazelláé. Gyönyörű hosszú lábak, formás kerek popsi, amelyet szeret folyamatosan rázni.Mellei tenyérbeillőek, imádtam őket kényeztetni, ahogy borotvált nagyon finom illatú punciját is. Fekete melltartóban pici bugyiban magassarkúban fogadott.
  • Action:

    A megbeszélt időben hívtam, megkapva a szükséges infót hamarosan már vendéglátóm ölelését csókját érezhettem. Jól esett , hogy szemlátomást örült nekem. És az is, hogy szülinapomra sütött egy tortát nekem. Néhány percet beszélgettünk és már fürdeni is mehettem. Visszatérve megkínált egy szelet tortával, amely nagyon finom volt. Aztán gyors öblögetés szájvízzel és már a matrac előtt is találtuk magunkat.

    Finoman csókolózni kezdtünk, miközben popsiját simogattam. Imádom Zoé csókját nagyon intenzív és mintha barátnődtől kapnád őket. Lekerült a melltartója, melleit csókoltam simogattam folyamatosan. Zoé hátat fordított nekem és popsiját az ágyékomhoz nyomva táncolni kezdett. Imádtam ahogy incselkedik velem. Matracra feküdtünk, felém helyezkedett, folyamatosan csókolóztunk, közben popsiját markoltam, simogattam.
    Hamar megtalálta a játékszerét s finoman kényeztetni kezdett. Folyamatosan rám nézett , kacsintott közben, brutál volt. Környékét is kényeztette. Egyre keményebb lettem, élveztem ahogyan csinálja és a látvány is isteni volt. Közben a bugyiján keresztül punciját simogattam. Éreztem, hogy már sokáig nem fogom húzni, jeleztem is felé, hogy igy szeretném befejezni. Még vehemensebben kényeztette farkamat igy is ért a vég. Hagyott végig lenyugodni a szájában és csak utána ment ki a fürdőbe.


    Szünetben kicsit beszélgettünk és frissítővel is megkínált. Közben ahogy megy ki a konyhába rázza fenekét és szexin lehajolt gyönyörű panorámát megmutatva. Tényleg bestia!:)
    Csókkal folytatjuk simogatom ahol érem, finom punciját kérem. Zoé felkínálja lágy ölét, szétrakja lábait. Felkúszom szájához, melleit csókolgattam. Majd centiről centire punciját kezdem el finoman nyalni. Közben a tükörben találkozott tekintetünk. Egyre jobban mozgatta csípőjét, majd számhoz nyomva nedves punciját elélvezett.


    Ezután ismét a szájába kerültem, élveztem nagyon amit ez a fiatal gyönyörű lány művel a farkammal. Kérésemre 69-ben folytattuk. Majd gumihúzás után kutyusba helyezkedett. Istenkém ahogyan felkínálta nekem magát az retinámba égett. Eleinte óvatosan toltam neki, aztán egyre szenvedélyesebben folytattuk. Jó volt arcát látni, ahogy a száját harapja és ahogy élvezi együttlétünket. Végére nagyon elfáradtam. Kérte nézzem meg a telóját az idő miatt. Sajna szomorúan láttuk hogy randink végén jártunk. Gyors zuhanyt vettem, majd öltözködés után sok sok ölelés, csókkal búcsúztunk el egymástól.
  • Elszámolás:

    Egy órát voltam nála. Az ajándék mértéke pesti átlag felett van szerintem. 2 extráját vettem igénybe. Ajándékot a randi után adtam át, szóba sem került közöttünk.
  • Összkép:

    Mint írtam az előző Zoé beszimben, a szülinapi randit vele képzeltem el. Nagyon boldog vagyok, hogy ez megvalósult. Vendéglátóm nemcsak nagyon figyelmes volt velem, hanem ismét egy olyan randit éltem át vele amit csak megköszönni tudok neki. Egy vágyálmom teljesült.
Happy Massage