• SabinaSweet

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Whattsappon, a két nappal ezelőtti randi után írtam neki hogy szombatra adjon időpontot nekem. Ma délelőtt válaszolt és hamar egyeztettünk megfelelő időpontot
  • Megközelítés:

    Ingyenes a parkolás a környéken. Legtöbbször van szabad parkolóhely a ház előtt. GPS pontosan odavisz. Szabina pontos címet ad. Városi autóbusz járat is közel van.
  • Helyszín:

    Igényesen felújított Miskolci bérház klímával szerelve. Tágas tusoló, számtalan tusfürdővel, sok tiszta törülköző el és több szájvízzel. A szobában egy matracon történik a masszázs illetve a fantasztikus kényeztetés, mert valóban fantasztikus ahogy Szabina a vendégei kedvében jár.
  • Lány külseje:

    Szabina tényleg olyan mint a fotókon, illetve még olyanabb. Igaz hogy a fotókon is gyönyörű de a valóságban talán még szebb is. Többnyirw fehérneműben fogad, esetleg bodyban, vagy egy köntösben. Az egész lány nagyon tetszik, úgy ahogy van, szerintem mindene tökéletes és gyönyörű. Bátran indulhatna bármilyen szépségversenyen. Olyan meg sem fordult a fejemben hogy valami ne tetszene rajta. Szőke, barnaszemű, rendkívül csinos lány Szabina. Bármelyik férfi boldog lenne ha ilyen barátnője vagy párja lenne. Szerintem mindene gyönyörű és tökéletes.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs ma két kényeztetés között történt. Először ő masszírozta meg sajgó derekamat ami nagyon jólesett. Kellő erőséggel nagy szakértelemmel végezte a masszázst illatmentes krémmel. Ezután én masszíroztam a talpától kezdve mindenét. Amikor végeztem megkértem forduljon a hátára, és a ciciket kezdtem masszírozni, a bimbókat különös odafigyeléssel, és mindjárt jó nagyra duzzadtak. Nyelvemmel és számmal is kényeztettem ami hallhatóan jólesett neki.
  • Levezetés:

    Tisztálkodás után Szabina a matracon helyezkedett el négykézláb, amitől mindjárt izgulni kezdtem, hiszen ilyen látványban nem mindennap részesülhetek. Egy fehér csipkés body volt rajta, aminek az alját mindjárt kipatentoltam a puncinál. Elémtárult a leggyönyörűbb punci amivel az eddigi randik során találkoztam. Máris puszilni nyalni csókolni kezdtem, néha megdugtam nyelvemmel, a popsiját szintúgy. Ezek a kényeztetésnek tetszettek neki a hangjából ítélve. Amikor már jó nedves lett puncija, akkor férfiasságom felé fordult és mindjárt a forró szája vette körbe megduzzadt makkomat. Nagyon érzékien franciázott,bő nyállal néha cuppogva, jó mélyen benyelve.. Én térdelve simogattam édes punciját, néha középső ujjamat feltoltam és finoman mozgattam bent.. Ezután kértem oldalt fekve folytassuk a kölcsönös franciát, itt már több ujjamat is bevetettem, csókoltam nyaltam finom punciját. A sok randi után már tudjuk mi a jó a másiknak, így hamarosan több orgazmusáradattal ajándékozott meg hercegnőm, aminek nagyon örültem, hiszen már az is nagy szó hogy egy ilyen gyönyörű fiatal lánnyal lehetek együtt aki fele olyan idős sincs mint én. Remélem lesz még alkalmam máskor is érezni Szabina orgazmusát. Az én orgazmusom még váratott magára, pedig Szabina igazán mindent megtettél, hogy a fellegekben érezzem magam. Mivel a randink vége felé közeledünk, megkértem hagy élvezzek a popsijára, ő elémtérdelt négykézláb, én pedig hüvelykujjamat feltoltam nedves puncijába, és balkézzel kezelésbe vettem a századost közben Szabina már-már párzó mozdulatokat végzett ami rendesen felizgatott. Előre hátra mozgott ujjamon , közben nyögdécselt. Ekkor robbantam egy hatalmasat a gyönyörű kérek popsijára, a hátára is jutott bőven az utódokból. Amikor minden csepp távozott letörülgetett hercegnőm, és néhány percet még beszélgettünk, majd együtt mentünk tusolni. Azután felöltöztem és rendeztük az anyagiakat, majd az elmaradhatatlan puszi a ciciktől és a puncitól. Rövid csók még az utolsó pillanatban és távoztam. Az autóban máris megköszöntem a csodálatos randit whattsappon. Ezennel itt is köszönet mindenért hercegnőm.
  • Elszámolás:

    Extra nincs Szabinánál, ami az adatlapján van azt alapból vállalja, nem tesz rá plusz rózsaszálat. Ritka az ilyen lány aki teljesíti is amit vállal.
  • Összkép:

    Őszintén szólva Szabina a legjobb választás. Csalódás egyszer sem volt vele. Mindig odateszi magát, ha figyelmes és kedves hozzá az ember a dupláját kapja vissza tőle. Miskolcon a legjobb szolgáltató, recept nélkül ajánlhatom. Nem nézi az időt,, sokszor volt hogy 5-10perccel is többet voltam nála mint kellett volna. Remélem sokszor lehetek még veled hercegnőm
Happy Massage