• Dóri

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-on keresztül egyeztettünk, amit nem sokkal később el is fogadott. A randi napjának reggelén azért írtam neki egy sms üzenetet megerősítésként, én ezt így szeretem.
  • Megközelítés:

    BKV-t használva érkeztem a körút felől, a parkolás van az utca fronton, ami fizetős. A házat, címet konnyűmegtalálni, főképp mert már voltam itt korábban.
  • Helyszín:

    A helyszín Ferencváros rehabilitált részén van, ami egy 2000-es években készült újépítésű többszintes épület. A lakás tiszta, rendezett. Minden megtalálható ami ilyenkor kell.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő lány fogadott, ugyan az aki a korábbi randi idején. Az arckitakarás cdupán a diszkréció miatt van. Fekete kivágott egyrészed bodyban volt. Nem találtam rajta kivetnivalót.
  • Action:

    Az érkezésemutáni rituálék után, a szobábaérve az ágyra kerültem, majd ő is mellém. Simogatott, ezután elkezdett franciázni amit szerintem most még jobban csinált mint a korábbi randin. Elsőnek a lábimhoz, oldalról csinálta, majd mikor érezte, hogy beindultak a dolgok váltott a pozíción. Négykétláb odahajolt oldalról. Amig franciázott addig én simogattam a popsiját amit a legjobban szeretek Dórin. Idővel jeleztem, hogy rkjunk fel gumit. Ezt végre id hajtotta, majd lovagolni kezdett. Ennek a póznak az az előnye számomra, hogy érezhetem amint Dóri teljes testét bele adja a mozgásba. Ezt hol gyorsan, hol lassabban végezte. Időként azért én is be segítettem a tempózásba amit lehetett, de semmi durvulás. Ezután mefkérdezte mire váltsunk, én a misszire szavaztam. De sajna ez ismét nem jött össze mert kicsit lekonyultak a dolgok. Kértem váltsunk doggyba. Na ezt nagyon szeretem és Dóri is, amit a korábbi randin is tapasztaltam. Ezt több ideig csináltuk. Nem lehet elmondani mennyire tetszetős Dóri feneke számomra, a látványa és tapintása fantasztikus. A doggy alatt elfaradtam. Kijöttem meleg, szűk puncijából, melléfeküdtem és ő elkezdett kézizni de még rajtam volt a gumi, ami rngem nem zavart, közben kaptam pár puszit is. Végül ismét a lábim közé ment és franciázni kezdet, még gumival de levette és így folytatta. A végeredmény kézi tevékenységgel értük el. Sikerült egy nagyot élveznem, amit jobb lett volna ha gumiba lőttem volna mert sok "végtermék" távozott. Egy kis pihi és lecsillapodásután segített letakarítani a fent említettet. Száraz és nedvestörlővel egyaránt. Kaptam egy pohár vizet. Beszélgettünk az élet dolgairól majd távoztam egy kapott puszi kíséretében.
  • Elszámolás:

    Az elszámolást most is az érkezésemet követően rendeztem. A kedvezmény ami a VTR bejelentkezésért jár azt betartotta. Extrát nem vettem igénybe mert nála nincs ilyen feltüntetve.
  • Összkép:

    Ismét egy kellemes együtlétbem volt részem. Végig kedves volt és figyelmes. Korrekt volt mindenben, nem árul zsákbamacskát.
Happy Massage