• Dóri

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Csütörtök délelőt csörgettem meg Dórit. Akkor nem vette fel, de kicsit később visszacsörgött. Akkor viszont én nem tudtam felvenni. Végül visszahívtam, ő pedig kedvesen elmondta a lehetőségeket, majd aznap 13 órára le is beszéltük az időpontot.
  • Megközelítés:

    Tömeggel mentem, könnyen megközelíthető. Az utca ismerős volt, emlékeim szerint pár éve már járhattam arra egy másik lánynál a melletük lévő házban. Az utca csendes és nyugodt.
  • Helyszín:

    A lakás tágas. Dóri a barátnőjével rendel, de őt magát nem láttam, meglehetősen diszkrétek. A fürdő szintén tágas jól felszerelt, a háló pedig meghitt. A tethely egy franciaágy. Belépésemkor az első amit észrevettem a gardrób, egész pontosan annak a tükre. Kicsit piszkos volt, izzadt tenyérnyomokkal tarkított. Amolyan ízelítónak tetszett az ott olykor-olykor történő heves eseményeknek :). Ezt leszámítva (egyfalyta célzásnak gondolom ;)) az egész lakás ragyog a tisztaságtól.
  • Lány külseje:

    Dóri egy fekete keveset takaró ruhában fogadott, a külseje a képeknek teljesen megfelel, talán még jobb is azoknál. Formás feszes combok, kerek formás fenék, tenyérbe álló mellek, üde, bájos arc, hosszú fekete haj. Valahol a 20 évei végén járó, cserfes vidéki leányzó. A telefonban még nem hallottam, de a helyszinen már feltűnt enyhe tájszólása, ami egy plusz fokozást biztosított a már amúgy is lehengerlő átványnak.
  • Action:

    Gyors és jó hangulatú beszélgetés után törölközőt kaptam és irány a zuhany. Visszatértemkor megszabadult a felesleges ruhadaraboktól és neki is kezdtünk. Pár puszi, majd elkezdtem végigkóstólni a kis gyönyörű testét. Lassan végigjártam a nyakát, a melleit, a hasát, a combját míg meg nem érkeztem a Valhalla kapujába. Igen szeretek ott ténykedni és sajnálatomra mostanság kevés alkalmam volt rá, tehát kihasználtam a lehetőséget. Serényen igyekeztem minél jobb élményt biztosítani a leányzónak, aki halk sóhalyokkal és simogatásokkal nyugtázta tetszését. Az idő nagy része így is ment el. Ezt követően csere következet. Én hátradőltem és ő kényeztete az ügyes és határozott teknikájával a kisebbik felemet, közben pedig a lehetőségem nyílt a kezemmel jobban megismerni a formás gyönyörű fenekét és combjait. Pár perc után gummi fel és a francia folyt tovább. Ezt követően megkérdezte, hogy mit szeretnék, ekkor sajnos önhibámból rossz döntést hoztam. A lovagló lett volna a legjobb opcióm, vagy a misszi, de végűl azt mondtam, hogy rá bízom magam. Persze, hogy a kutyust ajánlotta. Nos akkor már a látványtól amúgy is félkészen hozzámnyomta azt a páratlanul gyönyörű, kerek fenekét, végigmértem a szememmel azt a lehengerlő homokóra formát ami négykézláb terült el előttem és jött a gondolat (Erős leszel! Bírni fogod!), ... elkezdtük... aztán Dóri kinyitotta a száját ;). Olyan visszafogott, de mégis izgató nyőgésekbe kezdett, amit már ténylegesen nem tudtam elviselni. Pár röpke perc abban a pózban, azon gondolkodtam, hogy mégis inkább pózt kéne cserélni, de akkor már majdnam mindegy volt. Ha nem is lesz ez túl hosszú kihasználom a lehetőséget. Belemarkoltam a fenekébe és utcu neki a Wall Street farkasát idéző jelenetben semmi perc alatt el is vesztettem a csatát nagy örömömre.
    A menet után még volt időnk beszélgetni. Legfőbb téma a vidéki élet szépségei voltak. Dóri egy rendkívűl beszédes, kedves és hangos kacajokban néha-néha kitörő lány. Az ember örömmel hallgatja és figyeli. A végére, ahogy néztem és hallgattam a meztelen, hangosan nevető szépséget kicsit ismét visszajött a harci kedvem, de az óra múltával sajnos már nem lett volna rá lehetőségem. Se baj, majd egy következő alkalommal :). A végén újra törülköző, gyors zuhany és kedvesen elköszöntünk egymástól.
  • Elszámolás:

    Korrekt és kedves. Az extrák lehetőségét már a telefonban is említette, de nem igen volt kedvem hozzájuk. A vágyam egy jó szex volt egy gyönyörű nővel, amit teljes mértékben meg is kaptam ;)
  • Összkép:

    Dóri mint már írtam egy cserfes, mosolygós, energikus, szép arcú, formás leányzó, brutálisan gyönyörű fenékkel és combokkal. A teste minden pontja egy remekmű, a beszélőkéje pedig minden helyzetben páratlanul teljesít ;)
Happy Massage