• Éden Kinga

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kingát már elég régről ismerem, még anno kingston1 kollégával volt egy páros masszázs randink. Ő Millához én meg Kingához mentem, ez 2018.02.18-án volt, mondom én hogy jó rég. :)
    Szóval mostanában azért voltam Kingánál és hát mint írja is a függőjévé lehet válni, így gondoltam ma megpróbálom hátha ráér-e. Gyorsan felmentem az oldalukra és online foglaltam időpontot, jött is a mail 16:37-kor és a visszaigazoló mail 16:41-kor hogy rögzítették a kérést, így 19:30-ra fix a randi. Az e-mailben volt minden lényeges információ, cím etc.
  • Megközelítés:

    Maga a honlapjukon pontos cím fel van tüntetve, nem árulnak zsákbamacskát. Helyileg a Göncz Árpád városközponthoz van közel, onnan gyorsabb léptekkel 5 perc séta, vagy 1 villamos megálló. Igazából jól frekventált helyen van M3 metró, buszok, villamos, minden megtalálható a közelben.
    Én BKK-t használtam, metró és séta combó.
  • Helyszín:

    Új építésű üveg és acél lakópark, a Cordia által finanszírozott Young City épület. Minden modern, minden csilivili.
    Belül a lakás teljesen szalonná van kialakítva, mind a dizájn, és légkör tekintetében. 3 szobájuk van 2-ben tatami a jobb szélsőben masszázspad. Én mindig ezt fogom ki. :)
    A lakásba beérve kis előtér és T alakú folyosó, bal szárnyon hátul a harmadik szobával szemben helyezkedik el két fürdőszoba is. Én a baloldaliban voltam ott zuhanykabin van, maga a tusoló részben a falra fel van erősítve egy tégely és abban az adagolóban van egyféle tusfürdő. Maga a helyiség makulátlanul tiszta, ügyelnek a rendre és a higiéniára.
    A masszázs szobában a szoba közepén a masszázspad, a falon kétoldalt tükrök a falakon. Az ajtótól jobbra a sarokban egy szék, erre lehet pakolni a ruhákat. Van légkondi is a melegebb napokra, illetve az ablak előtt egy alacsony szekrénysor (csípőig érő), ami tetején voltak a kellékek. A randi végén ide helyeztem el a rózsacsokrot.
  • Lány külseje:

    Én anno régen festett ébenfekete hajjal ismertem meg Kingát, most festett szőke haja van, ami szintén bitang jól áll neki. Karakteres az arca, inkább olyan oroszos úrnői vonásai vannak. Tekintélyt parancsoló a tekintete, nem hiába volt a titulusa hogy "fetish királynő". Első két alkalommal olyan ridegnek tűnt, de ahogy jobban megismertem helyén lehet ezt kezelni, sőt nagyon kedves, csak a személyiség jegyeiből adódóan nem olyan típus, aki elsőre puszipajtás lesz a vendéggel. Szép vékony alkat, cicik szépek, tenyérbe illőek. Formás combok, karcsú lábfej és szép lábujjak. Minden láberotikát kedvelők vágyálma. :)
  • Erotikus masszázs:

    Azt szögezzük le, hogy nem a masszázs miatt mentem. Mivel nem erre figyeltem, így nagyjából tudom visszaadni.
    Egy könnyed relax masszázs volt, olajjal kivitelezve. Bal láb, derék, jobb láb, derék, hát, nyak, popó és kellemes alányúlkálásokkal gát és ujjbeggyel ánusz stimulálása. Itt azért meredezett a farkam, majd elhangzott a megfordulhatsz.
    Hát hajra.
    (Amúgy meg azért nem nagyon figyeltem a technikáira, mert végig a tükörből moziztam, Ő rá élesedett ki a fókusz.
    A masszázs illetve a program alatt a bugyi végig fent maradt, de a melltartó lekerült, többnyire a ciciket és a lábfejét stíröltem.)
  • Levezetés:

    Nos! Szeretném leszögezni, hogy ez a beszámoló egy rétegközönségnek fog csak tetszeni, tehát eszerint kéretik olvasni és ezt figyelembe venni.
    Először is kifejteném hogy az oldalukon miket lehet Kingától kérni extraként, de ez nem változtat a díjszabáson, csupán ezek tartoznak bele a repertoárba a kézi lingam mellé: láberotika, harisnyában fogad​, kikötözés, farok- és/vagy herekötözés, prosztatamasszázs, tökönrúgás, fenekelés, gyertyázás, csikizés, taposás, heretaposás.
    Sejtitek?! :P

    Az online bejelentkezésnél vagy egy külön pont amit be lehet pipálni, hogy fetish extra, nos én jó szívvel kipipáltam, ugyan mi bajunk lehet? :)
    Illetve a megjegyzés rovatba beírtam, hogy Lábfétist és láberotikát szeretnék.
    Kinga már így is várt ezen információk birtokában.
    Akkor vágjunk is bele.

    Szóval ott tartottunk, hogy kellemesen kézzel izgatva volt a gátam környéke, majd elhangzott a Megfordulhatsz! szó.
    Kényelmesen hanyatt feküdtem a masszázspadon, majd Kinga elhelyezkedett velem szemben és megkérdezte, hogy akarok-e olajat. Nemet mondtam, mert én jobban szeretem ha érzem a puha talp érintését, nekem az olaj ront az élményen.
    Bal talpát azonnal ráhelyezte a farkamra, a jobbat meg beletolta az arcomba:
    - Csókoljad! - kijelentéssel. Én szófogadó vagyok, így elkezdtem csókolgatni, majd végignyaltam a talpát is, kicsit jobb oldalt fordítottam és puszilgattam a lábujjait, majd egy picit szopogattam a nagylábujját.
    Közben Kinga a heretaposást alkalmazta rajtam, kicsit olyan domináns mosollyal a szája szélén. Kellően felállította a farkamat, majd másik lábát is a célzónára helyezte és a lábujjaival közre fogta a farkamat és így kezdte kiverni.
    Nagyon izgató volt, ahogy szigorú tekintettel egy professzionális footjob-ot hajt végre rajtam. Mikor látta, hogy közeledek, akkor direkt abbahagyta, hogy fokozza, húzza az élvezetet.
    A bal lábával rálépett a herékre és felfelé tolta, a jobbal meg haladt lefelé a gátnál egészen az ánuszomig, ott éreztem ahogy a nagylábujjával körkörösen izgatja a bejáratot. A seggemnél még olajos voltam a masszázstól, így ezt a kis síkosságot kihasználva izgatta a bejáratot. Nagyon beindultam ettől így egy Igen! sóhaj hagyta el a számat.
    Először pici nyomást éreztem majd belém tolta a nagylábujját. Iszonyat jó érzés volt hogy olajtól síkosan belém hatolt. Ott farkasszemet néztünk és tudta még fokozni a kéjt, mert elkezdte fel-le-fel-le mozgatni bennem. Itt a számon lihegve vettem a levegőt.
    - Mi van, csak nem tetszik?!
    - Ne hagyd abba. - és éreztem hogy egy pillanatig fennakadt a szemem, mert a nagylábujjával a prosztatám közelét stimulálta.
    Közben ösztönösen, elkezdtem saját magamnak kézzel verni, Ő meg mindkét lábát lecsúsztatta és felváltva hogy a balt hol a jobbat nyomta fel, pár perces játékidőt biztosítva mindkét lábának.
    Utána megint kicsit a lábujjai közé vette és úgy verte, majd a két talpa közé is és sodró mozdulatokkal dörzsölte a péniszem, a makkom már be volt durranva lövésre készen.
    Úgy gondolta hogy kivégez, mert ismét éreztem hogy a prosztatámat feszíti a nagylábujj, és itt már ilyen dugó mozdulatokat csinált, ki-be-ki-be, így párat rántottam a farkamon majd a tövénél elszorítottam mikor éreztem hogy feltörne a spermám. Így az ejakuláció határán, ahogy Kinga "dugott" a behatolásnál egy-egy adag sperma lövellt ki összesen hét-nyolc spriccelés közepette.
    A végén ilyen olajon cuppanós hangot hallottam ahogy kihúzta. :)
    Hazaúton kicsit kellemesen sajgott a seggem. :)
  • Elszámolás:

    Utólag lett átadva, számomra maximálisan megfelelt. A kiírtaknak megfelelő az összeg.
    És igazából eléggé élménydús volt a randi, amire azt mondom hogy maximálisan megérte.
  • Összkép:

    Azt szeretem Kingában, hogy mindig tudja fokozni a kéjt, ha van egy szint, akkor rá tud pakolni még ezt azt.
    Több éves erotikus tapasztalattal a háta mögött maximálisan tudja mire vágyik a férfi, milyen fantáziát hogyan tud kielégíteni. Én jó szívvel ajánlom azoknak akik kellően nyitottak egy kis újításra és nem a sablonos megszokott kézi lingamot keresik.
    Kinga nagyon jó játszópartner, szívesen játszik velünk, mint cica az egérrel. ;)
    Puszillak, jövök még!
Happy Massage