• Blanka

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elmeséljem 2 hét távlatából? Üsse kavics, valamiért csak késztetést érzek rá, hogy elmondjam nektek is, milyen volt az eddigi legjobb masszázs élményem innen az oldalról.
    Pont egy héttel az időpont előtt írtam rá az oldalon, szabad időpontrol érdeklődve. Nagy naivan gondolva, hogy majd aznap.. Na persze, Blankanal sorban állás van, nem megy az így adjuramistenderogton. Üzenetben jelezte, hogy a telefonos egyeztetést preferálja. Telefonon pedig rögtön mondta, hogy a napja bizony tele van. Én legközelebb egy hét múlva mentem Pestre, aznapra adott időpontot. Mondanám, hogy aznapra kértem időpontot, de nem volt választásom :D Már a telefonban jelezte, hogy nála bizony profi masszázs van, ért hozzá, van referenciaja bőven, de azért a végén lehet kérni egy kis kényeztetést. Igen-igen, kiolvastam a tájékoztató füzetet, nem ért meglepetés. Egy héttel később az ajtó előtt hívtam, a megbeszélt időpontban.
  • Megközelítés:

    Nem annyira központi hely, mégis forgalmas. Elrejtozni a ház mellett nehéz, de nem is kell, masszázsra megy az ember, nincs szégyellni való. GPS egyébként megtalalja az épületet, parkolás fizetős, de megoldhato kis keresgélés után. Bkv-ban továbbra sem vagyok jártas. A nem sok emeletes épület legfelső szintjére kell felmenni gyalog, így teljesen lerokkant uraknak nem ajánlom a látogatást.
  • Helyszín:

    A lakásban többen vannak, hallatszik is, illetve megy is a logisztika a vendégek érkezése miatt. A fürdőben második körben elhelyezett osszegombocolt zoknik további vendég jelenlétére utaltak. A lakás egyébként több szintes, ha jól sejtem az emeleten van kolléganő. Fürdő tiszta, nagy káddal, kedvem támadt volna teleengedni vízzel, de nem ezért jöttem. Szajviz, tusfurdo, törölköző, miegymás, minden megfelelő mennyiségű, minőségű. A szobában nagy, fix vázas, fa masszázságy, nem nyikorog, teljesen stabilan áll és teszi a dolgát. Hangulatfeny, zene, illatok, tökéletes relaxációs környezet.
  • Lány külseje:

    Blanka egyrészt valóban a korát meghazudtolo fizikumban van, másrészt van a személyiségében valami rendkívül szimpatikus, ami megfogott. A 2 méteres magassgomnak megfelelő méretű karjaimat eddig még senki nem hívta kezecskének, és ezen felül is hasonló kicsinyito kepzokkel ellátott jelzőkkel illetett, ami egész furcsa hangulatot kölcsönzött az egész ottletemnek. Amúgy is olyan beceneven hívott, ahogy kb általános alsó tagozat óta senki, ami kifejezetten kedves hangulatot teremtett. Szóval Blanka szuper, és nem mellesleg szuperül massziroz.
  • Erotikus masszázs:

    És bizony masszázs volt a javából. Nem fejtem ki elejétől a végéig, csak nagy vonalakban. Gyakorlatilag minden testrészemet kellően kezelte, és mivel valamelyest szakmabeli vagyok, ezt mindenki nyugodtan nyugtazhatja. Hason fekve labtol indulva egész testmasszazs, aztán háton fekve szintúgy. Nem marad ki semmi, van ami kissé fáj, de nem baj, ma fáj, holnap működni fog. És még itt sincs vége, a masszázságyon ülő helyzetben tovább folytatódik a kezelés. Profi, profi, profi, nincs rá más szó. De egyébként van. Nem csak profi, de fáradhatatlan is, nem csal le semmi részt, mindent végig visz, le a kalappal.
  • Levezetés:

    Masszázs előtt természetesen atbeszeltuk ezt a részt is. Valaszthatok, vagy egy órában masszíroz, vagy kerhetek kézi kényeztetést. Más opció nem merült fel, vagy már nincs más opció, vagy csak most nem volt, vagy akármi, nem tudom. Mondtam, hogy meglátjuk, nem zarkozom el a kényeztetéstol, ha nem kínoz meg nagyon, és úgy érzem, hogy a hangulat adja, akkor a végén szóljon, amikor döntenem kell. Így is lett. A fenti masszázs rész után szólt, hogy innentől vagy választhatok talpmasszazst, vagy jöhet egy kis kényeztetés. Mivel a talpmasszazs nem az én világom, mondtam, hogy próbáljuk meg a B opciót. Kiment, kezmosas, én addig pihentem kicsit. Visszaterve elovette a közvetlenebb énjét és az eddig elrejtett mosolygós arcát, és jelezte, hogy bár nem tanulta, azért megteszi mindent a pozitív vegkifejlet érdekében. Térdét a masszázs ágyra helyezte, és jelezte, hogy nyugodtan simogassam combját, tudja ő, hogy kell az inget a férfiaknak. Hát bizony ezt jól tudja, és segített is, miközben kézzel simogatott és kenyzetetett, én a derekát, combját simogathattam. Ismét megállapítottam, hogy tökéletes alakja van, és hirtelen atfordult a szemebemben és már csak a vonzó szuper nőt láttam magam mellett, eltűnt a korábbi masszázs terapeuta, aki eddig az izmaimat gyurta. Megkérdeztem, bánja-e, ha felulok az ágyon, nem bánta, így ülő helyzetben teljesen át tudtam karolni, kicsit belebujni az aurajaba, csak azért is, csak mert nem szabad, és annyira jó, amikor tilos. És így is lett vége a kényeztetésnek, igen, halkan, ahogy illik, megírták már. Kaptam törlőt, talán segített is tisztalkodni kicsit, nem tudom. És kaptam vizet, és kicsi csoki is volt, teljes ellátás. Aztán meg egy zuhany és jobbra el.
  • Elszámolás:

    Extrakrol nem tudok. Két opció volt nekem: masszázs kézi kényeztetéssel vagy anélkül. A kettő között nem sok rózsa különbség van, mint olvashattátok, az utóbbival éltem. Hogy jelenleg van-e lehetőség más fajta kényeztetésre, vagy ilyen csak régebben volt, vagy szimpátia függő, azt nem tudom, nem került szóba. Talán, ha legközelebb lesz bátorságom, megkérdezem.
  • Összkép:

    Örülök, hogy elmentem. Gyakran járok klasszikus masszázsra, gyakrabban, mint az oldalon szereplő hölgyekhez. A Blankânâl töltött óra tökéletes összhangja volt a két típusú masszázsnak. Kiemelkedően masszíroz, ha életem összes masszázs élményét összevetem, akkor is dobogós. A levezetés pedig megadja azt a pluszt, amiért olykor ide látogatok, erre az oldalra. Nagy valószínűseggel nem utoljára voltam nála. Köszönöm a masszázst. Egy hétig éreztem, hogy könnyebben mozgok, most, két hét elteltével kezdem csak újra érezni, hogy ideje lenne újra kezelésbe venni a tagjaimat.
Happy Massage