• Misty VIP

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés WhatsApp-on történt, örültem a lehetőségnek, jobb szeretem, mint a vég nélküli vakon telefonálást. Kb. egy hétre előre kértem időpontot, biztos ami biztos. Kis idő múlva kaptam is a választ, minden rendben volt, teljes körű tájékoztatás, szuper. A randi napjának reggelén még egy megerősítő üzenet váltás történt, amit Misty kezdeményezett. Gördülékeny, hibátlan, ahogy a nagy könyvben meg van írva.
  • Megközelítés:

    A ház a Boráros térhez közel található. Hangulatos kis utca, rendben lévő ház. Kicsit a parkolástól be voltam darázva, de a Mester utcában vígan volt hely. Természetesen fizető övezet. Most mondanám, hogy a Páva házban sima ügy lerakni a kocsit, de ott már szívtam párszor. Amúgy amikor mentem (reggel kilencre) akkor magában az utcában is meglepően sok volt a hely.
  • Helyszín:

    A lakás kimondottan kellemes. Tusolós fürdő van, mindennel, ami kell ahhoz, hogy rendbe szedje magát az ember csata előtt és után. A tetthely egy tágas nagy szoba, nagy franciaággyal. Világos, tiszta és van pár szép nagy tükör. Amikor mentem, egyedül fogadott. Nem kérdezősködtem, hogy egyébként a fennmaradó szobában van e „társbérlő”.
  • Lány külseje:

    Én azt hittem, mikor megláttam Misty-t, hogy rossz helyen járok. A képek alapján az jött le, hogy egy jó csajhoz jövök. Ezzel szemben ajtót nyitott egy Istennő. Köpni, nyelni nem tudtam, majdnem megkérdeztem bejöhetek e egyáltalán. Anyámék ’87-ben vették az első színes tévét, én azóta még ott is csak ritkán láttam ennyire bombasztikus lányt! Egy fehér színű fehérnemű szettben fogadott, engem már ott a szédülés kerülgetett. Vékony, magas, mindenhol finom, feszes rajzolni sem lehet egyszerűen szebbet. A lábak őrjítőek, a popsi nagyon formás, szép, nagy, feszes cicik és mind ehhez angyali arc. Nagyon jó képek vannak fenn az oldalon róla, de a valóság még ezek után is letaglózza az embert. Sajnos ez kihatással volt az akcióra is. :-)
  • Action:

    Már zuhanyzás közben mentális felkészülést próbáltam erőltetni magamra, mert éreztem, hogy ebből baj lesz. Nagy igazság, hogy az ember éhesen ne menjen élelmiszerboltba, mert nem lesz jó vége… Ez átvitten erre a szituációra is érvényes. Zuhanyzás után a fehérnemű szettben fogadott. Még jó is gondoltam, mert amúgyis nagy bolondja vagyok ezeknek a daraboknak főleg ha valakin ennyire tökéletesen állnak. Leültem az ágy szélére és kezdődött a varázslat. Elém helyezkedett négykézláb és elkezdődött a fuvola lecke. Úgy, hogy közben a háta mögött lévő tükörben mindent láttam. Itt már gondoltam, hogy baj lesz. Próbáltam terelni a gondolataimat a közele keleti konfliktustól kezdve Mahatma Gandhi-n át mindenfelé, nem sokat segített. Helycsere, én kértem, hogy kényeztethessem kicsit. Félrehúzott bugyival, ami amúgyis a gyengém. Közben ő is besegített az ujjaival és kísérő hangok is egyre erősebbek lettek. Kicsit megnyugodtam, még tán fel is bátorodtam, majd újra én következtem. Szépen lassan lekerültek a ruhadarabok róla is. Meztelen teste eszméletlen, a textil nem takar, nem formáz semmit, csodaszép! Egy kis lovaglólecke vette kezdetét, nagyon profi módon. Ekkor már tudtam, hogy ebből szégyen lesz és vert seregként távozom majd. Gyorsan egy kis kutyust próbáltunk, továbbra is eszméletlen látvány mellett, de már nem tudtam mivel terelni a gondolataimat, csődöt mondott minden akaraterőm. Csak annyira futotta, hogy átfordultunk misszibe és ott elsötétült a világ. Végig kellemes hangaláfestéssel, gyengéd bíztatásokkal, az ő határozott vonalvezetése mentén. Végig kényeztette magát, ahol tudott mélyen a szemembe nézett. Ez nem egy barátnő feelinges együttlét volt, sokkal inkább volt pornós érzésem. Első ilyen tapasztalásom és eszméletlenül jó volt! Most nézem mennyit tudtam rizsázni maximum 10 (!) perc akcióról, mert igen uraim, levitézlettem. Lógó orral konstatáltam, hogy még majd’ fél óra van a megbeszélt időtartamból. Szerencsére nem szeleltem el, nem is az én stílusom. Egy kellemeset beszélgettünk utána az ágyon, mert Misty nem csak gyönyörű, de szuper társaság is. Sok mindenben hasonlóan gondolkodunk még a kimondottan jelentős korkülönbség ellenére is. Diszkréten megkérdezte, hogy mit szólnék egy második körhöz, de mondtam, hogy a bíborsisakos őrmester már csak egy töltényt hord a tarisznyában. Közben a fejemben már pergett a naptáram, mert igen, Őhozzá biztosan visszajövök. Nem is egyszer. Remélem!
  • Elszámolás:

    Egy órát voltam Misty-nél, extrát nem kértem. Önmagában egy extra volt amúgyis az egész. Szuper hozzáállás, kifogástalan kiszolgálás! Frissítővel is többször kínált, én nem éltem a lehetőséggel. Ezért a fantasztikus élményért mindössze * rózsaszálat kért cserébe, amit a végén a szekrény szélére helyeztem egy kis „köszönöm” társaságában.
  • Összkép:

    Összességében azt tudom elmondani, hogy egy életre szóló kaland első epizódja volt ez a randi. Külön öröm, hogy délelőtt mehettem, mert olyan energiákkal jöttem el, hogy a világot fel tudtam volna borítani. Abban a hitben zárom a megemlékezést, hogy hamarosan újra látlak te Gyönyörűség!
Happy Massage