• Zsófi gyógymasszőr

  • Beküldte:
  • Zsófi gyógymasszőr reagálása

    Szia! Köszönöm a szép szavaid ! Igazán jól esnek ennyi támadás utan(SENKI SEM LÁT MÁS LELKÉBE, a rosszindulat TOMBOL) mert tudod Drágám minden ember hibátlan csak a Zsófi hibázhatott anno! Szeretettel várlak Téged bármikor ! Megköszönöm hogy még vannak NEM ítèlkező emberek! Mert ugye mindenki hibàtlan :) ! Tisztelettel , szeretettel , várlak vissza es köszönöm szépen ,hogy megtiszteltèl a làtogatásoddal! Maximalisan ajánlani foglak (kedves kolleganők az oldalon lássák csak vannak még JÓ EMBEREK! )

  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem, egyeztetés könnyen ment pár nappal későbbre kértem időpontot, simán ment, de kérte, hogy előtte hívjam pontosítás miatt, így is tettem.
  • Megközelítés:

    Parkolni a szomszédos utcában lehet fizetős. Tömegközlekedés metró kivételével mindenféle jár arra és persze meg is áll😉 bocsi nem tudom mi a számuk, én szinte mindig autózok, így most is. XIV.ker. Nemrég meghalt brit uralkodó nevét viselő út.
  • Helyszín:

    Kapuban telefonon hívtam,a kód miatt, majd séta a 2.em. balra és már ott is voltam. A ház régi bérház egész jó állapotú. A lakás hatalmas, jó illatú,modern és nagyon szép, a fürdőszoba is szép tiszta tágas, normál méretű zuhanykabin, több féle tusfürdő, kezelés előtt és után is tiszta puha nagyméretű törölközőt kaptam, úgy gondolom minden részletre figyel. Egy barátnőjével rendel a lakásban, de én senkivel sem találkoztam. A masszázs szoba is szép tiszta tágas,a földön egy viszonylag nagy tatami,ez volt a kezelés helyszíne, szék kis asztal és még valami, már nem emlékszem,de mondjuk nem is lakberendezni mentem.🤪
  • Lány külseje:

    Zsófi igazi kis tömör gyönyör csajszi, a képei nem igazán mostanság készültek, de nem kell aggódnia senkinek túl nagy változás nincs, csinos kis pici, tömör gyönyör csajszi. Ha jól emlékszem utcai szettben fogadott, amíg elmentem tusolni átöltözött egy kis rövid szárú cica naciba,és felül valami kis ing szarűbe. A felső hamar le is került. Én hasra a tatamira. Formás tenyérbe illő cicik mutatkoztak.
  • Action:

    Mivel amikor én mentem hozzá, akkor még csak masszázs volt egyéb ínyencségek kíséretében,így arra is jelentkeztem be hozzá.
    Ezért nagy akció nem volt.
    Közepes erősségű volt a masszázs,sok simogatassal.
    Kellemes besimítások, mindenfelé amolyan hangulat fokozó.
    Kb.1óra után megkért, hogy forduljak meg,így is tettem.
    Majd megkérdezte, hogy kézzel vagy orálisan szeretném a folytatást, gondolom nem nehéz kitalálni hogy, mit választottam.😉
    Szép lassan kézzel elkezdte ébreszteni a velem egykorú barátomat, majd átvette a műszakot a cserfes szája. Jól beszéli a francia nyelvet.🤪
    Szép lassan megadva a módját szopogatta a "nyalókát" nem kapkodott nagyon kellemes ügyes volt.
    Olyan jól csinálta,hogy csak néhány percig bírtam, és a szájába durrantam, mondjuk nagyrészt az én éhségem miatt mert egy "nő böjt" kúra után mentem hozzá.😉🤪
    Jó lett volna ha tovább bírom,de hát így alakult.
    Összességében nekem tetszett.
  • Elszámolás:

    A megbeszéltek alapján ami ki is van írva. Kérte, hogy a program elején tegyem le a rózsacsokrot, de mivel nem volt pontos csokrom így a végén került rá sor 😉.
  • Összkép:

    Kellemes jó beszédes leányzó, így hogy már nem csak masszázs van nála, lehet kipróbálom azt a programot is.😉
    Szerintem édemes kipróbálni a programjait. Ajánlott!😉
Happy Massage