• LauraCicaBabaN01

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Másik oldalon hirdet csak aktívan. Elérni új embereknek szerintem nehézkes, de ha kitartasz az esti órákban el lehet érni. A trükk az viszont hogy nem nagyon add későbbi időpontot csak félórával későbbre, így aki messzebb lakik azért annak elég nehézkes oda érni. Nekem személy szerint a stílusa kicsit furcsa volt,flegmának mondanám, de egyébként személyesen nagyon kedves aranyos és vendéglátó volt folyamatosan mosolyogva.
  • Megközelítés:

    Éjszaka Kocsival voltam, volt parkoló hely. Máshogy oda se értem volna. Szerintem napközben nehézebb itt parkolni és akkor fizetős is. De talán még nem a lehetetlen kategória.
  • Helyszín:

    Célnak tökéletesen megfelel. A lakásban eléggé kupi volt egy átalakítás miatt, de nem ez volt a lényeg. Hangos hangulat zene és folyamatosan pőrgő erotikus hangulatot alapozó fények. Fűrdőben tiszta törölközők és sok tusfűrdő.
  • Lány külseje:

    A képepnek teljesen megfelel. Bombabsztikus mell. Kerek domborodó popsi, igazi szexbomba külső. Valami kis köntös hálóruhába fogadott. Pucsitásban szerintem bajnok, gyakorlatilag folyton pronsan kivan domborítva a popikája.
  • Action:

    Mégérkezezésem után gyorsan egyeztettünk alapvetően fél órára mentem volna extrák nélkül. Ezt gyorsan rendeztük az elején. Popón gondolkodtam/beszéltük de mivel elég zaklatottan és kapkodva érkeztem ezért nem kértem de később mégis arra jártam de erről majd lentebb írok.

    Mivel esti tisztálkodásból jöttem gyors zuhi pár perc alatt és már a szobában is voltam. Fürdés után, Pillanatok alatt a szájában voltam. Nagyon finom és iszonyat kitartóan franciázik. Nehezen álltam fel, de kitartóan cumizott, bő nyállal. Először feküdtem aztán térdeltem az ágyon vagy az ágy szélén ahonné elég könnyen elérhető a folyamatosan domborodó popsija.
    Bekeményedtem és kutyusban be is vágta magát miután rámadta a véddőfelszerelést. Itt mondta hogy a popsit is bekente ha mégis szeretném áttenni. Hát mondtam hogy rendben. Viszont sajnos ez az én hibámból nem sikerült túl jól. Túl gyorsan tettem be neki ami sajnos fájt is neki. Természetesen nem szándékos volt de sajnos így már nem lehetett amit teljesen megértettem. Innét is bocsánat mégegyszer, sajnos megcsúsztam. Viszont itt egy kicsit bestresszeltem és ellágyultam. 5-10 percen keresztül próbált életet lehelni belém kitartóan felajánlotta a hosszabítást is de mondtam hogy most nem élnék vele inkább, így a robbanás elmaradt a részemről. Sajnálom mert ügyes és kitartóan próbált eljutattni de sajnos nem sikerült, de nem rajta múlt. Bár az itt lezajlott beszélgetések a részéről nem igazán segítettek hogy vissza nyerjem a nyugalmat.

    Mindegy, remélem még lesz alkalmam menni mert amúgy tényleg egy iszonyat gyönyörű kis szexbomba aki nagyon tudja mit kell csinálni, hátha majd akkor nyugodtabb körülmények között tudok elmenni hozzá.
  • Elszámolás:

    Korrekt volt. A popsi extrát utólag raktam le. Minden annyi volt mint amit a telefonban mondott, helyszínen nem volt változás.
  • Összkép:

    Bár nem ment minden zökkenő mentesen az én hibámból is, de összeségében tudom ajánlani a hülgyet, mert korrekt hirdető és azt kapod amit igér. Külsőben elképesztő és igazi pornós idény tudd lenni.
Happy Massage