• Giulia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pár csöngés után vette fel , a legnagyobb örömömre . Határozott és megnyerő hangja volt . Hamar kiderült , hogy mennyire jó humorú ,vidám személyiségű lány . Gyorsan találtunk mind kettőnk számára megfelelő időpontot.
  • Megközelítés:

    Marinaparton található , autóval könnyen megközelíthető , parkolás könnyű.
  • Helyszín:

    Lakás topp class . Amerikai konyhás nappali , külön hálószoba nagy terasszal . A lakás minden szegmense ízléses és hangulatos . A tisztaság itt magától értetődik . Fürdőszoba jól felszerelt és szintén ragyogóan tiszta .
  • Lány külseje:

    Amikor beléptem Sharon Stone jutott eszembe , szemei gyönyörűen ragyogtak és szikráztak . A szép szabályos arcát nagyon szépen kiemeli a szeme. Nem tudtam , hova nézzek ? A szép arcot vagy a szuper ,gyönyörűen kidolgozott testet . Mellek hatalmasok és feszülnek , igazi nyálcsorgatós látvány. Popsi a másik tökéletes gömb , és olyan kemény mint egy kosárlabda . Mint kiderült rendszeresen sportól.
  • Action:

    Rövid beszélgetést követően megindultam feltérképezés útján , puszilgattam , simogattam a selymes, virágillatú bőrét. Tetszhetett Neki a finom közeledés. A felvezetőt követően kértem, hogy üljön a számra, nem kellett kétszer kérni, Gyönyörű látvány. Óvatosan kezdtem nyalogatni a finom punciját, majd egyre nagyobb intenzitásra kapcsoltam , mert kellemes hangokkal jelezte , hogy kellemes számára is. Ezalatt Ő sem tétlenkedett, érzékien franciázott, érezhető volt, hogy élvezettel kényeztet ,mert neki is jó dolga van Áhítattal, odaadással csinálta, váltogatva a tempót. Mindig megérezte, hogy mikor kell lassítania nehogy robbanjak. A csoda finom franciája közben én is nyaltam ahogy csak bírtam.
    Aztán gumit kértem, és kutyusba kezdtem élvezni a forró punciját. Finoman, de határozottan mozgolódtam benne, markolva a csoda kemény popsiját, és húztam ahogy csak bírtam. Örömére volt a határozott mozgásom ,még bíztatott is, és tolta a popsiját. Párszor sikerült lassítással visszafognom maga , de nem sokáig bírtam ezt a csoda élvezetet és tele lőttem a védőfelszerelést. Szünetbe beszélgettünk és üdítővel kínált.Nem tudtam , hogy lesz-e erőm a második körre , de nagyon kívántam. Belevágtunk, tízperces franciázással kőkeménnyé varázsolt .Mivel a lustaság eluralkodott rajtam , hanyattfekve maradtam és önző módon hagytam , hogy így végezzen ki a csodálatos szájával .
  • Elszámolás:

    A randi elején rendeztem .
  • Összkép:

    Maximális összhangban voltunk , nagyon jól éreztem magam végig .
Happy Massage