• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hirtelen ötlettől vezérelve, egy melós nap végére terveztem levezetésnek egy jó kis hancúrt. Lotti képeit egy ideje már figyelgetem, igen kívànatos adottságai és kecsegtető adatlapja erőssen motivált, hogy meglátogassam. Szerencsém volt hamar elértem telefonon és fixáltuk is a délutáni időpontot.
  • Megközelítés:

    Újbuda mindenkinek ismerős, könnyedén eljutsz bárhonnan autóval vagy közösségi közlekedéssel. Forgalmasabb időszakban is aránylag jó tempóban haladtam a cél felé, majd az ingyenes parkolóhely felderítése után, határozott tervekkel indultam a kapott címre.
  • Helyszín:

    Új építésű, kis helyes garzon. Kellemes fények, amiből először a lényeg, egy hatalmas franciaágy tűnt fel, mellette tükör . Tisztaság, rend amolyan kéjkuckó Lotti kis lakása.
  • Lány külseje:

    A külső nyílván fontos, de már nem érkezem nagy elvárásokkal a randikra mert ritkán olyan a hirdető mint amilyennek képzeltem. Lottinál bizakodó voltam és hát a szlogen volt kimondottan csábító "ha egy igazán bevállalós lányra vágysz" és én most pont egy ilyen lànyra vágytam. Kellemes élmény volt megpillantani a formás, nőies testét. Helyes arcát, szép szőke haját. Kedves mosollyal fogadott így láthattam ápolt fogazatát.
  • Action:

    Előre rendeztem a díjat, bár nem kérte de én így szeretem. Pár szót váltottunk, elmondtam nagyjából mire lenne szükségem, kedvesen és lelkesen meghallgatott, aztán elmentem gyorsan a fürdőbe, hogy a témázgatás az ágyon folytatódjon. Lotti az ágyon várt, oldalt fekve meztelenül. Kirajzolódtak izgató nőies adottságai, én pedig már élesre tőltött fegyverzettel érkeztem mellé. Csókoltam a melleit, miközben kezemmel feltérképeztem teste pontjait. A puncihoz érve éreztem a nedvesedését, ami úgy beindított hogy a farkam kőkeményen behatolásért kiàltott, de tartottam magam és előszőr megkóstoltam Lotti csupasz, nedves punciját. Nagyon finom ez a làny, szenvedélyesen élvezi ahogy a nyelvem kényezteti. Felmegyek a szájához,hogy ő is érezze az arcomon a nedűjét, szépen lenyalogatja közben készíti a gumit. Hú de kemény vagy mondja érzékien, én pedig lassan beléhatolok, hogy közben markolom a fenekét. Izgatóan élvez én pedig egyre tempósabban tolom a farkam a puncijába, majd magam alá fordítom és hátulról folytatódik a művelet.
    Ölelem, markolom a melleit , szexis ahogy nyögdécsel, ahogy mélyre tolom a farkam a tocsogó puncijába. Rágyorsítok a tempóra és élvezek egy hatalmasat.
  • Elszámolás:

    Igen kedvező az óradíja, nem a budai árakon dolgozik
  • Összkép:

    Korrekt làny, a szlogen valós, nem csak marketing. Nagyon jól éreztem magam, maximálisan megkaptam amire azon a napon vágytam. Egy kiadós, szenvedélyes szeretkezést.
Happy Massage