• Aida

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon. Könnyen és problémamentesen egyeztettünk időpontot aznapra.
  • Megközelítés:

    Hungária Krt. Eddig mindig tudtam parkolni, de BKV-val is fájdalommentesen megközelíthető.
  • Helyszín:

    A célnak tökéletesen megfelel. Patika tisztaság, hibátlan logisztika. Eddig három helyen jártam nála és ez mindegyik helyszínről elmondható volt.
  • Lány külseje:

    Képek a valóságnak megfelelnek, jól visszaadják Aida külsejét. Ez nyilván ízlés dolga, szerintem gyönyörű nő, mindenesetre akinek a képeken tetszik az élőben sem fog csalódni. Amit a képek nem adnak vissza: hihetetlenül feszes teste, és bársonyos bőre van.
  • Action:

    Előre is elnézést kérek a „technikai” részletek hiánya miatt. Sokszor jártam már nála és nagyjából hasonló forgatókönyv alapján történnek a találkozásaink. Kedves üdvözlés után gyors fürdés, majd egymásba gabalyodunk, innentől kezdve pedig kicsit megszűnik a külvilág. Azt, hogy mi ketten, mit és hogyan csináltunk szerintem irreleváns az olvasónak. A részletekről annyit osztanék meg, hogy minden, ami az adatlapon szerepel azt Aida a lehető legmagasabb színvonalon, szenvedélyesen kivitelezi, végig a vendégre koncentrálva.


    Ami miatt beszámoló írás mellett döntöttem: számomra annyira különleges élményt nyújtanak ezek az együttlétek, hogy komolyan elkezdetem töprengeni azon mitől különleges lány Aida, mitől érzem magam ennyire jól vele. Arra jutottam, hogy tökéletesen teremti meg az intimitás illúzióját. Az együttlétnek van egy természetes ritmusa, ami mindig alkalmazkodik a helyzethez, és épp annyira érzéki vagy éppen intenzív, amennyire akkor és ott az indokolt. Aida abban is különleges, hogy reakciói végtelenül hitelesnek tűnnek. Nem játssza túl magát, pontosan annyi visszajelzést ad, ami jó értelemben megőrjíti az embert. Szerintem mindenki tisztában van azzal, hogy milyen teljesítményre képes az ágyban, és azzal is, hogy valójában mennyire lehet kellemes egy ilyen együttlét egy lánynak. Ennek ellenére Aida képes elhitetni, hogy nem érezte rosszul magát.


    Természetesen a fentiekhez szükséges az is, hogy a vendég normálisan viselkedjen és vélelmezem valamennyire szükséges az összhang is. DE! Nem találkoztam még olyan lánnyal, akinél annyira el lehet felejteni a találkozó körülményeit (hogy valójában miért is vagyunk ott mindketten) és egy rövid ideig úgy érzi az ember, hogy valami valódi részese volt. Túlmisztifikálni sem szeretném a dolgot nyilván a szex a lényeg, és a szex szuper Aidával, de a vele való együttlét a szexen túlmutatóan is élményt ad.
  • Elszámolás:

    Emlékeim szerint nincsenek extrák, és soha nem is éreztem ezek hiányát. Az elszámolás teljesen korrekt, Hál' Istennek szó sem esik róla.
  • Összkép:

    Még soha nem jöttem el tőle csalódottan.
Happy Massage