• Kingus

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Többször beszéltünk már telefonon , most végre összejött a randi . Már amikor először beszéltünk telefonon akkor levett a lábamról . Szuper intelligens nő , jó húsz percet beszélgettünk . Kifinomult választékos beszed stílusa , jó humor és az orgánuma nagyon ösztönzően hatott. Ő egy igazi gésa !
  • Megközelítés:

    A Kondorosi Lakóparkban található , Én autóval mentem és könnyen oda jutottam . Parkolni a lakópark Fehérvári úti részén tudtam .
  • Helyszín:

    Takaros kis lakásban fogad , ami nagyon hangulatos. A háló részben kényelmes nagy ágy van , a fürdő jól felszerelt
  • Lány külseje:

    Fekete hullámos hajzuhatag keretezi szép arcát aminek az ékköve a csodálatosan mély barna szempár . Nehéz elszakadni a tekintetétől , pedig bőven van mit nézni rajta. Szép nagy kemény mellek , gyönyörű tükörsima punci , és a lábai amik kimondottan izmosak és formásak . Egy lábimádó órákig ellen velük. Minden porcikája izmos és feszes , mint kiderült minden nap foglalkozik a testével. (Én is foglalkoznék!)
  • Action:

    Érkezéskor kávéval kínált kedvesen , aminek nem tudtam ellenállni. A kávé , a mosolya és a beszélgetés már felért egy tökéletes randival . Pedig a java csak ezután következett. Gyors fürdést követően az ágyon folytattuk az ismerekedést . A szájunk folyamatosan járt ,de hangot már nem annyira adott ki. Csók, csókot követett . Érzéki és vad táncot jártunk egymás szájába. Közben már a kezünk is a másikat simogatta ,kényeztette ahol csak bírta. Majd megindultam lefelé , hogy a gyönyörű duzzadó mellbimbóit megízleljem . Először csak a nyelvemmel köröztem a bimbokon , amikor belebúgott a fülembe. Ez olaj volt a tűzre , rácuppantam amennyire csak tudtam . Csókoltam, szívtam nyaltam, ösztönösen . Rászorított a mellére rendesen. Imádom az olyan Nőt aki ennyire élvezi a kényeztetést. Kezemmel kitapintva csiklóját ,finoman ott is bevetettem magam . Ő búgott zihált és még jobban szorított magához. Aztán olthatatlan vágyat éreztem, hogy kinyaljam. Gyorsan hanyatt fordítottam és a combjai közé csusszantam. Ahogy elkezdtem a nyelvemmel kényeztetni ,megint jött a búgó hang , ami zene volt füleimnek. Csiklója elkezdett kibújni rejtekéből és Kingu egyre hangosodott , majd a csípöje önálló életre kelve táncolt a nyelvem alatt . Aztán úgy két percre rá a combjai fejemre szorultak hatalmas remegés közepette kis sikolyt követve megszólalt " azt a kurva ". Gyönyörű orgazmusát egy életre megjegyeztem! Hagytam kicsit pihenni. Közben a II. világháborús történelemről beszélgettünk , mindent tudott. Aztán bevetette magát ,hogy stílszerűek legyünk azonnal a periszkópra vetette magát. Édes jó istenem , az a szópás ahogy a szájába vett a csoda kategória. Először szende szűzlányos felderítésbe kezdett. Közben a szemeink egymást fürkészték. Az enyém néha elhomályosodott ahogy fokozta az intenzivitás az övé csillogót huncut módon. Finoman a fejére tettem a kezem ,mire ő a torka mélyére engedett . Be kell valljam majdnem megsoroztam a torkát . Néhány másodpercen múlott csak . Itt időt és gumit kértem . Mind a kettőt megkaptam. Mondtam neki , hogy sanszos hogy nem sokáig fogom már bírni, és kutyusba szeretném . Csillogó szemekkel mondta , hogy jó mert az a kedvence. Gyorsan feltolta a gyönyörű popsiját , igazi optikai csoda volt . Semmi finomkodás ,durr bele . Nem volt nehéz dolgom , mert már tocsogott rendesen . Ahogy bejutottam ,ziháló hangon megszólalt ,"ne kímélj ". Á végem volt , nem tudtam ellenállni . Pardon a kifejezésért , olyan szinten b@sztam ,mint még senkit ! Közben ő nyöszörögve: "még,abba ne hagyjad " . Szerencsénre úgy két perc után nagyon elkezdett remegni , a puncija összeszűkülve satuba fogták a farkamat és szinte kiabálva bejelentette ,hogy elmegy . Ok , akkor Én is ! Nem tudom melyikünk öröme volt hangosabb! Élvezés után egymáson pihegtünk , nem tudom mennyi időt .Aztán még kicsit tudtunk beszélgetni , aztán indulnom kellett .
  • Elszámolás:

    Az elején , kávézás és beszélgetés közben estünk túl rajta !
  • Összkép:

    A tökéletes gésa. A vele eltöltött idő több volt mint tökéletes . Konklúzió , holnap hívom megint , mert akarom !
Happy Massage